Jill Schirnhofer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Jill Schirnhofer

Presentatrice Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer is een prachtige, jonge vrouw. Ze is bekend onder de naam Jill en is geboren op 29 oktober 1991 in Amsterdam, waar ze nog steeds woont. Ze ging naar het Comenius College in Hilversum en ontwerpt op haar vijftiende haar eerste schoolagenda. Dankzij dit ontwerp werd ze opgemerkt door grotere bedrijven en ze tekent een contract bij een Nederlandse uitgeverij. Daar start ze met een schoolspullenlijn onder de naam My Life Is Sweet. Later start ze ook met het ontwerpen en uitbrengen van kleding, make-up, kookboeken, doeboeken en accessoires. In 2017 start Jill met het schrijven van haar fictieboeken die ze zelf ook illustreert. Het boek, Elvy’s eigen wereld: So boho, komt in april dat jaar in de winkel en in 2018 wordt het verfilmd. In datzelfde jaar en een jaar later komen twee vervolgtitels uit.

Jill Schirnhofer Zapp, Super Surprise

In 2014 werd Jill uitgenodigd om haar eigen programma te gaan presenteren voor AVROTROS op Zapp, NPO 3. Het programma heet Jill en als presentatrice geeft ze creatieve adviezen over tekenen, knutselen, mode én koken. In 2017 kreeg Jill haar eerste rol als actrice. Ze speelde de rol van Jocelyne in de film Misfit. Het jaar daarop speelt ze de rol van Joy in de verfilming van haar boek, Elvy’s wereld: So Ibiza. Ook in de film Misfit 2, 3 én de gelijknamige serie speelt ze weer de rol van Jocelyne. In 2021 begint ze met het presenteren van een nieuw programma, genaamd: Super Surprise. Dat presenteert ze tot op heden samen met Niek Roozen.

Jill Schirnhofer relatie en vriend

Jill is een prachtige en succesvolle vrouw en dus de droom van elke man. Helaas moeten we alle mannen teleurstellen, want Jill heeft al een visje aan de haak geslagen. Hoe hij heet, weten we niet. Het lijkt erop dat hij geen Instagram heeft óf die niet wil delen met de volgers van Jill. Wél zijn de twee al een hele tijd gelukkig, als we de Instagram pagina van Jill mogen geloven. Deze is dus bezet, heren!

Nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!

Femke Wiersma (BBB) is sowieso de lekkerste minister die je ooit hebt gezien (foto’s)

Femke Wiersma heeft duidelijk het verkeerde beroep gekozen. Ze is veel te knap om minister te zijn! Hier verwennen we jou met de mooiste foto's van de blondine.

Schaatsster Antoinette de Jong laat je hunkeren naar de zomer in heerlijk strandpakje (foto’s!)

Schaatsster Antoinette de Jong geeft ons een voorproefje op de zomer in haar heerlijke strandpakje. Dit is wel lekker om te zien, want we kunnen wel wat zon gebruiken.

Beeldschone Kimberly Klaver laat alles van zichzelf zien in piepklein pakje

Kimberley Klaver laat veel van zichzelf zien. Eigenlijk net iets té veel, haar mannelijke volgers vinden dit natuurlijk niet erg!

Marieke Elsinga ligt languit op de bank en geeft haar poesje alle ruimte (video!)

Marieke Elsinga geniet even van haar vrijheid en geeft haar poesje alle ruimte! 

Influencer Lies Zhara maakt zich nat van beneden onder piepkleine douche

Influencer Lies Zhara geeft haar volgers een spannend cadeautje. Ze deelt een moment wanneer ze helemaal nat is en onder een kleine douche staat!
jill schirnhofer

Profiel

Geboortedatum: 29 oktober 1991
Sterrenbeeld: Schorpioen
Lengte: 1,63 meter
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Presentatrice
School: Comenius college
Relatie: Ja
Vriend: Onbekend
Instagram: Jill gebruikt Instagram onder de naam @jillrocket

Foto's

jill schirnhofer
jill schirnhofer
jill schirnhofer