Geraldine Kemper

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Geraldine Kemper

Presentatrice Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een presentatrice bij omroep RTL. Ze is hier terecht gekomen nadat ze jaren bij BNN gewerkt heeft waar haar carrière begon nadat ze het programma ‘Sterretje Gezocht’ gewonnen had. Ze staat bekend als één van de mooiste vrouwen van ons land. Dit jaar kwam Geraldine Kemper op de tweede plek in de FHM500 en ze is al jaren de mooiste presentatrice van ons land volgens het magazine. Geraldine komt uit Volendam en Amsterdam is haar woonplaats. Bij BNN presenteerde ze meerdere succesvolle programma’s zoals Spuiten en Slikken, 3 op Reis en Proefkonijnen. In 2019 maakte ze de overstap naar de commerciële omroep RTL.

Geraldine Kemper relatie en vriend

Geraldine Kemper had een relatie van meer dan 5 jaar met Paul. Ze ontmoetten elkaar in een kroeg, waar Paul het waagde om op haar af te stappen. In 2020 ging het stel uit elkaar. Hoewel ze veel liefdesverdriet had, vond ze ook al snel weer iemand anders. Nadat kort het gerucht ging dat ze iets met beste vriendin Sofia Maria zou hebben, kreeg ze begin 2021 toch weer een relatie met een man. Haar nieuwe vriend heet Freek en Geraldine is hoteldebotel.

Geraldine Kemper Expeditie Robinson

Nadat ze in 2019 van BNN naar RTL ging, werd ze bij The Voice of Holland verslaggeefster en ving ze de kandidaten en hun familie op na het optreden als backstage presentatrice. Ook presenteerde ze succesvolle shows als Big Brother en Five Days Inside. Het grootste programma wat Geraldine Kemper mocht presenteren is ongetwijfeld Expeditie Robinson. Ze mocht de speciale NL vs BE versie presenteren en de All Stars editie. Als voormalig finalist van Expeditie Robinson was het natuurlijk een eer voor haar om nu eens aan de andere kant te mogen staan. Ze maakt ook de serie Tussen de Lakens met Geraldine voor Videoland.

Geraldine Kemper Instagram

Geraldine Kemper is zeer actief op instagram. Ze heeft meer dan 600.000 volgers Ze deelt veel over de verbouwing van een bus tot camper waar ze samen met haar vriend mee bezig is. Ook zie je regelmatig kiekjes van Geraldine op festivals en feestjes. Je kunt Geraldine Kemper vinden op instagram als @geraldine_kemper.

Nieuws

Foto: Geraldine Kemper geniet nog één keer van zon in luchtig topje

Geraldine Kemper zit niet te wachten op het koude weer. Ze geniet nog even van de laatste zonnestralen. 

Foto: Schaarsgeklede Geraldine Kemper gaat finaal door het lint

Geraldine Kemper staat bekend om de vrolijke en vaak schaarse outfits die ze draagt. Op deze foto's zet ze die trend lekker door. 

Geraldine Kemper maakt mannen gek met deze spannende vakantiefoto’s

Geraldine Kemper kan niet op vakantie gaan zonder een reeks aan verleidelijke foto's te maken. Gelukkig deelt ze die ook.

Foto: Geraldine Kemper dobbert op water in superstrak pakje

Geraldine Kemper begeeft zich op prachtige blauw water. En dat doet ze natuurlijk in een superstrak pakje. 

Foto: Geraldine Kemper is één met de natuur in strak topje

Geraldine Kemper is een echt buitenmens. Dat merk je wel aan haar vakantiefoto's, waarop ze zich voornamelijk in de natuur begeeft. 

Foto: Geraldine Kemper gaat zwemmen met slechts een magisch handdoekje

Geraldine Kemper geniet deze vakantie van een heerlijk warme zon. Maar dat doet ze met wel heel weinig kleding aan. 

Knielende Geraldine Kemper deelt foto van enorme lippen

Geraldine Kemper is aan het genieten van haar warme vakantie. En op die vakantie maakt ze een bijzondere foto van enorme lippen. 

Foto: Festivalmeisje Geraldine Kemper gaat al los op camping

Geraldine Kemper is helemaal in haar element op een festival camping. Daar is Geraldine lekker aan het genieten van drankjes en het prachtige weer!

Profiel

Geboortedatum: 26 januari 1990
Lengte: 1,77m
Sterrenbeeld: Waterman
Familie: Zangeres Maribelle (nicht), Kees Kwakman (neef)
Kinderen: nee
Relatie: ja, Freek
Beroep: Presentatrice
Instagram: Geraldine heet op Instagram @geraldine_kemper

Foto's

Geraldine Kemper laat je stralen op vakantie foto
geraldine kemper big brother televizier-ring
Geraldine Kemper Instagram