Jill Schirnhofer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Jill Schirnhofer

Presentatrice Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer is een prachtige, jonge vrouw. Ze is bekend onder de naam Jill en is geboren op 29 oktober 1991 in Amsterdam, waar ze nog steeds woont. Ze ging naar het Comenius College in Hilversum en ontwerpt op haar vijftiende haar eerste schoolagenda. Dankzij dit ontwerp werd ze opgemerkt door grotere bedrijven en ze tekent een contract bij een Nederlandse uitgeverij. Daar start ze met een schoolspullenlijn onder de naam My Life Is Sweet. Later start ze ook met het ontwerpen en uitbrengen van kleding, make-up, kookboeken, doeboeken en accessoires. In 2017 start Jill met het schrijven van haar fictieboeken die ze zelf ook illustreert. Het boek, Elvy’s eigen wereld: So boho, komt in april dat jaar in de winkel en in 2018 wordt het verfilmd. In datzelfde jaar en een jaar later komen twee vervolgtitels uit.

Jill Schirnhofer Zapp, Super Surprise

In 2014 werd Jill uitgenodigd om haar eigen programma te gaan presenteren voor AVROTROS op Zapp, NPO 3. Het programma heet Jill en als presentatrice geeft ze creatieve adviezen over tekenen, knutselen, mode én koken. In 2017 kreeg Jill haar eerste rol als actrice. Ze speelde de rol van Jocelyne in de film Misfit. Het jaar daarop speelt ze de rol van Joy in de verfilming van haar boek, Elvy’s wereld: So Ibiza. Ook in de film Misfit 2, 3 én de gelijknamige serie speelt ze weer de rol van Jocelyne. In 2021 begint ze met het presenteren van een nieuw programma, genaamd: Super Surprise. Dat presenteert ze tot op heden samen met Niek Roozen.

Jill Schirnhofer relatie en vriend

Jill is een prachtige en succesvolle vrouw en dus de droom van elke man. Helaas moeten we alle mannen teleurstellen, want Jill heeft al een visje aan de haak geslagen. Hoe hij heet, weten we niet. Het lijkt erop dat hij geen Instagram heeft óf die niet wil delen met de volgers van Jill. Wél zijn de twee al een hele tijd gelukkig, als we de Instagram pagina van Jill mogen geloven. Deze is dus bezet, heren!

Nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is. 

Maan de Steenwinkel experimenteert er op los: “Wat een mislukking”

Wat heeft Maan de Steenwinkel nu weer gedaan? Heeft ze haar volgers weer op de proef gesteld met iets heel spannends?

Chantal Janzen kleineert Britney Spears met de outfit op déze foto

Chantal Janzen overtreft de looks van Britney Spears loeihard met deze iconische outfit! Ze ziet er wel heel bijzonder uit zo.

Marieke Elsinga filmt zichzelf in shirt met vreemde vlekken

Marieke Elsinga heeft ze de harten van velen mannen gewonnen met een video die ongetwijfeld de tongen los zal maken.

Video: Dit lichaamsdeel van Suzanne Schulting is groter dan die van een gemiddelde man

Suzanne Schultin laat zien dat ze niet alleen op het ijs hard kan gaan. Ze deelt beelden van haar intensieve work-out in de sportschool!

Dit zijn de 5 meest hilarische uitspraken van Marcel van Roosmalen

Maarten van Roosmalen, Nederlands schrijver en columnist, staat bekend om zijn vaak hilarische uitspraken. Hier de vijf beste!
jill schirnhofer

Profiel

Geboortedatum: 29 oktober 1991 Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland Beroep: Presentatrice
Relatie: Ja
Vriend: Onbekend
Instagram: Jill gebruikt Instagram onder de naam @jillrocket

Foto's

jill schirnhofer
jill schirnhofer
jill schirnhofer