Jessica Mendels

Presentatrice Jessica Mendels

Jessica Mendels, bekend van programma's als "Campinglife" en "Ik kom bij je eten", begon haar carrière als presentatrice op LiveShop. Als actrice verscheen ze in series zoals "Goede tijden, slechte tijden" en "Pauwen en Reigers". Haar leven nam een wending toen ze in 2012 de diagnose MODY kreeg, net als haar dochter later. Dit was voor Jessica Mendels de aanleiding een haar eigen online platform, JessicaOnline, op te richten, waar ze suikervrije recepten deelt. Verder debuteerde Jessica in 2018 als kinderboekenschrijfster met "Illie Billie", geïnspireerd op haar oudste dochter Ilse. Haar veelzijdigheid werd bekroond toen ze in 2022 "De Alleskunner" won op televisie.

Jessica Mendels relatie, getrouwd en kinderen

Jessica Mendels is sinds 2018 getrouwd met Paul Blom, waarmee ze al sinds 2005 samen is. Samen heeft het stel twee dochters, genaamd Ilse en Eva. Jessica Mendels is erg gelukkig met haar gezin!

Jessica Mendels diabetes

Jessica Mendels lijdt aan MODY, wat staat voor Maturity-Onset Diabetes of the Young, een zeldzame genetische vorm van diabetes. Deze aandoening ontstaat doordat de alvleesklier door een genetische afwijking onvoldoende insuline produceert, wat resulteert in een te hoog bloedsuikergehalte bij patiënten. Als gevolg van deze ziekte moet Jessica Mendels extra alert zijn op haar suikerinname. Op haar website JessicaOnline deelt ze diverse suikervrije recepten die specifiek bedoeld zijn voor mensen met diabetes.

Jessica Mendels Instagram

Een leuke manier om Jessica Mendels te volgen is via Instagram, waarop zij regelmatig persoonlijke foto’s deelt. Je kunt haar Instagram-account vinden onder de naam @jessicamendels.

Nieuws

Foto: Jessica Mendels gooit hoofd naar achter van genot

Presentatrice Jessica Mendels trekt de stoute schoenen aan en laat zich fotograferen in een moment van pure euforie. Ze gooit zelfs haar hoofd naar achter van genot!

Video: Jessica Mendels buigt ver voorover in laag uitgesneden jurkje

De beeldschone Jessica Mendels laat haar volgers twee laag uitgesneden jurkjes zien waarin ze even goed voorover buigt. Haar volgers genieten van een heerlijk inkijkje!

Video: Verleidster Jessica Mendels deelt vergeten video van zeer scène

Jessica Mendels is een prachtige Nederlandse presentatrice, actrice en kinderboekschrijfster. Ze heeft eventjes geleden een comeback gemaakt, maar deelt nu een pittige video van haar jonge jaren...

Hoera: Jessica Mendels is terug en viert dat met zinderende foto’s

Presentatrice en kampeerexpert Jessica Mendels is terug op tv! De vrolijke krullenbol maakt haar camping-comeback met RTL Kampeert en liet bovendien pittige foto's van zichzelf maken...
Jessica Mendels

Profiel

Geboortedatum: 25 maart 1981
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Den Haag, Nederland
Relatie: Ja met Paul Bom
Kinderen: Ilse en Eva
Beroep: Presentatrice, actrice
School: Haagse Hogeschool in Den Haag
Instagram: De Instagram van Jessica is @jessicamendels

Foto's

Jessica Mendels
Jessica Mendels