Malou Petter

Presentatrice Malou Petter

Ze werd in 2022 bestempeld als één van de grootste talenten van ons land door het Algemeen Dagblad, dus het is zeker te verwachten dat we nog lange tijd kunnen genieten van presentatrice Malou Petter. Ze presenteert het nieuws bij de NOS en maakt het nieuws met haar mooie verschijning altijd nét een stukje leuker. Malou Petter werd geboren op 2 juli 1990 in Woubrugge, een klein dorpje in de buurt van Alphen aan den Rijn. Malou is 1 meter 70 lang. Als klein meisje genoot Malou hier, het was lekker simpel en ze kende er iedereen. Ze hield ervan om hutten te bouwen en buiten te spelen. Op de middelbare school ontdekte ze een voorkeur voor Nederlands, wat ze eigenlijk wilde gaan studeren. Maar nadat ze toevallig meeging naar een open dag van de opleiding journalistiek, bleek dit een schot in de roos. Aan het einde van haar studie liep ze stage bij het NOS Jeugdjournaal. Na de stage kon ze hier blijven werken, waarbij ze ook steeds vaker op televisie verscheen.

Malou Petter NOS Journaal en Jeugdjournaal

In 2014 kreeg Malou Petter een vaste baan bij het NOS Jeugdjournaal. Ze werd bureauredacteur. Ze deed onder andere verslag van het WK 2014, de Tour de France en het verhaal van twee Syrische kinderen, die moesten vluchten voor de oorlog. In 2017 werd ze het gezicht van het Jeugdjournaal, waar ze dagelijks de presentatie verzorgde. Dit heeft ze drie jaar lang gedaan, voordat ze de overstap maakte naar de ‘echte’ NOS. Waar ze van tevoren het gevoel had dat dit allemaal veel te serieus zou zijn voor haar, was ze na een paar weken verkocht. Nog altijd geniet ze van haar rol, het uitpluizen van verhalen en het live-verslag doen van gebeurtenissen.

Malou Petter ouders en familie

Het is niet een heel veel voorkomende achternaam, Petter. Daarom is het ook niet zo bijzonder dat veel mensen denken dat Malou Petter de dochter is van oud-nieuwslezeres Debby Petter. Zeker aangezien ze hetzelfde werk hebben. Door deze link denken ook veel mensen dat Youp van ‘t Hek de vader is van Malou Petter, hij is immers getrouwd met Debby Petter. Maar dit klopt allemaal niet! Malou Petter komt uit een doodnormaal gezin. Haar moeder was geen nieuwslezeres, maar is nog altijd werkzaam op een basisschool, als directeur. De vader van Malou is bankmanager. Malou heeft ook nog een zusje en een broertje; Yara en Ivar.

Malou Petter relatie, vriend en kinderen

Talent van het jaar, presentatrice bij het belangrijkste journaal van ons land, en daarnaast gewoon ontzettend knap. Malou Petter is een vrouw waar iedere man wel mee zou willen eindigen. Toch kan er maar één de gelukkige zijn. Dat is Menno Horst geworden. Menno begon als gymdocent op een middelbare school en is inmiddels teamleider. Malou en Menno zijn al jaren samen en bekroonden hun liefde in 2019 met een mooi huwelijk. Kinderen hebben ze nog niet.

Malou Petter Instagram

Malou is een echte Instagram fan. Ze noemt het haar favoriete app en is er zelfs een beetje verslaafd aan. Vooral reisfoto’s op het platform trekken haar aandacht. Zelf posts ze ook veel. Foto’s van haar werk, met collega’s maar ook zeker foto’s van haar vele reizen. Van de Eiffeltoren tot de skyline van New York tot de Maleisische Jungle, overal vind je Malou terug. En gelukkig deelt ze er genoeg van. Als fan van Malou krijgen we er geen genoeg van! Je kunt Malou Petter volgen op Instagram via @malou_petter.

Nieuws

Foto: Nieuwslezer Malou Petter steelt het strakke pakje van Annechien Steenhuizen

Malou Petter heeft vaker plezier met haar bekende vriendinnen. Nu lijkt het erop alsof ze de kledingkeuze steelt van vriendin Annechien Steenhuizen

Knappe NOS-presentatrice Malou Petter speelt meest opvallende rol tijdens verkiezingen

Malou Petter is de ‘schermvrouw’ tijdens de uitslagen van de verkiezingen. Iedereen hangt dus aan haar lippen, en het scherm, van deze dame. 

Nieuwslezeres Malou Petter laat zich op zeer uitdagende manier zien met vakantiefoto

Nieuwslezeres Malou laat zien dat ze meer in haar mars heeft dan strakke pakken en serieuze blikken….

Foto: Schaarsgeklede nieuwslezeres Malou Petter gaat helemaal los op festival

De zeer aantrekkelijke nieuwslezeres Malou Petter weet wel hoe ze zichzelf mooi neer moet zetten op beeld. Kijk maar mee!

Foto: Malou Petter laat volgers meegenieten van privéfoto’s strandvakantie

Deze journaliste laat zich niet in verhullende pakjes hijsen op haar zonvakantie. Het liefst zou ze niks aantrekken...

Foto: Malou Petter maakt Journaal spannend met spetterend shirtje

Malou Petter weet het journaal nog net even een stukje spannender te maken door haar spetterende shirtje. En dat doet iedereen goed. 

Mooie Malou Petter trekt kijkers met groot scherm tijdens verkiezingen

Malou Petter mag dit jaar schermvrouw spelen bij de gemeenteraadsverkiezingen bij de NOS. Een spannende avond, maar Malou kan ermee omgaan. Zolang ze haar scherm maar in de buurt heeft!

Even voorstellen: Bloedmooie NOS verslaggeefster Malou Petter

Ze houdt je op de hoogte van het laatste nieuws, maar over NOS verslaggeefster Malou Petter zal je zelf nog weinig weten. Tijd om daar verandering in te brengen.
malou petter

Profiel

Geboortedatum: 2 juli 1990
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1,70 meter
Afkomst: Woubrugge, Zuid-Holland
Beroep: Nieuwslezeres
Opleiding: Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht
Relatie: Ja, getrouwd
Partner: Menno Horst
Kinderen: Geen
Instagram: Malou gebruikt Instagram onder de naam @malou_petter

Foto's

malou petter
malou petter
malou petter