Channah Koerten

Presentatrice Channah Koerten

Channah Koerten is op 19 juli 1994 geboren in Haarlem. Ze is bekend geworden door haar deelname aan meerdere reality programma's zoals Ex On The Beach en Temptation Island VIPS. Channah is een presentatrice, influencer en realityster. Ze presenteert vooral programma's op MTV. Channah heeft haar droom waargemaakt en is met haar gezin verhuist naar het altijd zonnige en warme Curacao.

Channah Koerten kinderen

Channah Koerten heeft twee kinderen en is zwanger van haar derde. De eerste twee keer dat ze zwanger was, was samen met haar ex vriend Quentin Steenwinkel. Channah koerten is een keer bevallen van haar zoontje Tiger en een keer van haar dochtertje Rumi. Nu is ze dus voor de derde keer zwanger met haar huidige vriend Nordin Besling. Zij krijgen samen een dochtertje.

Channah Koerten Ex On The Beach

Channah Koerten is vooral bekend geworden door haar deelname aan het reality programma Ex On The Beach. In deze serie is te zien hoe direct Channah is. Ze geeft zelf aan hier ook wel eens last van te hebben. In dit programma zijn de meningen van de kijkers over haar een beetje verdeeld. Sommigen vinden haar geweldig, anderen vinden haar vreselijk irritant. Tijdens Ex On The Beach kwam Quentin Steenwinkel als ex van Channah.

Channah Koerten ex van Quentin Steenwinkel

De ex van Channah is dus Quentin Steenwinkel. De relatie tussen Channah en Quentin verliep lang niet altijd goed. Zo deden ze eerst dus mee aan Ex On The Beach. Daarnaast hebben ze ook hun liefde voor elkaar 'getest' door mee te doen aan Temptation Island VIPS. Leuk feitje: Channah en Quentin kwamen twee dagen voor het avontuur erachter dat Channah zwanger is. Uiteindelijk hebben ze toch besloten om mee te doen aan het programma. Ze dachten allebei dit komt wel goed, maar hadden het toch zwaar onderschat.

Nieuws

Foto: Famke Louise beleeft gek avontuur in strakste pakje ooit

Channah Koerten deelt een opvallend kiekje via Instagram. Vooral Famke Louise lijkt dit avontuur vol spanning te beleven, in dit strakste pakje ooit..
channah koerten

Profiel

Geboortedatum: 19 juli 1994
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorteplaats: Haarlem
Woonplaats: Curacao
Relatie: Ja, met Nordin Besling
Kinderen: Ja, Tiger (zoon) en Rumi (dochter)
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Channah Koerten is @channahkoerten

Foto's

channah koerten
channah koerten