Caroline Tensen

Presentatrice Caroline Tensen

Caroline Tensen, geboren in 1964, begon haar televisiecarrière als omroepster bij Veronica na haar tijd als productieassistente bij Veronica-radio. Haar doorbraak kwam bij RTL 4, waar ze vanaf 1990 shows als "Wie ben ik?" presenteerde. Als ambassadrice van de Postcode Loterij ging ze mee naar diverse zenders, waaronder Talpa, en blijft ze sinds 2000 "Eén tegen 100" hosten. In 2007 keerde ze terug naar de publieke omroep en later naar AVROTROS. In 2019 tekende ze bij RTL, waar ze klassiekers als "Het spijt me" opnieuw presenteert en bij RTL Boulevard verschijnt. Vanaf 2020 co-presenteert ze "Five Days Inside" en leidt ze "De Reis van je genen" sinds december 2021.

Caroline Tensen relatie, getrouwd en kinderen

Tijdens haar humanitaire reis naar Afrika voor een goed doel ontmoette Caroline Tensen Ernst-Jan Smids. Enkele maanden later, in 2014, bezegelden ze hun relatie met een huwelijk op Vlieland. Hoewel ze toegeeft dat ze weleens meningsverschillen hebben, zijn ze over het algemeen erg gelukkig. ‘Natuurlijk hebben wij ook onze issues. Dat kan niet anders. Vrouwen die zeggen dat ze nooit ruzie of woorden hebben met hun partner, die geloof ik niet’, aldus de Nederlandse Presentatrice. Voor haar relatie met Ernst-Jan Smid had Caroline Tensen eerder relaties met Frank Wisse en Peter Gallas. Ze was getrouwd met Frank Wisse, met wie ze twee kinderen heeft, Charlotte en Bob.

Caroline Tensen boek

Caroline Tensen is de auteur van het boek 'Het Verboden Woord', waarin ze schrijft over de overgang en opvliegers. In het boek gaat ze in gesprek met verschillende experts die meer inzicht bieden in de symptomen en manieren om ze te verminderen. Bovendien bevat het boek talloze ervaringsverhalen en komen ook mensen die dicht bij Caroline Tensen staan aan het woord.

Nieuws

Belazert Caroline Tensen de boel al 24 jaar? Geheim van 1 Tegen 100 eindelijk ontrafeld

Caroline Tensen heeft al voor een lange tijd een groot geheim. 1 Tegen 100 blijkt veel mensen op een sluwe manier te belazeren! Dit is het geheim van Caroline Tensen.

Foto: Caroline Tensen is geen spat veranderd sinds jonge jaren

Heb je Caroline Tensen al wel eens gezien toen ze 25 was? Dat kan nu. Caroline deelt een foto uit de oude doos.

Wow: Caroline Tensen deelt zeldzaam uitdagende foto uit jonge jaren

Caroline Tensen is een Nederlandse televisiepresentatrice die al een tijdje meegaat. Er zijn ruim voldoende plaatjes te vinden van de "oude en jongere" Caroline. Deze is wel erg uniek en apart.

Deze 3 eigenschappen maken Dionne Stax de ideale OP1 presentatrice

Dionne Stax, wie kent de prachtige blondine niet? Na even weg te zijn geweest uit de spotlight is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Misschien wel Op1 presenteren. En daar zijn genoeg redenen voor te bedenken. 

Dionne Stax verdwijnt voorlopig van televisie

Slecht nieuws voor de fans van Dionne Stax. De presentatrice van DNA Onbekend verdwijnt voorlopig van televisie. Maar gelukkig is er ook goed nieuws!

Screencap Saturday: Dionne Stax in DNA Onbekend

Sinds haar overstap komt Dionne Stax helaas minder vaak in beeld dan vroeger. Sinds kort is ze gelukkig weer op tv te zien bij DNA Onbekend!

Bier, baco of studieboek

Is er nog hoop voor Nederlandse student?

Dionne Stax weg bij NOS

Oh nee! Onze favoriete nieuwslezeres stopt met nieuwslezen!
Caroline Tensen

Profiel

Geboortedatum: 31 maart 1964
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Haarlem
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja met Ernst Jan Smids
Kinderen: Charlotte en Bob
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Caroline is @carolinetensen

Foto's

Caroline Tensen
Caroline Tensen