Dionne Stax

Presentatrice Dionne Stax

Haar succesvolle carrière

Dionne Stax is geboren én getogen in het Noord-Brabantse dorpje Boxmeer. Géén wonder dus dat ze de Nijmeegse Vierdaagse al vaker meegelopen heeft, een van de routes loopt namelijk dwars door Boxmeer. Benieuwd hoe Stax haar carrière is begonnen? De basis van deze succesvolle carrière als nieuwslezeres en journaliste werd gelegd bij haar studie: Communicatiewetenschappen in Tilburg. Hierna heeft de blondine nog een master gevolgd in Amsterdam én heeft ze stage gelopen bij NOS op 3. Na deze stage kwam de carrière van de blondine in een stroomversnelling. Uiteindelijk werd ze, tot de blijdschap van vele, één van de gezichten van het NOS Journaal. Sindsdien zijn er toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in het 8 uur journaal.

Overstap naar AVROTROS

In 2019 kwam het vervelende nieuws uit dat Dionne Stax stopt met het NOS Journaal. Vervelend voor de trouwe NOS Journaal kijkers, die sinds de komst van Stax opvallend geïnteresseerd waren in hetgeen wat er speelt in de wereld. Dionne Stax gaat namelijk weg bij de NOS. Maar er is een lichtpuntje! De blonde presentatrice verruilt de NOS namelijk voor de AVROTROS. We hoeven haar dus niet helemaal te missen. Wat ze gaat doen bij de AVROTROS? De Boxmeerse gaat daar het programma DNA Onbekend presenteren. Daarnaast gaat ze vanaf januari een radioprogramma presenteren met Toine van Peperstraten. Vanwege haar overstap naar de AVROTROS maakt Dionne Stax volgens sommigen een grote kans om het Eurovisiesongfestival te mogen presenteren. Mocht dit gebeuren, verwachten we dat het songfestival er zeker wat nieuwe kijkers bijkrijgt 😉.

Het liefdesleven van Dionne Stax

Het liefdesleven van Dionne Stax is op zijn zachtst gezegd een veelbesproken onderwerp. In tegenstelling tot haar zeer succesvol te noemen carrière, liep het in de liefde niet zo lekker voor de presentatrice. Na de break-up met haar vriend, met wie ze 7 jaar samenwoonde, had ze de hoop op een nieuwe relatie redelijk opgegeven: ‘'Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog een nieuwe relatie zou krijgen’' aldus de presentatrice in de VARAgids.

'Affaire' met Humberto Tan

Het belangrijkste aspect uit het liefdesleven is misschien wel de vermeende affaire met Humberto Tan. De toenmalige RTL Late Night presentator heeft deze ‘'roddel’' echter altijd ontkent. De vermeende affaire heeft het huwelijk van Tan met zijn vrouw ‘'Ineke’' destijds echter wel behoorlijk onder druk gezet. Deze druk was zelfs zo hoog dat Tan en zijn vrouw in relatietherapie zijn gegaan.

Nieuws

Foto: Dionne Stax flink belachelijk gemaakt na gratis snoepreisje

Kijkers maken Dionne Stax met de grond gelijk na de eerste nieuwe aflevering van 'Dionne Dichtbij'...

Foto: Dionne Stax toont verleidelijke nieuwe look

Dionne Stax besloot om het even helemaal over een andere boeg te gooien. de verleidelijke blondine heeft zichzelf een andere look gegeven.  De prachtige blondine...

Foto: Swingende Dionne Stax gaat los met drank en vriendinnen

Dionne Stax ging heerlijk los en daar had ze maar twee dingen echt voor nodig, namelijk drank en vriendinnen. 

Stralende Dionne Stax zit in kort rokje op zomerse foto

Dionne Stax is op werk vakantie en laat zich helemaal gaan. De korte jurkjes worden uit de kast getrokken en de beentjes gaan in de lucht. Je kan wel stellen dat Dionne optimaal aan het genieten is..

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm. 

Dionne Stax deelt jaloersmakende video van pittig boottochtje

Dionne Stax deelt unieke beelden via Instagram. De blondine geniet optimaal van haar reis door verschillende natuurgebieden in Zweden.

Foto: Zongebruinde Dionne Stax toont nieuw setje

Dionne is gestyled voor een nieuwe aflevering van droomhuis gezocht. Naar welk land gaat ze met dit nieuwe setje kleding? Niet te warm, niet te koud zo lijkt het.

Dionne Stax stuitert op en neer tijdens wild avondje

Dionne Stax kan als geen ander dansen. Met haar blonde lokken en verleidende moves steelt ze altijd de spotlights op de dansvloer. Dit keer was Dionne wel heel enthousiast, want ze stond stuiterend op de muziek te bewegen terwijl alles alle kanten op ging...
Dionne Stax

Profiel

Geboortedatum: 22 april 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,75 meter
Gewicht: 68 kg
Afkomst: Boxmeer, Nederland
Beroep: presentatrice (ex-nieuwslezeres)
Relatie: vrijgezel
Vriend: Dionne Stax had 2,5 jaar een relatie met Sytse Oudkerk
Kinderen: geen
Instagram: Dionne Stax gebruikt Instagram onder de naam @dionne_stax

Foto's

Dionne Stax
Dionne Stax
Dionne Stax