Ashley Zaat

Presentatrice Ashley Zaat

Ashley Zaat is een presentatrice uit Noordwijk. Ze is geboren in 1994. Op haar derde begon ze al met dansen, iets wat ze nog altijd met veel plezier doet. Ze is zelfs dansdocente bij een dansschool in Leiderdorp. Naast het geven van dansles is ze ook actrice, presentatrice en heeft ze een entertainment waarmee ze naar eigen zeggen alles regelt van A tot Z, haar voorletters. Haar carrière op televisie kwam een aantal jaar geleden op gang toen ze walk-on girl en analist was bij RTL Darts. Ze hoopt op een dag net zo’n grote tv persoonlijkheid te worden als Linda de Mol. Ze is in ieder geval goed opweg, nu ze ontzettend veel bekendheid verwerft als barvrouw van Vandaag Inside!

Ashley Zaat Vandaag Inside en Johan Derksen

Sinds februari 2022 is Ashley vaak te zien als barvrouw in de talkshow Vandaag Inside. Hier voorziet ze onder andere Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen van drinken. Ashley is misschien wel de meest opvallende barvrouw van het programma en is zeker niet bang om zichzelf af en toe op de voorgrond te laten zien. Dat zorgt ervoor dat ze inmiddels een hele goede band opgebouwd heeft met de drie presentatoren. Johan Derksen betrappen we af en toe wel op het nakijken van Ashley wanneer ze hem water komt brengen. Het mag wel duidelijk zijn dat Ashley Zaat absoluut een toevoeging is voor de grootste talkshow van ons land, voor zowel de kijkers als de tafelgasten.

Ashley Zaat relatie en vriend

Een meisje dat in de FHM 500 heeft gestaan is natuurlijk felbegeerd bij de mannen. Helaas moeten we toch veel mannen teleurstellen. Ashley Zaat is namelijk getrouwd met Julius Alkemade. Haar man werkt in haar eigen entertainmentbedrijf, zo zijn de twee altijd dicht bij elkaar.

Ashley Zaat Instagram

Ashley Zaat is op Instagram ontzettend actief. Ze beheert namelijk haar eigen account, maar ook die van haar entertainmentbedrijf. Op haar eigen Instagram zul je uiteraard meer persoonlijke foto’s vinden. Haar persoonlijke Instagram is @ashleyzaat. Die van haar bedrijf is @entertainmentvanatotz.

Nieuws

Blonde barvrouw Ashley Zaat neemt afscheid bij VI: ‘Voorlopig allerlaatste Vandaag Inside’

Een droevige dag bij Vandaag Inside! Een vast gezicht van Vandaag inside gaat het programma verlaten. Dit zal een gemis zijn voor iedereen bij de show en de fans thuis...

Foto: Barvrouw Ashley Zaat (Vandaag Inside) pakt gigantische pompoenen stevig vast

De ontzettend knappe Ashley Zaat maakt haar volgers ongelooflijk blij met een foto van haar spannende pompoenen.

Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat poseert zonder broek

De prachtige blondine Ashley Zaat weet al haar volgers weer flink te verbazen met een shoot zonder haar broek aan. 

Barvrouw Ashley Zaat viert terugkeer Vandaag Inside met heerlijke foto

De ontzettend knappe Ashley Zaat weet met haar sprankelende uiterlijk alle mannen te betoveren tijdens de nieuwe afleveringen van Vandaag Inside.

Foto: Barvrouw Ashley Zaat vermaakt zich uitstekend met meerdere mannen in bubbelbad

Ashley Zaat heeft een speciaal plekje veroverd in de harten van de Nederlandse mannen. Maar blijkbaar heeft ze ook een plekje veroverd in het bubbelbad. 

Video: Ashley Zaat laat zich onbedekt beetnemen tijdens vakantie Vandaag Inside

Ashley Zaat heeft weer eens een nieuwe video online gezet en het is gelijk een mooie. Ze laat zich namelijk beetnemen. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat laat zien wat ze onder haar jasje draagt

Presentatrice Ashley Zaat weet altijd de harten van menig man sneller doen kloppen. met deze spannende foto's lukt dat zeker. 

Foto: Ashley Zaat steelt show met prachtige outfit bij Vandaag Inside

Ashley Zaat trekt wel vaker alle aandacht naar zich toe, maar met dit fantastische pakje overtreft ze zichzelf...
Ashley Zaat Veronica Inside barvrouw darts walk-on girl

Profiel

Geboortedatum: 1994
Sterrenbeeld: Onbekend
Afkomst: Noordwijk, Nederland
Lengte: 1,75 meter
Relatie: Ja, met Julius Alkemade
Beroep: Presentatrice, danser, actrice
Opleiding: MBO Theaterschool in Rotterdam
Instagram: De Instagram van Ashley is @ashleyzaat

Foto's

ashley zaat vakantie