Geraldine Kemper

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Geraldine Kemper

Presentatrice Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een presentatrice bij omroep RTL. Ze is hier terecht gekomen nadat ze jaren bij BNN gewerkt heeft waar haar carrière begon nadat ze het programma ‘Sterretje Gezocht’ gewonnen had. Ze staat bekend als één van de mooiste vrouwen van ons land. Dit jaar kwam Geraldine Kemper op de tweede plek in de FHM500 en ze is al jaren de mooiste presentatrice van ons land volgens het magazine. Geraldine komt uit Volendam en Amsterdam is haar woonplaats. Bij BNN presenteerde ze meerdere succesvolle programma’s zoals Spuiten en Slikken, 3 op Reis en Proefkonijnen. In 2019 maakte ze de overstap naar de commerciële omroep RTL.

Geraldine Kemper relatie en vriend

Geraldine Kemper had een relatie van meer dan 5 jaar met Paul. Ze ontmoetten elkaar in een kroeg, waar Paul het waagde om op haar af te stappen. In 2020 ging het stel uit elkaar. Hoewel ze veel liefdesverdriet had, vond ze ook al snel weer iemand anders. Nadat kort het gerucht ging dat ze iets met beste vriendin Sofia Maria zou hebben, kreeg ze begin 2021 toch weer een relatie met een man. Haar nieuwe vriend heet Freek en Geraldine is hoteldebotel.

Geraldine Kemper Expeditie Robinson

Nadat ze in 2019 van BNN naar RTL ging, werd ze bij The Voice of Holland verslaggeefster en ving ze de kandidaten en hun familie op na het optreden als backstage presentatrice. Ook presenteerde ze succesvolle shows als Big Brother en Five Days Inside. Het grootste programma wat Geraldine Kemper mocht presenteren is ongetwijfeld Expeditie Robinson. Ze mocht de speciale NL vs BE versie presenteren en de All Stars editie. Als voormalig finalist van Expeditie Robinson was het natuurlijk een eer voor haar om nu eens aan de andere kant te mogen staan. Ze maakt ook de serie Tussen de Lakens met Geraldine voor Videoland.

Geraldine Kemper Instagram

Geraldine Kemper is zeer actief op instagram. Ze heeft meer dan 600.000 volgers Ze deelt veel over de verbouwing van een bus tot camper waar ze samen met haar vriend mee bezig is. Ook zie je regelmatig kiekjes van Geraldine op festivals en feestjes. Je kunt Geraldine Kemper vinden op instagram als @geraldine_kemper.

Nieuws

Foto: Geraldine Kemper ligt half ontkleed in haar campertje

Omringd door de rust van de natuur, is de getalenteerde Geraldine Kemper mooie foto's aan het maken in haar toevluchtsoord op wielen

Geraldine Kemper laat Gwen van Poorten walgen met smerig spelletje (Video)

Geraldine Kemper legt aan Gwen van Poorten uit hoe je een wel heel bijzonder drankspelletje speelt. Gwen gaat bijna over haar nek...

Foto: Geraldine Kemper laat haar topje thuis tijdens vakantie met knappe vriendinnen

Geraldine Kemper laat haar badkleding lekker thuis liggen en laat dat aan de hele wereld met trots zien! Is ze hem vergeten?

Video: Geraldine Kemper bloedde uit haar voorgevel na speels hapje van hongerige badgast

Geraldine Kemper heeft weer een bijzonder verhaal verteld in haar podcast met Gwen van Poorten. En het is om te schrikken!

Verleidelijke Geraldine Kemper geniet van de zon in doorschijnend lapje stof

De prachtige blondine Geraldine Kemper heeft een heerlijke reeks aan vakantiefoto's online gezet. En daar zitten toch een paar pareltjes tussen!

Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten lopen rood aan door fantasie over doorschijnende broek

Geraldine Kemper heeft weer een heerlijk verhaal om te delen en deze keer moeten zij en Gwen van Poorten daar enorm om lachen.

Geraldine Kemper heeft haar topje uitgedaan voor extreem foto in de natuur

Geraldine Kemper heeft een foto geplaatst online waar heel het internet het meteen ontzettend warm van krijgt. Dit moet je zien!

Foto: Geraldine Kemper draagt helemaal niks onder dit luchtige jurkje

We mogen weer genieten van Geraldine Kemper met een schokkende nieuwe look! De excentrieke blondine heeft haar onderkleding voor de gelegenheid thuis gelaten!
Geraldine Kemper laat je stralen op vakantie foto

Profiel

Geboortedatum: 26 januari 1990
Lengte: 1,77m
Sterrenbeeld: Waterman
Afkomst: Volendam
Familie: Zangeres Maribelle (nicht), Kees Kwakman (neef)
Kinderen: nee
Relatie: ja, Freek
Familie: (moeder) Aaltje Kwakman, (zus) Sophie Kemper
Beroep: Presentatrice
School: Hogeschool van Amsterdam
Instagram: Geraldine heet op Instagram @geraldine_kemper

Foto's

geraldine kemper big brother televizier-ring
Geraldine Kemper Instagram