Dionne Stax

Presentatrice Dionne Stax

De echte Brabantse Dionne Stax is inmiddels bij elke Nederlandse man bekend. Steevast zette mannelijk Nederland om acht uur het journaal op om te kunnen genieten van de heerlijke manier van presenteren én de goede looks van Dionne. Inmiddels is ze vertrokken bij het NOS Journaal, maar gelukkig is ze nog altijd te zien bij Omroep Max. Hier presenteert ze onder andere Van onschatbare waarde en De Nieuwe Vermeer. Dionne Stax werd geboren op 22 april 1985 in Boxmeer. Ze studeerde communicatiewetenschappen waarna ze stage ging lopen bij de NOS. Via deze stage kwam ze bij NOS op 3 terecht, waar ze een vaste baan als presentatrice kreeg. Langzaamaan maakte ze stapje voor stapje richting de top, tot ze in 2015 voor het eerst het acht-uurjournaal mocht presenteren. Vier jaar lang deed ze dit werk, tot ze besloot te vertrekken bij de NOS.

Dionne Stax overstap AVROTROS en Omroep Max

In 2019 zegde Dionne Stax het toch wat eentonige werk bij de NOS op om bij de AVROTROS aan de slag te gaan. Hier kreeg ze de kans om onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala en DNA Onbekend te presenteren. Dit waren wel een ander soort programma’s dan het journaal. Het beviel haar goed, maar toch ging Dionne in 2021 weg bij de AVROTROS. Haar fans hoefden gelukkig niet te vrezen haar nooit meer te zien, ze werkt inmiddels al geruime tijd bij Omroep Max. Ze heeft hier veel eigen programma’s waar ze ontzettend veel plezier uithaalt. Zo presenteerde Dionne Stax Het Hoge Noorden, waarin ze een jaar lang gezinnen volgde die niet voor het zonnige zuiden kozen, maar juist in het koude noorden zijn gaan wonen.

Dionne Stax relatie met Humberto Tan, partner en kinderen

Het liefdesleven van Dionne Stax heeft al voor een hoop opschudding gezorgd in het medialandschap. Terwijl ze bij de NOS werkte kreeg ze een relatie met haar collega Sjoerd van Ramshorst. Toen ze deze relatie verbrak zorgde dit voor een hoop ongemakkelijkheid op de werkvloer. Wellicht heeft dat ook bijgedragen aan de overstap van Dionne naar de AVROTROS. Een aantal jaar geleden kwamen er ook de nodige roddels naar buiten over een affaire tussen de getrouwde Humberto Tan en Dionne Stax. Beide kwamen nooit naar buiten over het voorval, maar bronnen meldden destijds wel dat Humberto er intern op aangesproken is door RTL. Opvallend genoeg werd de kwestie compleet verzwegen bij RTL Boulevard en Shownieuws. Inmiddels is Dionne al enige tijd gelukkig met Steven Jansen, DJ van het bekende duo Lucas & Steve.

Dionne Stax Instagram

Als je wil weten in welke programma’s Dionne Stax te zien is, kun je het beste op haar Instagram pagina kijken. Ze houdt haar fans graag op de hoogte van alle shows waarin ze te zien is. Noem het schaamteloze promotie, maar als volger zijn we haar alleen maar dankbaar. Maar dit is niet alles, ook heerlijke foto’s van avonturen in de jungle of de Nijmeegse Vierdaagse komen voorbij. Het is zeker de moeite waard om Dionne te volgen op Instagram, al is het maar voor de mooie selfies van de blondine. Je kunt Dionne Stax volgen op Instagram via @dionne_stax.

Nieuws

Foto: Dionne Stax laat zich van verleidelijke kant zien in afzakkende jurk

Presentatrice Dionne Stax durft op tv te verschijnen in een zéér opvallende jurk. Ze laat de kijkers van Aria werkelijk smullen!

Foto: Dionne Stax laat inhoud van haar doorschijnende topje zien in kleedkamer

De knappe Dionne Stax deelt hele spannende beelden van een wel erg gewaagde outfit in de kleedkamer. Dat moet je zien!

Dionne Stax laat je smelten met deze romantische selfie

Stralende Dionne Stax reist heel Europa af en komt op de mooiste locaties. De presentatrice zorgt met deze foto's dat haar volgers op slag verliefd worden!

Dionne Stax deelt video van Masked Singer-optreden zonder kostuum

Dionne Stax weet er in The Masked Singer wel een feestje van te maken. Ze neemt je even mee achter de schermen. 

Presentatrice Dionne Stax heeft ineens piercing op opvallende plek

Dionne Stax heeft een piercing die op een wel érg opvallende plek zit..

Dionne Stax geniet van vlug ritje met vrouwelijke collega: ‘Blij dat ik glij’

Dionne Stax en Carrie ten Napel weten altijd de grootste avonturen te beleven, maar deze keer maken ze het samen wel heel spannend! 

Foto: Dionne Stax laat volgers genieten van foto in topje met gat

De prachtige Dionne Stax heeft een speciaal pakje aangetrokken voor een nieuwe fotoshoot. En in dat pakje ziet ze er verleidelijker uit dan ooit.

Foto: Dionne Stax geniet van vakantie in ontzettend kort jurkje

Dionne Stax geniet heerlijk van haar welverdiende vakantie. Op de zonnige bestemming heeft de presentatrice zich snel van al haar kleren ontdaan.
Dionne Stax

Profiel

Geboortedatum: 22 april 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,75 meter
Gewicht: 68 kg
Afkomst: Boxmeer, Nederland
Beroep: Presentatrice (ex-nieuwslezeres)
School: Universiteit van Amsterdam
Relatie: Ja
Vriend: Steven Jansen
Kinderen: Nee
Zus: Charlotte Stax
Instagram: Dionne Stax gebruikt Instagram onder de naam @dionne_stax

Foto's

Dionne Stax
Dionne Stax
Dionne Stax