Dionne Stax

Presentatrice Dionne Stax

De echte Brabantse Dionne Stax is inmiddels bij elke Nederlandse man bekend. Steevast zette mannelijk Nederland om acht uur het journaal op om te kunnen genieten van de heerlijke manier van presenteren én de goede looks van Dionne. Inmiddels is ze vertrokken bij het NOS Journaal, maar gelukkig is ze nog altijd te zien bij Omroep Max. Hier presenteert ze onder andere Van onschatbare waarde en De Nieuwe Vermeer. Dionne Stax werd geboren op 22 april 1985 in Boxmeer. Ze studeerde communcatiewetenschappen waarna ze stage ging lopen bij de NOS. Via deze stage kwam ze bij NOS op 3 terecht, waar ze een vaste baan als presentatrice kreeg. Langzaamaan maakte ze stapje voor stapje richting de top, tot ze in 2015 voor het eerst het acht-uurjournaal mocht presenteren. Vier jaar lang deed ze dit werk, tot ze besloot te vertrekken bij de NOS.

Dionne Stax overstap AVROTROS en Omroep Max

In 2019 zegde Dionne Stax het toch wat eentonige werk bij de NOS op om bij de AVROTROS aan de slag te gaan. Hier kreeg ze de kans om onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala en DNA Onbekend te presenteren. Dit waren wel een ander soort programma’s dan het journaal. Het beviel haar goed, maar toch ging Dionne in 2021 weg bij de AVROTROS. Haar fans hoefden gelukkig niet te vrezen haar nooit meer te zien, ze werkt inmiddels al geruime tijd bij Omroep Max. Ze heeft hier veel eigen programma’s waar ze ontzettend veel plezier uithaalt. Zo presenteerde Dionne Stax Het Hoge Noorden, waarin ze een jaar lang gezinnen volgde die niet voor het zonnige zuiden kozen, maar juist in het koude noorden zijn gaan wonen.

Dionne Stax relatie met Humberto Tan, partner en kinderen

Het liefdesleven van Dionne Stax heeft al voor een hoop opschudding gezorgd in het medialandschap. Terwijl ze bij de NOS werkte kreeg ze een relatie met haar collega Sjoerd van Ramshorst. Toen ze deze relatie verbrak zorgde dit voor een hoop ongemakkelijkheid op de werkvloer. Wellicht heeft dat ook bijgedragen aan de overstap van Dionne naar de AVROTROS. Een aantal jaar geleden kwamen er ook de nodige roddels naar buiten over een affaire tussen de getrouwde Humberto Tan en Dionne Stax. Beide kwamen nooit naar buiten over het voorval, maar bronnen meldden destijds wel dat Humberto er intern op aangesproken is door RTL. Opvallend genoeg werd de kwestie compleet verzwegen bij RTL Boulevard en Shownieuws. Inmiddels is Dionne al enige tijd gelukkig met Steven Jansen, DJ van het bekende duo Lucas & Steve.

Dionne Stax Instagram

Als je wil weten in welke programma’s Dionne Stax te zien is, kun je het beste op haar Instagram pagina kijken. Ze houdt haar fans graag op de hoogte van alle shows waarin ze te zien is. Noem het schaamteloze promotie, maar als volger zijn we haar alleen maar dankbaar. Maar dit is niet alles, ook heerlijke foto’s van avonturen in de jungle of de Nijmeegse Vierdaagse komen voorbij. Het is zeker de moeite waard om Dionne te volgen op Instagram, al is het maar voor de mooie selfies van de blondine. Je kunt Dionne Stax volgen op Instagram via @dionne_stax.

Nieuws

Foto: Dionne Stax laat zich als modepopje gebruiken voor verkleedpartijtje

De knappe Dionne Stax ziet er in elke outfit weer anders uit. Om dat te bewijzen heeft ze nu heel veel verschillende pakjes aangetrokken. 

Dionne Stax poseert voor zeldzame foto in extreem kort broekje

Natuurlijk heeft Dionne Stax een groot aantal mooie foto's op haar Instagram staan, maar deze foto's zijn toch echt nu al de beste van het jaar. 

Foto: Dionne Stax deelt bloedhete kiekjes in kort rokje

Dionne Stax is nog steeds op vakantie in Costa Rica. En de knappe presentatrice grijpt die vakantie aan om zoveel mogelijk mooie foto's te maken. 

Foto: Dionne Stax deelt zeldzaam nieuw kiekje in badkleding

Dionne Stax bevindt zich op een tropisch paradijs. En daar hoort natuurlijk een gloednieuw badpak bij, aldus de knappe blondine.

Video: Stoute Dionne Stax spuit muur helemaal onder

Openbare muren onder kladderen met graffiti mag natuurlijk normaal gesproken helemaal niet, maar Dionne trekt haar stoute schoenen aan en gaat grandioos los met spuitbus! 

Foto: Dionne Stax laat haar parels zien tijdens nieuw programma

Dionne Stax laat in een nieuw programma iets heel anders van zichzelf zien. Waar de voormalig nieuwslezeres eerst eentonig op televisie een script volgde, gaat ze nu een hele andere kant op. Haar parels glinsteren in een nieuw programma.

Foto: Dionne Stax laat zich van dichtbij besnuffelen door nieuwsgierige blondine

Dionne Stax laat zich helemaal gaan terwijl een nieuwsgierige blondine haar helemaal besnuffelt. Dionne lijkt stiekem heel erg van de aandacht te genieten...

Foto: Dionne Stax heeft ineens heel veel haar op vreemde plek

Dionne Stax heeft prachtige blonden lokken op haar hoofd. Op een andere plek krijgt ze nu opeens ook heel veel haar!
Dionne Stax

Profiel

Geboortedatum: 22 april 1985 Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,75 meter
Gewicht: 68 kg
Afkomst: Boxmeer, Nederland
Beroep: Presentatrice (ex-nieuwslezeres)
Relatie: Ja
Vriend: Steven Jansen
Kinderen: Nee
Instagram: Dionne Stax gebruikt Instagram onder de naam @dionne_stax

Foto's

Dionne Stax
Dionne Stax
Dionne Stax