Geraldine Kemper

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Geraldine Kemper

Presentatrice Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een presentatrice bij omroep RTL. Ze is hier terecht gekomen nadat ze jaren bij BNN gewerkt heeft waar haar carrière begon nadat ze het programma ‘Sterretje Gezocht’ gewonnen had. Ze staat bekend als één van de mooiste vrouwen van ons land. Dit jaar kwam Geraldine Kemper op de tweede plek in de FHM500 en ze is al jaren de mooiste presentatrice van ons land volgens het magazine. Geraldine komt uit Volendam en Amsterdam is haar woonplaats. Bij BNN presenteerde ze meerdere succesvolle programma’s zoals Spuiten en Slikken, 3 op Reis en Proefkonijnen. In 2019 maakte ze de overstap naar de commerciële omroep RTL.

Geraldine Kemper relatie en vriend

Geraldine Kemper had een relatie van meer dan 5 jaar met Paul. Ze ontmoetten elkaar in een kroeg, waar Paul het waagde om op haar af te stappen. In 2020 ging het stel uit elkaar. Hoewel ze veel liefdesverdriet had, vond ze ook al snel weer iemand anders. Nadat kort het gerucht ging dat ze iets met beste vriendin Sofia Maria zou hebben, kreeg ze begin 2021 toch weer een relatie met een man. Haar nieuwe vriend heet Freek en Geraldine is hoteldebotel.

Geraldine Kemper Expeditie Robinson

Nadat ze in 2019 van BNN naar RTL ging, werd ze bij The Voice of Holland verslaggeefster en ving ze de kandidaten en hun familie op na het optreden als backstage presentatrice. Ook presenteerde ze succesvolle shows als Big Brother en Five Days Inside. Het grootste programma wat Geraldine Kemper mocht presenteren is ongetwijfeld Expeditie Robinson. Ze mocht de speciale NL vs BE versie presenteren en de All Stars editie. Als voormalig finalist van Expeditie Robinson was het natuurlijk een eer voor haar om nu eens aan de andere kant te mogen staan. Ze maakt ook de serie Tussen de Lakens met Geraldine voor Videoland.

Geraldine Kemper Instagram

Geraldine Kemper is zeer actief op instagram. Ze heeft meer dan 600.000 volgers Ze deelt veel over de verbouwing van een bus tot camper waar ze samen met haar vriend mee bezig is. Ook zie je regelmatig kiekjes van Geraldine op festivals en feestjes. Je kunt Geraldine Kemper vinden op instagram als @geraldine_kemper.

Nieuws

Foto: Geraldine Kemper laat haar schitterende lijf zien in krappe sportkleding

Geraldine Kemper heeft zichzelf weer in een nieuw setje sportkleding gehesen! Eens kijken hoe soepeltjes ze kan bewegen in deze superstrakke outfit...

Prachtige Geraldine Kemper deelt foto van openstaande rits

Geraldine Kemper houdt er wel van om spontaan een foto te plaatsen. Maar soms moet ze iets beter kijken of haar rits niet open staat. 

Video: Geraldine Kemper onthult gênant weetje over haar afkomst

Geraldine Kemper deelt een onsmakelijk feitje met haar vriendin Gwen van Poorten. Gwen hapt naar adem als ze het hoort!

Foto: Geraldine Kemper gaat voor perfect plaatje in extreem kort topje

Vele mannen zouden Geraldine Kemper als het perfecte plaatje omschrijven en als je de foto's ziet snap je meteen waarom. 

Video: Geraldine Kemper spreidt benen voor wild ritje

De beeldschone Geraldine Kemper heeft nu toch écht een heel spannend avontuurtje gehad waarvoor ze wel drie dagen lang met haar benen wijd ging! Het staat ook nog eens allemaal op video...

Geraldine Kemper is in shock na pikante video uit privé collectie van Gwen van Poorten

Geraldine Kemper heeft samen met Gwen van Poorten een podcast. Tijdens hun nieuwste uitzending laat Gwen ineens een sappig weetje vallen waar de mond van Geraldine van open valt!

Foto: Geraldine Kemper kiekt zichzelf zonder kleding tijdens Het Perfecte Plaatje

Geraldine Kemper houdt er wel van om lekker vrij te zijn. In deze foto neemt ze dat wel heel letterlijk...

Foto: Geraldine Kemper poseert voor stoute fotoshoot in donker bos

De geweldig mooie Geraldine Kemper laat zich van haar ondeugende kant zien tijdens deze stoute fotoshoot...

Profiel

Geboortedatum: 26 januari 1990
Lengte: 1,77m
Sterrenbeeld: Waterman
Familie: Zangeres Maribelle (nicht), Kees Kwakman (neef)
Kinderen: nee
Relatie: ja, Freek
Beroep: Presentatrice
Instagram: Geraldine heet op Instagram @geraldine_kemper

Foto's

Geraldine Kemper laat je stralen op vakantie foto
geraldine kemper big brother televizier-ring
Geraldine Kemper Instagram