Dionne Stax

Presentatrice Dionne Stax

Haar succesvolle carrière

Dionne Stax is geboren én getogen in het Noord-Brabantse dorpje Boxmeer. Géén wonder dus dat ze de Nijmeegse Vierdaagse al vaker meegelopen heeft, een van de routes loopt namelijk dwars door Boxmeer. Benieuwd hoe Stax haar carrière is begonnen? De basis van deze succesvolle carrière als nieuwslezeres en journaliste werd gelegd bij haar studie: Communicatiewetenschappen in Tilburg. Hierna heeft de blondine nog een master gevolgd in Amsterdam én heeft ze stage gelopen bij NOS op 3. Na deze stage kwam de carrière van de blondine in een stroomversnelling. Uiteindelijk werd ze, tot de blijdschap van vele, één van de gezichten van het NOS Journaal. Sindsdien zijn er toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in het 8 uur journaal.

Overstap naar AVROTROS

In 2019 kwam het vervelende nieuws uit dat Dionne Stax stopt met het NOS Journaal. Vervelend voor de trouwe NOS Journaal kijkers, die sinds de komst van Stax opvallend geïnteresseerd waren in hetgeen wat er speelt in de wereld. Dionne Stax gaat namelijk weg bij de NOS. Maar er is een lichtpuntje! De blonde presentatrice verruilt de NOS namelijk voor de AVROTROS. We hoeven haar dus niet helemaal te missen. Wat ze gaat doen bij de AVROTROS? De Boxmeerse gaat daar het programma DNA Onbekend presenteren. Daarnaast gaat ze vanaf januari een radioprogramma presenteren met Toine van Peperstraten. Vanwege haar overstap naar de AVROTROS maakt Dionne Stax volgens sommigen een grote kans om het Eurovisiesongfestival te mogen presenteren. Mocht dit gebeuren, verwachten we dat het songfestival er zeker wat nieuwe kijkers bijkrijgt 😉.

Het liefdesleven van Dionne Stax

Het liefdesleven van Dionne Stax is op zijn zachtst gezegd een veelbesproken onderwerp. In tegenstelling tot haar zeer succesvol te noemen carrière, liep het in de liefde niet zo lekker voor de presentatrice. Na de break-up met haar vriend, met wie ze 7 jaar samenwoonde, had ze de hoop op een nieuwe relatie redelijk opgegeven: ‘'Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog een nieuwe relatie zou krijgen’' aldus de presentatrice in de VARAgids.

'Affaire' met Humberto Tan

Het belangrijkste aspect uit het liefdesleven is misschien wel de vermeende affaire met Humberto Tan. De toenmalige RTL Late Night presentator heeft deze ‘'roddel’' echter altijd ontkent. De vermeende affaire heeft het huwelijk van Tan met zijn vrouw ‘'Ineke’' destijds echter wel behoorlijk onder druk gezet. Deze druk was zelfs zo hoog dat Tan en zijn vrouw in relatietherapie zijn gegaan.

Nieuws

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Foto: Stralende Dionne Stax poseert in kort jurkje

Dionne Stax gaat beginnen aan een nieuwe stap in haar carrière. Dit doet ze in een wel verleidelijk kort rokje. 

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Dionne Stax zoent met vrouw tijdens romantisch tripje

Journaliste Dionne Stax laat haar volgers schrikken met deze combinatie van video's en foto's die ze onlangs plaatste op haar sociale media...

Foto: Luchtig geklede Dionne Stax ligt languit op het strand

Dionne Stax geniet van een exotische vakantie met haar vriend. Daar horen uiteraard zomerse foto's bij die gelukkig online verschenen zijn!

Video: Dionne Stax stuitert over het water met beentjes in de lucht

Dionne Stax is helemaal verliefd op de zomer. En vooral op de zomerse activiteiten die ze onderneemt, zoals over het water schieten. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!
Dionne Stax

Profiel

Geboortedatum: 22 april 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,75 meter
Gewicht: 68 kg
Afkomst: Boxmeer, Nederland
Beroep: presentatrice (ex-nieuwslezeres)
Relatie: vrijgezel
Vriend: Dionne Stax had 2,5 jaar een relatie met Sytse Oudkerk
Kinderen: geen
Instagram: Dionne Stax gebruikt Instagram onder de naam @dionne_stax

Foto's

Dionne Stax
Dionne Stax
Dionne Stax