Emma Wortelboer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Emma Wortelboer

Presentatrice Emma Wortelboer

Emma Wortelboer is een presentatrice uit Deventer. Ze werd geboren op 26 oktober 1996. Hoewel ze in Deventer werd geboren, groeide ze op in Manderveen, in de buurt van Almelo. Ze ging hier ook naar school en behaalde haar havodiploma. Emma was een fanatiek voetbalster en speelde in het eerste dameselftal van VV Manderveen.

Emma Wortelboer BNN

In 2015 ging Emma naar de BNN University. Dit is een programma voor enthousiaste radio- en tv-talenten die het graag willen maken in de mediawereld. Na toelating werk je met bekende presentatoren en ben je binnen een half jaar klaar voor het hectische wereldje van de media. Emma Wortelboer doorliep deze academie en begon met het presenteren van Spuiten en Slikken. Ook is ze veel te zien op YouTube namens BNNVARA met haar show, Emma’s Peepshow.

Emma Wortelboer Songfestival

Het presenteren van het Songfestival is altijd al een droom geweest van Emma Wortelboer. In 2017 gaf ze in een interview aan dat dat het ultieme doel van de presentatrice is. Om het programma te mogen presenteren, moet er eerst een Nederlander winnen, zodat het songfestival in Nederland georganiseerd kan worden. Het is er tot dusver nog niet van gekomen voor Emma om heel Europa te woord te staan tijdens het Songfestival. Wel heeft ze in 2019 namens ons kikkerlandje de punten mogen verdelen. Het is een start voor de de brunette, die ongetwijfeld meer zal willen.

Emma Wortelboer relatie en vriend

Emma Wortelboer zou lange tijd een relatie hebben gehad met Tomer Azulay. Beiden werkten samen bij de omroep BNNVARA, waar Tomer regisseur was. Desondanks schijnt de presentatrice inmiddels een nieuwe partner te hebben gevonden, genaamd Lars. Bovendien is Emma Wortelboer zelfs zwanger van hem geworden.

Emma Wortelboer ziek

Emma Wortelboer is gediagnosticeerd met de chronische aandoening gastroparese. De ziekte wordt ook wel maagverlamming genoemd. Bij de ziekte functioneren de maagspieren niet goed, wat leidt tot vertraagde maaglediging. Dit veroorzaakt symptomen zoals misselijkheid, braken, een vol gevoel en spijsverteringsproblemen.

Emma Wortelboer Instagram

Emma Wortelboer is ontzettend actief op Instagram. Haar volgers hoeven geen moment uit haar leven te missen. Elke dag staat er wel een verhaal klaar met de belevenissen van Emma. Ook deelt ze vaak foto’s van haar shows en premières. Soms verwent ze haar volgers met een foto vanaf het strand of een uitdagende outfit. Emma Wortelboer is te volgen op Instagram onder @emmawortelboer

Nieuws

Foto: Emma Wortelboer ligt languit op bank in nachtkleding

Emma Wortelboer heeft een nieuwe bijzondere foto online gezet, waar al haar volgers enorm van smullen. 

Foto: Emma Wortelboer hijst zich in knellend kerstpakje

Emma Wortelboer hijst zichzelf in een heel strak en knellend kerstpakje met haar grote babybuik. Toch ziet ze er zeker niet verkeerd uit.

Deze BN’ers zitten in pak van Eekhoorn en Nijlpaard bij The Masked Singer

The Masked Singer houdt iedereen in Nederland bezig. Wie zit er in de vreemde pakken op het podium?

Emma Wortelboer laat haar twee perfect ronde voetballen zien

Emma Wortelboer vergelijkt haar twee ballen met elkaar, en ziet eigenlijk geen verschil!

Foto: Emma Wortelboer zwaait met harige zweepjes in transparant pakje

Emma Wortelboer heeft weer een heerlijk plaatje van zichzelf online gezet. En haar volgers smullen nu al van het mooie pakje.

Foto: Emma Wortelboer deelt toiletselfie terwijl ze hand in eigen broek steekt

Emma Wortelboer gaat weer allerlei grenzen over met haar meest recente foto. Zo grijpt de presentatrice ongegeneerd in haar eigen broek..

Video: Emma Wortelboer pakt klein cadeautje uit en schudt met haar troeven

Emma Wortelboer draagt een heerlijk pakje op haar nieuwste video en in dat pakje pakt ze haar nieuwste lekkere pakje uit. 

Foto: Emma Wortelboer prikt door haar flinterdunne nachtkleding heen

De prachtige presentatrice Emma Wortelboer heeft een nieuwe foto geplaatst waarin ze misschien net iets te veel van zichzelf laat zien. 
emma wortelboer

Profiel

Geboortedatum: 26 oktober 1996
Lengte: 1,76 meter
Sterrenbeeld:
Schorpioen Afkomst: Manderveen, Overijssel
Relatie:
Ja, met Lars
Zus: Sofie Wortelboer
Beroep: Presentatrice
School: Openbare Scholengemeenschap Het Erasmus
Instagram: De Instagram van Emma is @emmawortelboer

Foto's

Emma Wortelboer - Beeld: Instagram Emma Wortelboer
Emma Wortelboer Eurovisie Songfestival BNN Presentatrice
Emma Wortelboer de slimste mens strand instagram zon foto