Fien Vermeulen

Presentatrice Fien Vermeulen

Fien Vermeulen begon haar media carrière bij de regionale omroep, en is sinds 2015 nieuwslezeres bij Qmusic. Verder werd ze voor het jaar 2017 genomineerd voor de Zilveren RadioSter. Bovendien werd ook het programma waarvoor ze werkte ook, genaamd ‘Mattie, Fien & Igmar’ ook genomineerd voor de Gouden RadioRing. Toch werden beide nominaties niet bekroond. Later deed Fien Vermeulen nog mee aan programma’s, zoals Expeditie Robinson, Code van Coppens: De wraak van de Belgen en Beat the Champions.

Fien Vermeulen in Expeditie Robinson

In 2019 nam Fien Vermeulen deel aan het tv-programma Expeditie Robinson, waar ze als twaalfde afviel en op de 9e plek eindigde. Tijdens haar avontuur beleefde ze opmerkelijke momenten, zoals het spontaan waxen van hun bikinilijn met andere deelnemers tijdens een tussenstop op weg naar het eiland, terwijl ze elkaar pas kort kenden. Ze kreeg ook de tip om op het eiland haar ontlasting te bewaren om vissen te vangen. Verder deelde ze haar intense hongerervaring op het eiland, waarbij ze aangaf dat ze bijna overwoog om haar eigen teennagels op te eten vanwege de extreme honger.

Fien Vermeulen relatie, getrouwd en kinderen

Fien Vermeulen had lange tijd een relatie met Igmar Felicia, bekend van het radioprogramma 'Bij Igmar'. Ze werkten samen aan het radioprogramma 'Mattie, Fien & Igmar'. Echter, de twee zijn al een tijdje uit elkaar en lijkt het erop dat Fien Vermeulen mogelijk een nieuwe liefde heeft gevonden, hoewel de identiteit van haar nieuwe partner nog onduidelijk is.

Fien Vermeulen ziekte

Op 21-jarige leeftijd kreeg Fien Vermeulen de diagnose Non-Hodgkin Lymfoom, een vorm van kanker van het bloed- en lymfestelsel. Dit leidde tot een operatie en een behandeling van chemotherapie gecombineerd met immunotherapie. Tijdens haar ziekenhuisbezoeken zat ze vaak tussen oudere patiënten, waardoor men veronderstelde dat haar moeder de patiënt was. Gelukkig werd ze in 2013 genezen verklaard. Na haar herstel had ze nog geruime tijd nodig om mentaal te herstellen van de ziekte. Angstige gedachten over haar gezondheid en zelfs momenten waarop ze twijfelde aan haar mentale gezondheid waren onderdeel van haar herstelproces…

Nieuws

Foto: Fien Vermeulen klimt in flinke paal tijdens hittegolf

Radiopresentatrice Fien Vermeulen neemt volgers mee in gedurfde activiteit. Door dit hittegolf moet dit wel in strak badkleding topje! 

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van radio-DJ Fien Vermeulen

Fien Vermeulen is een van de meest bekende stemmen op de Nederlandse radio. Maar deze opmerkelijke feitjes wist je zeker nog niet van haar.

Hoe doet Fien Vermeulen het bij De Slimste Mens?

Hoeveel uitzendingen weet Fien Vermeulen het uit te houden bij De Slimste Mens? De radio-DJ speelde heel lang hard to get, maar doet nu eindelijk mee!

WOW: Anna Nooshin doet mee aan dit populaire tv-programma

Ja, echt: Anna Nooshin gaat meedoen aan dit programma!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Kelly Weekers

Gaby Blaaser stelt ons een belangrijke vraag, Joann van den Herik deelt een gevoelige foto, Fien Vermeulen gaf een feestje en Kelly Weekers doet iets liefs.

Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Yolanthe Cabau

De temperaturen gaan omhoog, we komen langzaam ons huis weer wat vaker uit - en wat doen we dan? Puck Moonen, Yolanthe Cabau, Fien Vermeulen en Stephanie van Eer brengen je op ideeën. Rondje fietsen, familiebezoekje, terrasje, avondje uit? Ziet er aanlokkelijk uit allemaal!

Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Fien Vermeulen

Tijd voor weer een close-up van de mooiste en leukste Sociale Schoonheden. Marieke Elsinga en Quinty Trustfull kwamen letterlijk in close-up voorbij, Fien Vermeulen slaapt uit en Puck Moonen heeft ruzie met 'n wit sausje...
Fien Vermeulen bio

Profiel

Geboortedatum: 30 juni 1991
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorteplaats: Amersfoort, Nederland
Beroep: Presentatrice, radio-dj
Opleidingsniveau: Havo
Opleiding: bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool van Utrecht en Nederlandse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam

Foto's

Fien Vermeulen familie
Fien Vermeulen presentatrice