Jill Schirnhofer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Jill Schirnhofer

Presentatrice Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer is een prachtige, jonge vrouw. Ze is bekend onder de naam Jill en is geboren op 29 oktober 1991 in Amsterdam, waar ze nog steeds woont. Ze ging naar het Comenius College in Hilversum en ontwerpt op haar vijftiende haar eerste schoolagenda. Dankzij dit ontwerp werd ze opgemerkt door grotere bedrijven en ze tekent een contract bij een Nederlandse uitgeverij. Daar start ze met een schoolspullenlijn onder de naam My Life Is Sweet. Later start ze ook met het ontwerpen en uitbrengen van kleding, make-up, kookboeken, doeboeken en accessoires. In 2017 start Jill met het schrijven van haar fictieboeken die ze zelf ook illustreert. Het boek, Elvy’s eigen wereld: So boho, komt in april dat jaar in de winkel en in 2018 wordt het verfilmd. In datzelfde jaar en een jaar later komen twee vervolgtitels uit.

Jill Schirnhofer Zapp, Super Surprise

In 2014 werd Jill uitgenodigd om haar eigen programma te gaan presenteren voor AVROTROS op Zapp, NPO 3. Het programma heet Jill en als presentatrice geeft ze creatieve adviezen over tekenen, knutselen, mode én koken. In 2017 kreeg Jill haar eerste rol als actrice. Ze speelde de rol van Jocelyne in de film Misfit. Het jaar daarop speelt ze de rol van Joy in de verfilming van haar boek, Elvy’s wereld: So Ibiza. Ook in de film Misfit 2, 3 én de gelijknamige serie speelt ze weer de rol van Jocelyne. In 2021 begint ze met het presenteren van een nieuw programma, genaamd: Super Surprise. Dat presenteert ze tot op heden samen met Niek Roozen.

Jill Schirnhofer relatie en vriend

Jill is een prachtige en succesvolle vrouw en dus de droom van elke man. Helaas moeten we alle mannen teleurstellen, want Jill heeft al een visje aan de haak geslagen. Hoe hij heet, weten we niet. Het lijkt erop dat hij geen Instagram heeft óf die niet wil delen met de volgers van Jill. Wél zijn de twee al een hele tijd gelukkig, als we de Instagram pagina van Jill mogen geloven. Deze is dus bezet, heren!

Nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

De knappe Emma Heesters blijft haar fans maar verrassen tijdens Vrienden van Amstel Live. De  zangeres trekt de ene naar de andere spannende outfit aan in een rap tempo..
jill schirnhofer

Profiel

Geboortedatum: 29 oktober 1991 Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland Beroep: Presentatrice
Relatie: Ja
Vriend: Onbekend
Instagram: Jill gebruikt Instagram onder de naam @jillrocket

Foto's

jill schirnhofer
jill schirnhofer
jill schirnhofer