Jill Bleiksloot

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Jill Bleiksloot

Presentatrice Jill Bleiksloot

Je kunt haar gerust een rijzende ster noemen: Jill Bleiksloot. Hoewel ze nog redelijk aan het begin van haar carrière staat, is het duidelijk dat we nog lang zullen genieten van Jill. Ze heeft het talent én de looks voor een lange loopbaan in de televisiewereld. Jill is presentatrice en verslaggever en werkt bij WNL, waar ze al jaren haar steentje bijdraagt aan verschillende televisieprogramma’s. Hiervoor heeft ze Journalistiek gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht.

Jill Bleiksloot geboorteplaats en leeftijd

Er lijkt maar weinig bekend te zijn over de leeftijd en geboorteplaats van Jill Bleiksloot. Misschien heeft dat er mee te maken dat Jill bij het grote publiek nog niet heel bekend is. Wij wisten er echter achter te komen. Jill Bleiksloot is geboren op 13 januari 1994 in Rotterdam. Ze is een echte Rotterdammer en groeide dan ook met veel plezier op in de havenstad. Ze ging naar de middelbare school in de wijk Schiebroek, in het noorden van de stad.

Jill Bleiksloot carrière

Tijdens haar opleiding liep Jill Bleiksloot al stage bij de redactie van RTV Rijnmond. Dit bevestigde nogmaals dat de mediawereld echt voor Jill was weggelegd. Na deze stage kreeg ze een bijbaan bij Talpa als webredacteur van verschillende programma’s. Talpa is natuurlijk een ontzettend groot bedrijf in de entertainmentwereld en is de ideale springplank naar een carrière bij de grote zenders. Zodoende kwam Jill Bleiksloot in 2015 bij WNL terecht. Hier werd ze redacteur en later presentatrice van Goedemorgen Nederland. Daarnaast presenteerde ze ook het programma Hufterproef op NPO 3.

Jill Bleiksloot relatie, vriend en kinderen

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Jill Bleiksloot een geweldig mooie vrouw is. Met haar blonde lokken en mooie lach is ze de droom van veel mannen. Dat betekent ook dat ze populair is, en helaas voor velen, al bezet. Jill Bleiksloot heeft al meer dan 10 jaar een relatie met haar vriend, Stefan van Winden. Hij is zo’n 4 jaar ouder dan Jill en ze kennen elkaar al sinds hun tienerjaren en zijn nog altijd gelukkig samen. Inmiddels wonen ze samen in hun stad Rotterdam en Jill lijkt er gelukkiger dan ooit! Kinderen hebben ze nog niet, voorlopig enkel een hond.

Jill Bleiksloot Instagram

Als echte fan van Jill Bleiksloot wil je natuurlijk op de hoogte blijven van alles wat de prachtige blondine meemaakt. Gelukkig is Jill de beroerdste niet en deelt ze ontzettend veel op haar Instagram. Foto’s vanuit de studio, foto’s van terrasjes en foto’s met haar hond, alles vind je op haar tijdlijn. Via Instagram krijg je dus een hele andere kijk op het leven van de presentatrice. Wil je hier niks van missen? Je kunt Jill Bleiksloot volgen op Instagram via @jillbleiksloot.

Nieuws

In de Spotlight: Jill Bleiksloot in Goedemorgen Nederland

Heb je Jill Bleiksloot nog nooit op tv gezien? Dan moet je echt wat vroeger uit je bed komen!
Jill Bleiksloot

Profiel

Geboortedatum: 13 januari 1994
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Rotterdam, Nederland
Beroep: Presentatrice
School: Hogeschool van Utrecht
Relatie: Ja
Vriend: Stefan van Winden
Instagram: Jill gebruikt Instagram onder de naam @jillbleiksloot

Foto's