Meike de Jong

Presentatrice Meike de Jong

De Tilburgse Meike de Jong is er echt één die alles kan. De blondine heeft inmiddels een succesvolle carrière opgebouwd als journalist en presentator, maar heeft daarnaast ook een eigen bedrijf waarmee ze bij bijeenkomsten voorzitter en gespreksleider is. Daarnaast is ze ook regelmatig te horen op de radio. Meike de Jong werd geboren op 23 maart 1979 in Tilburg, maar groeide op in Drenthe. Ze heeft één oudere broer. Meike dacht nooit uit Drenthe weg te willen gaan. Tot haar ouders uit elkaar gingen en ze weer moest verhuizen, terug naar Brabant. Inmiddels zat Meike op de middelbare school, in Oisterwijk. Ze was veel bezig met fitness en besloot ook instructeur te worden. Maar toen ze een keer door het Brabants Dagblad geïnterviewd werd voor Meike duidelijk wat ze écht wilde worden: Journalist.

Meike de Jong opleiding en carrière

Meike de Jong ging studeren in haar geboorteplaats Tilburg, aan de Academie voor Journalistiek. Haar afstudeerrichting was Televisie. Na haar studie wilde Meike graag gaan reizen, alleen haar moeder was het hiermee niet eens. Ze adviseerde haar dochter eerst een half jaar bij Omroep Brabant te gaan werken. Dit halve jaar werd uiteindelijk 13,5 jaar. Hierna werd ze radionieuwslezeres bij Talpa, wat betekende dat ze te horen was op radio 538, Radio10 en radio Veronica. Ook voor Qmusic heeft ze dit werk gedaan. Ondertussen was ze ook al begonnen bij RTL, waar ze nieuwsprogramma’s presenteert. Dit doet ze nog altijd. Meike de Jong heeft ook een eigen bedrijf: MeikeMedia. Het valt dus niet te ontkennen dat Meike een ontzettende bezige bij is.

Meike de Jong relatie, vriend en kinderen

Ze is een mooie blondine met een hoop ambitie en inmiddels al een goede carrière. Zulke dames vind je niet zomaar. Daarom is het niet gek dat Meike de Jong inmiddels al lange tijd gelukkig is met haar vriend. Jordy Graat is de gelukkige. Hij is negen jaar jonger maar dat verandert niks aan wat de twee voor elkaar voelen. Ze hebben elkaar ontmoet bij Omroep Brabant, waar Jordy ook werkte. Inmiddels wonen ze al jaren samen in Veldhoven, een klein plaatsje in de buurt van Eindhoven.

Meike de Jong Instagram

De Instagram van Meike de Jong is niet zoals die van iedere andere bekende Nederlander. Meike heeft namelijk geen persoonlijke Instagram, maar enkel die van haar bedrijf; MeikeMedia. Deze gebruikt ze voor alles rondom haar bedrijf, maar ook voor persoonlijke dingen. Zo zie je bijvoorbeeld foto’s van in de studio, maar ook gewoon selfies met haar collega’s en vrienden. Meike de Jong is op Instagram te volgen onder @meikemedia.

Nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.

Jake Paul betast Jutta Leerdam en deelt zeer riskante foto

Jake Paul heeft best wel een groot gevecht weer wat eraan zit te komen, maar daar is hij helemaal niet mee bezig. Wel met Jutta Leerdam.

Foto: René van der Gijp krijgt tóch gelijk over klimaatmeisje tijdens Vandaag Inside

René van der Gijp heeft bakken met kritiek over zich heen gehad na de beruchte uitzending met klimaatactivisten aan de bar bij Vandaag Inside. Nu lijkt hij tóch zijn gelijk te krijgen...

Video: ‘Red Bull-baas Christian Horner stuurde vieze Marc Overmars-achtige appjes’

Christian Horner is toch vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag. Wat had hij precies gedaan? F1-ingewijde Jack Plooij heeft gehoord wát er precies in zijn 'vieze appjes' stond. Marc Overmars is er niks bij!

Foto: Knappe Merel Ek kan leuk kunstje met enorme fluit

Merel Ek kan méér dan met een microfoon door Den Haag banjeren. De knappe blondine blijkt ook uitermate goed overweg te kunnen met een fluit!

Foto: ‘Mooiste weervrouw’ Amara Onwuka maakt opvallende transfer

Amara Onwuka is toch wel één van de leukste weervrouwen van Nederland. Gelukkig zit ze weer op haar oude en vertrouwde plek!
Meike de jong

Profiel

Geboortedatum: 23 maart 1979 Sterrenbeeld: Ram
Relatie: Ja
Vriend: Jordy Graat
Beroep: Presentatrice, nieuwslezeres
Opleiding: Academie voor Journalistiek in Tilburg
Instagram: Meike gebruikt Instagram onder de naam @meikemedia

Foto's

meike de jong
meike de jong
meike de jong