Ashley Zaat

Presentatrice Ashley Zaat

Ashley Zaat is een presentatrice uit Noordwijk. Ze is geboren in 1994. Op haar derde begon ze al met dansen, iets wat ze nog altijd met veel plezier doet. Ze is zelfs dansdocente bij een dansschool in Leiderdorp. Naast het geven van dansles is ze ook actrice, presentatrice en heeft ze een entertainment waarmee ze naar eigen zeggen alles regelt van A tot Z, haar voorletters. Haar carrière op televisie kwam een aantal jaar geleden op gang toen ze walk-on girl en analist was bij RTL Darts. Ze hoopt op een dag net zo’n grote tv persoonlijkheid te worden als Linda de Mol. Ze is in ieder geval goed opweg, nu ze ontzettend veel bekendheid verwerft als barvrouw van Vandaag Inside!

Ashley Zaat Vandaag Inside en Johan Derksen

Sinds februari 2022 is Ashley vaak te zien als barvrouw in de talkshow Vandaag Inside. Hier voorziet ze onder andere Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen van drinken. Ashley is misschien wel de meest opvallende barvrouw van het programma en is zeker niet bang om zichzelf af en toe op de voorgrond te laten zien. Dat zorgt ervoor dat ze inmiddels een hele goede band opgebouwd heeft met de drie presentatoren. Johan Derksen betrappen we af en toe wel op het nakijken van Ashley wanneer ze hem water komt brengen. Het mag wel duidelijk zijn dat Ashley Zaat absoluut een toevoeging is voor de grootste talkshow van ons land, voor zowel de kijkers als de tafelgasten.

Ashley Zaat relatie en vriend

Een meisje dat in de FHM 500 heeft gestaan is natuurlijk felbegeerd bij de mannen. Toch is er online weinig te vinden over een relatie of vriend van Ashley Zaat. Dit suggereert dat er nog altijd een kans is om de mooie blondine aan de haak te slaan. Als dit je plan was, moeten wij je helaas teleurstellen. Ashley Zaat is namelijk getrouwd met Julius Alkemade. Haar man werkt in haar eigen entertainmentbedrijf, zo zijn de twee altijd dicht bij elkaar.

Ashley Zaat Instagram

Ashley Zaat is op Instagram ontzettend actief. Ze beheert namelijk haar eigen account, maar ook die van haar entertainmentbedrijf. Op haar eigen Instagram zul je uiteraard meer persoonlijke foto’s vinden. Haar persoonlijke Instagram is @ashleyzaat. Die van haar bedrijf is @entertainmentvanatotz.

Nieuws

Foto: Dit is de prachtige nieuwe barvrouw van Veronica Offside

De prachtige 25 jarige Shannon de la Rambelje en 27 jarige Lois van Beekveld worden definitief de nieuwe barvrouwen bij Veronica Offside, wat zien ze er ongelooflijk goed uit! 

Foto: Dit is waarom Ashley Zaat niet achter de bar staat bij Vandaag Inside

Het is je misschien opgevallen dat Ashley Zaat mist tijdens de uitzendingen van Vandaag Inside. Dat komt dus hierdoor!

Foto: Ashley Zaat poseert in geweldige exotische outfit

We kijken allemaal uitermate graag naar deze prachtige blondine. Met dit pakje maakt ze het uitzicht nóg mooier!

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat doet mond wijd open voor zoete verrassing

Bloedmooie barvrouw Ashley Zaat heeft het weer voor elkaar. Ze plaatst een foto waar iedereens mond, ook die van haar, van open valt. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat trekt rokje omhoog tijdens kerstfeestje

Ashley Zaat geeft haar opdrachtgevers waar voor hun geld! Met deze blondine op je feestje wordt het sowieso een memorabele avond. Daar zorgt ze met dit soort acties helemaal zelf voor!

Foto: Barvrouw Ashley Zaat leidt kijkers Oranjewinter af met doorzichtig shirtje

Ashley Zaat weet maar al te goed hoe ze zichzelf moet promoten als barvrouw bij Oranjewinter!

Foto: Barvrouw Ashley Zaat ruimt vocht van René op tijdens Oranjewinter

Ashley Zaat is barvrouw bij het programma Oranjewinter. Ze kreeg een extra taak van René van der Gijp, en daar leek ze enorm van te genieten!

Foto: Ashley Zaat klimt verleidelijk op tafel in open jurkje

Ashley Zaat deelt een wilde video via Instagram. De blondine is wild aan het feesten, en kruipt hierbij zelfs de tafel op. Haar jurkje houdt het allemaal maar nét..
Ashley Zaat Veronica Inside barvrouw darts walk-on girl

Profiel

Geboortedatum: 1994 Sterrenbeeld: Onbekend
Afkomst: Noordwijk, Nederland
Relatie: Ja, met Julius Alkemade
Beroep: Presentatrice, danser, actrice
Instagram: De Instagram van Ashley is @ashleyzaat

Foto's

ashley zaat vakantie