Emma Wortelboer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Emma Wortelboer

Presentatrice Emma Wortelboer

Emma Wortelboer is een presentatrice uit Deventer. Ze werd geboren op 26 oktober 1996. Hoewel ze in Deventer werd geboren, groeide ze op in Manderveen, in de buurt van Almelo. Ze ging hier ook naar school en behaalde haar havodiploma. Emma was een fanatiek voetbalster en speelde in het eerste dameselftal van VV Manderveen.

Emma Wortelboer BNN

In 2015 ging Emma naar de BNN University. Dit is een programma voor enthousiaste radio- en tv-talenten die het graag willen maken in de mediawereld. Na toelating werk je met bekende presentatoren en ben je binnen een half jaar klaar voor het hectische wereldje van de media. Emma Wortelboer doorliep deze academie en begon met het presenteren van Spuiten en Slikken. Ook is ze veel te zien op YouTube namens BNNVARA met haar show, Emma’s Peepshow.

Emma Wortelboer Songfestival

Het presenteren van het Songfestival is altijd al een droom geweest van Emma Wortelboer. In 2017 gaf ze in een interview aan dat dat het ultieme doel van de presentatrice is. Om het programma te mogen presenteren, moet er eerst een Nederlander winnen, zodat het songfestival in Nederland georganiseerd kan worden. Het is er tot dusver nog niet van gekomen voor Emma om heel Europa te woord te staan tijdens het Songfestival. Wel heeft ze in 2019 namens ons kikkerlandje de punten mogen verdelen. Het is een start voor de de brunette, die ongetwijfeld meer zal willen.

Emma Wortelboer relatie en vriend

Emma Wortelboer heeft al lange tijd een relatie met Tomer Azulay. De twee werken samen bij de omroep BNNVARA, waar Tomer regisseur is. Over de relatie tussen Emma en Tomer is weinig te vinden, ze houden van hun rust op privégebied. Ze wonen samen in een appartement in Amsterdam en hebben een kat. Kinderen hebben Emma en Tomer nog niet.

Emma Wortelboer Instagram

Emma Wortelboer is ontzettend actief op Instagram. Haar volgers hoeven geen moment uit haar leven te missen. Elke dag staat er wel een verhaal klaar met de belevenissen van Emma. Ook deelt ze vaak foto’s van haar shows en premières. Soms verwent ze haar volgers met een foto vanaf het strand of een uitdagende outfit. Emma Wortelboer is te volgen op Instagram onder @emmawortelboer

Nieuws

Foto: Emma Wortelboer heeft spannende verrassing onder openhangend jasje

Emma Wortelboer heeft zo haar eigen kledingstijl. Met deze kledingstijl gaat een spannende verrassing gepaard. 

Foto: Emma Wortelboer heeft opvallend goedje op gezicht zitten

Emma Wortelboer plaatste onlangs een schrikbarende foto via Instagram. Wat is er met haar gezicht gebeurd!?

Foto: Emma Wortelboer gooit mond wagenwijd open

Emma Wortelboer deelt een opmerkelijk filmpje. Languit ligt de presentatrice op bed wanneer ze haar mond opeens wagenwijd open gooit. 

Foto: Emma Wortelboer laat nieuwe lippen zien

Emma Wortelboer toont wat pikante beelden via Instagram. De presentatrice verleidt haar volgers met haar lippen..

Foto: Emma Wortelboer knapt bijna uit leren jurkje bij Televizier-gala

Emma Wortelboer viel enorm op bij het Televizier-gala. Ze koos niet voor één ondeugende jurk, nee, ze koos voor een tweede!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Video: Emma Wortelboer danst verleidelijk voor spiegel met knap zusje

Emma Wortelboer is niet de enige knappe dame in haar familie! Als je dit filmpje mag geloven is haar zusje een nét zo excentrieke kopie van de presentatrice!
emma wortelboer nieuw programma

Profiel

Geboortedatum: 26 oktober 1996
Sterrenbeeld: Schorpioen
Afkomst: Manderveen, Overijssel
Relatie: Ja, met Tomer Azulay Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Emma is @emmawortelboer

Foto's

Emma Wortelboer - Beeld: Instagram Emma Wortelboer
Emma Wortelboer Eurovisie Songfestival BNN Presentatrice
Emma Wortelboer de slimste mens strand instagram zon foto