Kirsten Westrik

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Kirsten Westrik

Presentatrice Kirsten Westrik

Kirsten Westrik is een relatief nieuw gezicht op televisie. Ze is presentatrice op televisie en radio. Een paar jaar geleden had ze dit zelf ook absoluut niet verwacht. Kirsten werd in 1985 geboren in het Noord-Hollandse Wormer. Ze groeide op met haar vader en moeder, en met twee zussen. Ze studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening aan de hogeschool. Dat Kirsten Westrik een nieuw gezicht is in de mediawereld, komt omdat ze voorheen als politiewoordvoerder werkte. Hiervoor heeft ze ook een korte opleiding gevolgd. Zo volgde ze een heel ander pad dan de meeste presentatrices op televisie! Toch kwam ze terecht bij AT5, een lokale Amsterdamse zender. Hier presenteerde ze het nieuws. Hierna was ze nog redacteur bij een aantal programma’s van onder andere RTL. Dit zorgde ervoor dat ze uiteindelijk door kon stromen en zelf presentatrice werd bij RTL 5. Ze doet hier samen met twee anderen de presentatie van 112vandaag. Dit is volgens Kirsten de perfecte combinatie voor iemand met haar ervaringen in de politiewereld en het medialandschap. Naast de televisie, is Kirsten ook op de radio te horen. Ze verzorgt namelijk het nieuws op Qmusic tijdens de ochtendshow.

Kirsten Westrik zus Merel Westrik

De naam Westrik kwam je wellicht al bekend voor, en dat is niet gek. Kirsten heeft het namelijk niet van een vreemde dat ze zo’n goede presentatrice is. Haar oudere zus, Merel, liet namelijk al eerder zien hoe dat moet. Nadat ze gestopt was als nieuwslezeres ging zij verder als presentatrice van verschillende programma’s. Onder andere Zomer met Art, waar Kirsten redacteur was. Misschien ligt er voor Kirsten wel eenzelfde carrière in het verschiet als haar zus Merel.

Kirsten Westrik Expeditie Robinson

Natuurlijk kijkt niet iedereen 112vandaag. Voor sommige mensen was Kirsten Westrik dus een onbekende naam. Dat veranderde toen ze meedeed aan één van de meestbekeken programma’s van Nederland: Expeditie Robinson. Ze was één van de 21 kandidaten van de editie van 2022. Hoewel alles in haar lichaam ‘NEE!’ schreeuwde toen ze gevraagd werd, kon ze het aanbod uiteindelijk toch niet weerstaan. Ze moést het een keer meegemaakt hebben.

Kirsten Westrik relatie en vriend

Slecht nieuws. Kirsten Westrik is al bezet. Het zal je misschien niet verbazen, de knappe brunette is al enige tijd samen met Mathieu Ottevanger. Hij is eindredacteur bij Blue Circle, de productiemaatschappij die veel programma’s van RTL verzorgt. In 2021 vroeg Mathieu Kirsten ten huwelijk. Het stel heeft samen een zoon, Tos. Kirsten Westrik Instagram Kirsten is ontzettend actief op Instagram. Van foto’s op haar werk tot halloweenfeestjes, alles deelt ze met haar volgers. Zo krijgen haar volgers een exclusief kijkje in haar leven. Wil je de presentatrice ook graag volgen? Dat kan! Kirsten Westrik zit op Instagram als @kirstenwestrik.

Nieuws

Kirsten Westrik, de zus van Merel Westrik, presenteert nieuw programma

Ze zeggen wel eens dat zussen soms bizar veel op elkaar kunnen lijken. In het geval van Kirsten Westrik blijkt dit gezegde erg goed te kloppen. Ze volgt het voorbeeld van haar zus Merel. Binnenkort kan je nog veel meer zien van Kirsten. 

Gaby Blaaser, Kirsten Westrik, Koningin Maxima & meer Hot Topics

Nu het zomertijd is worden die Hot Topics alleen maar heter!
Kirsten Westrik

Profiel

Geboortedatum: 1985
Geboorteplaats: Wormer, Noord-Holland
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, met Mathieu Ottevanger
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Sociaal Juridische Dienstverlening
Familie: (zussen) Merel en Amber Westrik.
Instagram: De Instagram van Kirsten is @kirstenwestrik

Foto's

kirsten westrik merel westrik zus nieuw programma