Dyantha Brooks

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Dyantha Brooks

Presentatrice Dyantha Brooks

Dyantha Brooks is een Nederlandse televisiepresentatrice. Ze is geboren in de Nederlandse hoofdstad, Amsterdam, op 2 september 1988. Daar is ze opgegroeid met haar moeder Martine, haar Arubaanse vader Fernando en haar oudere broer Serginho. Familie is ontzettend belangrijk voor de presentatrice. Tot op heden maakt Dyantha nog steeds elke dag eten klaar voor haar oma Bep. “Behalve in het weekend, want dan wil ze haar eigen soep maken”, vertelt ze in een interview aan Fabulous Mama. Voordat ze de media inging, heeft Dyantha een korte danscarrière gehad. Ze heeft dan ook een dansopleiding gedaan. Vanuit daar stroomde ze door naar radiostation WILD FM waar ze een eigen programma kreeg: Anthony en Dyantha in de ochtend. Daarna stapte ze over naar NPO FunX.

Dyantha Brooks Shownieuws en Expeditie Robinson

We kennen de prachtige Dyantha Brooks intussen van haar verschijning op televisie bij Shownieuws, maar voordat ze daar terecht kwam, heeft ze eerst nog een paar andere dingen gedaan. Zo las je hierboven dat ze in de media is gestart bij de radio. Daarna was ze een jaartje als VJ te zien bij de muziekzender Xite en heeft ze kort bij TLC de TLC Top-10 gepresenteerd. Het jongeren-radiostation FunX paste goed bij haar voor een jaartje of drie, maar daarna merkte ze dat ze er te oud voor werd. Via een ex-collega kwam ze bij Shownieuws terecht als muziekdeskundige. Even later mocht ze het programma ook presenteren. In 2021 zat Dyantha in het seizoen van Expeditie Robinson. Ze eindigde op de achttiende plaats.

Dyantha Brooks relatie, vriend en kinderen

Dyantha Brooks is natuurlijk een beeldschone verschijning. Helaas betekent dat dat ze altijd volop in de belangstelling heeft gestaan van de mannen. Inmiddels heeft ze al enige tijd haar keuze gemaakt. Dyantha is in 2015 getrouwd met Mick de Vlieger. De man van Dyantha is een ondernemend type. Hij heeft bedrijfskunde gestudeerd waarna hij als marketeer in Amerika ging werken. Bij terugkomst in Nederland richtte hij een eigen bedrijf op wat hij na vier jaar als winstgevend bedrijf door wist te verkopen. Inmiddels is hij alweer druk met zijn volgende onderneming, een investeringsbedrijf. Dyantha Brooks en Mick de Vlieger hebben samen twee zoontjes. In 2017 werd Davis geboren en in 2022 mocht ook Lewis Fernando zich bij de familie voegen. Hoeveel kinderen de twee samen gaan krijgen, durft Dyantha nog niet te zeggen.

Nieuws

Johnny de Mol kijkt wel heel verliefd naar Dyantha Brooks op deze foto

Dyantha Brooks heeft een intiem gesprekje met Johnny de Mol. Die kijkt haar vervolgens wel erg verliefd aan.

Foto: Dyantha Brooks heeft moeite met stilte sinds avonturen Expeditie Robinson

Dyantha Brooks heeft het lastig de laatste tijd.  na haar Expeditie Robinson avonturen vindt ze het maar ijzig stil in huis. 

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.

Dyantha Brooks is heter in Expeditie Robinson dan in Shownieuws

Het is een apart seizoen van expeditie Robinson. In plaats van een tropisch land verblijven de kandidaten in het koude Kroatië. Gelukkig is Dyantha Brooks heet genoeg om iedereen op te warmen. 

Sociale Schoonheden met o.a. Emma Heesters en Celine Huijsmans

Vandaag in Sociale Schoonheden: Emma Heesters in een zwemsetje op een boot in Italië, AnneKee Molenaar geeft ons een zwoele blik, Anouk Hoogendijk geeft een inkijkje en Celine Huijsmans ligt op de desk met haar collega...
Dyantha Brooks expeditie robinson

Profiel

Geboortedatum: 2 september 1988
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland Beroep: Presentatrice
Relatie: Ja, getrouwd
Vriend: Mick de Vlieger
Kinderen: Twee zoons, Davis en Lewis Fernando
Instagram: Dyantha gebruikt Instagram onder de naam @dyanthabrooks

Foto's