Linda Hakeboom

Presentatrice Linda Hakeboom

Linda Hakeboom, een veelzijdige Nederlandse programmamaakster en regisseur, begon haar carrière met spraakmakende televisieprojecten. Haar werk omvatte diverse documentaires en programma's, waaronder 'RamBam' en 'Zomer in Zeeland'. Ze verwierf bekendheid door haar moedige documentaires, vooral door 'Linda's Mannen', waarin ze haar eigen gevecht tegen kanker vastlegde. Ook haar interviewshow 'Linda's Zomerweek' was een hoogtepunt. Met haar gedurfde aanpak en diepgaande verhalen heeft ze een blijvende indruk achtergelaten in de Nederlandse televisiewereld.

Linda Hakeboom Rambam

In het televisieprogramma 'Rambam' onderzocht Linda Hakeboom verschillende consumentenzaken door middel van satirische undercoveracties en humoristische confrontaties om misstanden rond consumentenbedrog aan het licht te brengen. Het programma werd gewaardeerd vanwege zijn onthullende karakter en de manier waarop het complexe onderwerpen toegankelijk maakte voor het publiek.

Linda Hakeboom relatie, getrouwd en kinderen

Linda Hakeboom heeft een stabiele relatie met Rolf. Hoewel ze geen kinderen plannen, vormen ze een hecht paar. Volgens Linda is Rolf altijd een betrouwbare steunpilaar geweest, wat ze enorm waardeert.

Linda Hakeboom ziekte

In 2020 kreeg Linda Hakeboom de diagnose borstkanker, wat haar leven compleet op zijn kop zette. Hoewel ze bezig is met herstellen, erkent ze dat de angst voor een terugkeer van de ziekte altijd aanwezig zal zijn. Ze waardeert echter de zorg die ze heeft ontvangen enorm. "Kanker is een wrede ziekte, maar de zorg die er is, is geweldig", vertelde ze. Bovendien heeft Linda nog steeds last van haar schouders door de straling tijdens haar behandeling. Hierdoor bracht ze na de behandeling veel tijd door in het ziekenhuis…

Linda Hakeboom boek

In haar boek "Alleen nog vandaag" biedt Linda Hakeboom een openhartige kijk op haar leven nadat ze de diagnose borstkanker kreeg. Ze deelt ook haar ervaringen uit haar jeugd, waarin ze opgroeide in een onveilige omgeving, en de onderliggende oorzaken daarvan. Bovendien behandelt het boek thema's zoals troost en hoe je trauma's kunt overwinnen.

Nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!
Linda Hakeboom bio

Profiel

Geboortedatum: 24 september 1985
Sterrenbeeld: Weegschaal
Afkomst: Deventer, Nederland
Relatie: Ja met Rolf
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht
Instagram: De Instagram van Linda is @lindahakeboom

Foto's

Linda Hakeboom presentatrice
Linda Hakeboom