Froukje de Both

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Froukje de Both

Presentatrice Froukje de Both

Froukje Maria de Both is een presentatrice, confidence coach en programma- en contentmaker. Op 20 april in 1972 werd ze geboren in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Tegenwoordig woont ze in Landsmeer, Noord-Holland. Haar diploma haalde Froukje aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is ze gestart met een carrière als actrice. Dit heeft ze volgehouden tot 2005. In het jaar 2002 is ze gestart als presentatrice en hier is ze tot op de dag van vandaag nog steeds mee bezig. Froukje heeft heel wat verschillende banen gehad vanaf dat ze afgestudeerd was. Zo heeft ze programma’s gepresenteerd zoals RTL GP, Tv Makelaar, Ik kom bij je eten en kort heeft ze gestaan bij RTL Boulevard én RTL Woonmagazine. Sindskort heeft Froukje, in haar vijftigste levensjaar, weer een nieuwe opleiding afgerond. Ze gaat namelijk beginnen met 1 op 1 coaching. Dit is al een tijdje haar passie en ze is ontzettend gelukkig dat ze hiermee mag beginnen. Ze blijft daarnaast uiteraard ook het gezicht van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.

Froukje de Both Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven en Radio 538

Het is waarschijnlijk intussen wel duidelijk dat Froukje de Both al een hele tijd werkzaam is bij RTL. Hier heeft ze heel wat programma’s gepresenteerd, maar het bekendste programma is toch wel Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Dit programma presenteert ze, samen met haar collega Hugo Kennis, tot op de dag van vandaag nog steeds dagelijks om 17:00. “Het mooiste van mijn werk als presentatrice vind ik,” vertelt Froukje op haar eigen website, “het verbinding maken met mensen, naar ze luisteren hoe zij hun leven inrichten, openstaan voor hun verhaal en goed kijken hoe ze communiceren met zichzelf, elkaar en met mij.” EHET: LL is niet de enige bekende naam waar de naam van Froukje aan verbonden is. In 2002 is ze namelijk begonnen met het presenteren van het radioprogramma Niels & Froukje op Radio 538. Hier heeft ze nog wel meer radioprogramma’s gepresenteerd, zoals D’r uit met Froukje & Jens.

Froukje de Both vriend, relatie en kind

Froukje de Both is een mooie, succesvolle en sterke vrouw. Ze heeft dan ook door de jaren heen al een aantal relaties gehad. Voorheen had Froukje een relatie met Jeroen te Rehorst. De twee raakten verloofd en kregen een prachtige dochter, Emma. In 2012 ging het koppel scheiden. Kort daarna kreeg ze een relatie met dj Niek van der Bruggen. die relatie heeft zes jaar stand gehouden, maar in 2018 ging ook dat voorbij. Sinds 2021 is bekend dat Froukje gelukkig is in haar nieuwe relatie met piloot Jordy Jansen. Even gingen er geruchten rond dat de twee er toch mee zouden stoppen, maar Froukje vertelt aan Story dat ze nog altijd heel gelukkig is met haar lieve vriend.

Nieuws

Foto: Uitgeputte Froukje de Both deelt zweterige selfie

Froukje de Both deelt een heerlijk zweterige foto na een lange workout. Hoewel ze uitgeput is, vindt Froukje zichzelf er goed uit zien!

Video: Froukje de Both doet verleidelijk dansje in kleedkamer

Froukje de Both doet een verleidelijk dansje in de kleedkamers voor een tv-programma. De blondine laat letterlijk zien wat ze in huis heeft...

Froukje de Both schrikt enorm van vergeten foto in piepklein bovenstukje

Froukje de Both werd geconfronteerd met een foto waarop een piepjonge versie van zichzelf erg weinig kleding aan heeft. Ze riep meteen dat ze tegenwoordig nóóit meer zo over straat zou gaan!

Video: Froukje de Both doet opvallende uitspraak in WIDM-fragment

Een opvallende uitspraak van Froukje de Both krijgt online veel aandacht. Heeft Froukje zich nu al onthult als de Mol?

Video: Froukje de Both verwent Jim Bakkum op haar knieën in de keuken

Froukje de Both is een ontzettend lieve vrouw. Zo lief zelfs, dat ze haar gast, Jim Bakkum, even goed weet te verwennen... Froukje was toch zo gelukkig met haar vriend?

Wow: Froukje de Both stiekem vanuit de lucht gefilmd tijdens zonnebaden

Froukje de Both kennen we denk ik allemaal vooral van haar presentatrice rol in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Wanneer ze met vakantie is, wordt ze dan ook wel eens herkend, maar deze video ging misschien iets te ver...

Froukje de Both kruipt bij je in bed op fijne foto

Froukje de Both leeft een mooi leven. Zo kan ze de hele dag bij mensen in bed kruipen. Dat is nu precies wat de knappe presentatrice doet.

Video: Froukje de Both valt bijna overboord op cruiseschip

Froukje de Both dobbert momenteel in het midden van de oceaan. Zeebenen heeft de presentatrice al, maar op zo'n cruiseschip zit het gevaar in een klein hoekje...

Profiel

Geboortedatum: 20 april 1972
Sterrenbeeld: Ram
Lengte: 1,8 meter
Geboorteplaats: Amsterdam
Woonplaats: Landsmeer
Moeder: Nellie
Relatie: Ja, met Jordy Jansen
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam
Instagram: De Instagram van Froukje is @froukjedeboth

Foto's