Holly Mae Brood

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Holly Mae Brood

Zangeres Holly Mae Brood

Holly Mae Brood is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice. Ze werd geboren in Amsterdam op 25 november 1994. Haar moeder was Xandra Jansen, op dat moment getrouwd met Herman Brood. Toch was Herman Brood niet de biologische vader van Holly, dat was namelijk kunstenaar Leo Spindelaar. Toch was Herman voor Holly haar échte vader. Volgens Holly was Herman een waanzinnige vader waar ze altijd veel van gehouden heeft. Al op jonge leeftijd stond Holly op het podium, als danseres bij Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival. Bij Kinderen voor Kinderen mocht ze op een gegeven moment ook liedjes zingen. Dit zorgde ervoor dat Holly Brood nog meer opviel en onder andere een rol kreeg in de musical Ciske de Rat.

Holly Mae Brood carrière

Nadat ze meedeed aan Holland’s Next Top Model in 2014 werd ze gecast voor haar eerste film: Sneekweek. Hierna begon het te lopen voor Holly. Ze werd gevraagd voor Goede Tijden Slechte Tijden en kreeg zelfs de hoofdrol in de spinoff Nieuwe Tijden. Naast een paar rollen als stemacteur was Holly ook te zien in de film Unknown Brood, een documentaire over het leven van haar vader. Na nog een paar andere films en een theaterstuk werd Brood presentatrice bij RTL. Eerst op hun YouTube kanaal, maar later ook bij Love Island en Hollands Next Make-Over. Holly is nog altijd te zien bij Love Island.

Holly Mae Brood relatie met Soy Kroon

Holly Brood is natuurlijk een ontzettend mooie dame. Jammer genoeg zijn die vaak als eerste bezet. Ook bij Holly is dat het geval. Ze is al sinds 2016 samen met Soy Kroon. Ze leerden elkaar kennen bij de audities voor Nieuwe Tijden. De klik was er meteen en tijdens het samenwerken sloeg de vonk toch een keer over. Toch duurde het ontzettend lang voordat bekend werd dat de twee iets hadden. Dat had ermee te maken dat ze het beide redelijk stil hielden en het ook even duurde voordat het officieel was. Inmiddels zijn de twee niet meer zonder elkaar te bedenken. Holly vertelde in een interview al grappend dat ze wel klaar was voor de volgende stap; Soy moest maar eens op zijn knieën gaan. Holly heeft ook nog de wens om kinderen te krijgen.

Holly Mae Brood Instagram

Net als iedere andere bekende Nederlander tegenwoordig is ook Holly Brood ontzettend actief op Instagram. Alles wat je over de actrice wil weten valt te zien op haar Instagram pagina. Regelmatig posts ze foto’s. Van premières, programma’s of gewoon een leuk feestje. Holly Mae Brood is te volgen op Instagram via @hollybrood

Nieuws

Holly Mae Brood bedekt haar riante voorgevel met veel te dun lapje stof (foto!)

Holly Mae Brood heeft een nieuw plaatje online gezet, waar het hele internet nu van in shock is. Kijk maar even mee!

Foto: Holly Mae Brood onthult wat er precies gebeurt tijdens dampende scène op filmset

Holly Mae Brood probeert een oud taboe te doorbreken door middel van een sterk statement op haar Instagram...

Foto: Beeldschone Holly Mae Brood laat kijker enorm genieten tijdens Patty Brard-serie

Holly Mae Brood laat zichzelf goed zien in de nieuwe Patty Brard-serie van Videoland. De kijker lijkt meteen te smullen van Patty, en dan vooral van de actrice die haar 'jonge versie' speelt - Holly Mae Brood!

Foto: WIDM-deelnemer Soy Kroon ging vreemd in kleedkamer met bekende dame

Soy Kroon heeft een flinke discussie doen opwaaien. En niet eens vanwege zijn deelname aan WIDM, maar vanwege een spannend akkefietje. 

Foto: Vuurrode Holly Mae Brood verstopt zich onder dekentje

De prachtige actrice Holly Mae Brood doet een fotoshoot, maar wordt ineens heel verlegen... Waarom?

Beschonken Holly Mae Brood laat iets teveel zien op deze Instagram foto

Holly Mae brood was iets te beschonken toen ze deze prachtige foto maakte en daardoor kan je ook net even meer van haar zien. 

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Eindelijk komt Netflix met de langverwachte trailer van La Casa de Papel seizoen 5

Nog een kleine maand wachten en dan is het zover, het nieuwe seizoen van de Netflix hitserie La Casa de Papel. En de trailer zit vol stoere vrouwen!

Profiel

Geboortedatum: 25 november 1994
Sterrenbeeld: Boogschutter
Beroep: Actrice
Opleiding: Dansopleiding
Lengte: 1,72 m
Geboorteplaats: Amsterdam
Familie: (biologische vader) Leo Spindelaar, (moeder) Xandra Jansen, (zussen) Lola Mae Brood en Brenda Brood
Relatie: Ja
Vriend: Soy Kroon
Instagram: de Instagram van Holly is @hollybrood.

Foto's

holly mae brood de verraders
Holly Mae Brood - Beeld: Meisjes van Plezier - Mannenzakenforum
Holly Mae Brood Love Island RTL Videoland Presentatrice