Dionne Stax

Presentatrice Dionne Stax

Haar succesvolle carrière

Dionne Stax is geboren én getogen in het Noord-Brabantse dorpje Boxmeer. Géén wonder dus dat ze de Nijmeegse Vierdaagse al vaker meegelopen heeft, een van de routes loopt namelijk dwars door Boxmeer. Benieuwd hoe Stax haar carrière is begonnen? De basis van deze succesvolle carrière als nieuwslezeres en journaliste werd gelegd bij haar studie: Communicatiewetenschappen in Tilburg. Hierna heeft de blondine nog een master gevolgd in Amsterdam én heeft ze stage gelopen bij NOS op 3. Na deze stage kwam de carrière van de blondine in een stroomversnelling. Uiteindelijk werd ze, tot de blijdschap van vele, één van de gezichten van het NOS Journaal. Sindsdien zijn er toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in het 8 uur journaal.

Overstap naar AVROTROS

In 2019 kwam het vervelende nieuws uit dat Dionne Stax stopt met het NOS Journaal. Vervelend voor de trouwe NOS Journaal kijkers, die sinds de komst van Stax opvallend geïnteresseerd waren in hetgeen wat er speelt in de wereld. Dionne Stax gaat namelijk weg bij de NOS. Maar er is een lichtpuntje! De blonde presentatrice verruilt de NOS namelijk voor de AVROTROS. We hoeven haar dus niet helemaal te missen. Wat ze gaat doen bij de AVROTROS? De Boxmeerse gaat daar het programma DNA Onbekend presenteren. Daarnaast gaat ze vanaf januari een radioprogramma presenteren met Toine van Peperstraten. Vanwege haar overstap naar de AVROTROS maakt Dionne Stax volgens sommigen een grote kans om het Eurovisiesongfestival te mogen presenteren. Mocht dit gebeuren, verwachten we dat het songfestival er zeker wat nieuwe kijkers bijkrijgt 😉.

Het liefdesleven van Dionne Stax

Het liefdesleven van Dionne Stax is op zijn zachtst gezegd een veelbesproken onderwerp. In tegenstelling tot haar zeer succesvol te noemen carrière, liep het in de liefde niet zo lekker voor de presentatrice. Na de break-up met haar vriend, met wie ze 7 jaar samenwoonde, had ze de hoop op een nieuwe relatie redelijk opgegeven: ‘'Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog een nieuwe relatie zou krijgen’' aldus de presentatrice in de VARAgids.

'Affaire' met Humberto Tan

Het belangrijkste aspect uit het liefdesleven is misschien wel de vermeende affaire met Humberto Tan. De toenmalige RTL Late Night presentator heeft deze ‘'roddel’' echter altijd ontkent. De vermeende affaire heeft het huwelijk van Tan met zijn vrouw ‘'Ineke’' destijds echter wel behoorlijk onder druk gezet. Deze druk was zelfs zo hoog dat Tan en zijn vrouw in relatietherapie zijn gegaan.

Nieuws

Dionne Stax flirt op deze foto met deelnemers Droomhuis Gezocht

Dionne Stax mag sinds enige tijd het programma Droomhuis Gezocht presenteren. Maar ze flirt eigenlijk alleen maar met de deelnemers. 

Foto: Dionne Stax doet smerig werk in strak leren broekje

Van Dionne Stax ben je natuurlijk gewend dat ze in de leukste pakjes presenteert. Maar soms moet Dionne de handen uit de mouwen steken.

Amber Brantsen maakt schokkende stap en deelt emotionele foto

Amber Brantsen is helemaal klaar voor haar carrière switch. Dat onthult de nieuwslezeres, die bij velen bekend is van het NOS journaal, met een foto op Instagram. Amber gaat nu stoerdere programma's presenteren...

Dionne Stax verbijstert volgers met foto van ‘kapotte’ jurk

Dionne Stax draagt op een nieuwe foto weer een erg opmerkelijke jurk. Daardoor zorgt de presentatrice voor een kleine hartverzakking bij haar volgers...

Dionne Stax is stralende middelpunt op backstage foto

Dionne Stax neemt ons mee backstage! De presentatrice ziet er weer schitterend uit op een nieuwe foto waarop ze zich achter de schermen klaarmaakt voor het nieuwe programma ARIA...

Dionne Stax straalt eindelijk weer op deze foto van nieuw programma Droomhuis Gezocht

Dionne Stax heeft de smaak weer te pakken. Ze straalt op een foto van haar nieuwe programma Droomhuis Gezocht. 

Deze 3 eigenschappen maken Dionne Stax de ideale OP1 presentatrice

Dionne Stax, wie kent de prachtige blondine niet? Na even weg te zijn geweest uit de spotlight is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Misschien wel Op1 presenteren. En daar zijn genoeg redenen voor te bedenken. 

De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Ooit was Dionne Stax ieders favoriete nieuwslezeres. Tegenwoordig zie je haar allesbehalve dagelijks op tv. Deze foto's stillen de honger hopelijk een beetje!
Dionne Stax

Profiel

Geboortedatum: 22 april 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,75 meter
Gewicht: 68 kg
Afkomst: Boxmeer, Nederland
Beroep: presentatrice (ex-nieuwslezeres)
Relatie: vrijgezel
Vriend: Dionne Stax had 2,5 jaar een relatie met Sytse Oudkerk
Kinderen: geen
Instagram: Dionne Stax gebruikt Instagram onder de naam @dionne_stax

Foto's

Dionne Stax
Dionne Stax
Dionne Stax