Meike de Jong

Presentatrice Meike de Jong

De Tilburgse Meike de Jong is er echt één die alles kan. De blondine heeft inmiddels een succesvolle carrière opgebouwd als journalist en presentator, maar heeft daarnaast ook een eigen bedrijf waarmee ze bij bijeenkomsten voorzitter en gespreksleider is. Daarnaast is ze ook regelmatig te horen op de radio. Meike de Jong werd geboren op 23 maart 1979 in Tilburg, maar groeide op in Drenthe. Ze heeft één oudere broer. Meike dacht nooit uit Drenthe weg te willen gaan. Tot haar ouders uit elkaar gingen en ze weer moest verhuizen, terug naar Brabant. Inmiddels zat Meike op de middelbare school, in Oisterwijk. Ze was veel bezig met fitness en besloot ook instructeur te worden. Maar toen ze een keer door het Brabants Dagblad geïnterviewd werd voor Meike duidelijk wat ze écht wilde worden: Journalist.

Meike de Jong opleiding en carrière

Meike de Jong ging studeren in haar geboorteplaats Tilburg, aan de Academie voor Journalistiek. Haar afstudeerrichting was Televisie. Na haar studie wilde Meike graag gaan reizen, alleen haar moeder was het hiermee niet eens. Ze adviseerde haar dochter eerst een half jaar bij Omroep Brabant te gaan werken. Dit halve jaar werd uiteindelijk 13,5 jaar. Hierna werd ze radionieuwslezeres bij Talpa, wat betekende dat ze te horen was op radio 538, Radio10 en radio Veronica. Ook voor Qmusic heeft ze dit werk gedaan. Ondertussen was ze ook al begonnen bij RTL, waar ze nieuwsprogramma’s presenteert. Dit doet ze nog altijd. Meike de Jong heeft ook een eigen bedrijf: MeikeMedia. Het valt dus niet te ontkennen dat Meike een ontzettende bezige bij is.

Meike de Jong relatie, vriend en kinderen

Ze is een mooie blondine met een hoop ambitie en inmiddels al een goede carrière. Zulke dames vind je niet zomaar. Daarom is het niet gek dat Meike de Jong inmiddels al lange tijd gelukkig is met haar vriend. Jordy Graat is de gelukkige. Hij is negen jaar jonger maar dat verandert niks aan wat de twee voor elkaar voelen. Ze hebben elkaar ontmoet bij Omroep Brabant, waar Jordy ook werkte. Inmiddels wonen ze al jaren samen in Veldhoven, een klein plaatsje in de buurt van Eindhoven.

Meike de Jong Instagram

De Instagram van Meike de Jong is niet zoals die van iedere andere bekende Nederlander. Meike heeft namelijk geen persoonlijke Instagram, maar enkel die van haar bedrijf; MeikeMedia. Deze gebruikt ze voor alles rondom haar bedrijf, maar ook voor persoonlijke dingen. Zo zie je bijvoorbeeld foto’s van in de studio, maar ook gewoon selfies met haar collega’s en vrienden. Meike de Jong is op Instagram te volgen onder @meikemedia.

Nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

De knappe Emma Heesters blijft haar fans maar verrassen tijdens Vrienden van Amstel Live. De  zangeres trekt de ene naar de andere spannende outfit aan in een rap tempo..
Meike de jong

Profiel

Geboortedatum: 23 maart 1979
Sterrenbeeld: Ram
Relatie: Ja
Vriend: Jordy Graat
Beroep: Presentatrice, nieuwslezeres
Instagram: Meike gebruikt Instagram onder de naam @meikemedia

Foto's

meike de jong
meike de jong
meike de jong