Ashley Zaat

Presentatrice Ashley Zaat

Ashley Zaat is een presentatrice uit Noordwijk. Ze is geboren in 1994. Op haar derde begon ze al met dansen, iets wat ze nog altijd met veel plezier doet. Ze is zelfs dansdocente bij een dansschool in Leiderdorp. Naast het geven van dansles is ze ook actrice, presentatrice en heeft ze een entertainment waarmee ze naar eigen zeggen alles regelt van A tot Z, haar voorletters. Haar carrière op televisie kwam een aantal jaar geleden op gang toen ze walk-on girl en analist was bij RTL Darts. Ze hoopt op een dag net zo’n grote tv persoonlijkheid te worden als Linda de Mol. Ze is in ieder geval goed opweg, nu ze ontzettend veel bekendheid verwerft als barvrouw van Vandaag Inside!

Ashley Zaat Vandaag Inside en Johan Derksen

Sinds februari 2022 is Ashley vaak te zien als barvrouw in de talkshow Vandaag Inside. Hier voorziet ze onder andere Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen van drinken. Ashley is misschien wel de meest opvallende barvrouw van het programma en is zeker niet bang om zichzelf af en toe op de voorgrond te laten zien. Dat zorgt ervoor dat ze inmiddels een hele goede band opgebouwd heeft met de drie presentatoren. Johan Derksen betrappen we af en toe wel op het nakijken van Ashley wanneer ze hem water komt brengen. Het mag wel duidelijk zijn dat Ashley Zaat absoluut een toevoeging is voor de grootste talkshow van ons land, voor zowel de kijkers als de tafelgasten.

Ashley Zaat relatie en vriend

Een meisje dat in de FHM 500 heeft gestaan is natuurlijk felbegeerd bij de mannen. Toch is er online weinig te vinden over een relatie of vriend van Ashley Zaat. Dit suggereert dat er nog altijd een kans is om de mooie blondine aan de haak te slaan. Als dit je plan was, moeten wij je helaas teleurstellen. Ashley Zaat is namelijk getrouwd met Julius Alkemade. Haar man werkt in haar eigen entertainmentbedrijf, zo zijn de twee altijd dicht bij elkaar.

Ashley Zaat Instagram

Ashley Zaat is op Instagram ontzettend actief. Ze beheert namelijk haar eigen account, maar ook die van haar entertainmentbedrijf. Op haar eigen Instagram zul je uiteraard meer persoonlijke foto’s vinden. Haar persoonlijke Instagram is @ashleyzaat. Die van haar bedrijf is @entertainmentvanatotz.

Nieuws

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat is droom van elke man in nauwsluitend pakje

Ashley Zaat ziet er fantastisch uit in haar nauwsluitend pakje. Wat ze in haar handen heeft wordt elke man nog blijer van.

Foto: Ashley Zaat (Vandaag Inside) loopt blauw aan bij spannend optreden

De barvrouw van Vandaag Inside laat zich op een héél interessante manier zien!

Foto: Barvrouw Ashley Zaat doet haar naam eer aan bij Vandaag Inside

De beeldschone barvrouw van Vandaag Inside, Ashley Zaat, kijkt met zaat ogen naar de mannen aan tafel.

Foto: Barvrouw Ashley Zaat in jurkje zorgt voor hoge temperaturen in studio Vandaag Inside

De temperaturen in Nederland liggen nog net een stukje hoger dankzij knappe barvrouw Ashley Zaat en haar nieuwe jurkje.

Foto: Heupwiegende barvrouw Ashley Zaat steelt de show tijdens Vandaag Inside

Vandaag Inside is terug op de buis en daar is ook barvrouw Ashley Zaat blij mee. Tijdens de eerste aflevering laat ze zich meteen van haar beste kant zien, en neemt ze ons zelfs mee in haar kleedkamer!

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.

Foto: Barvrouw Ashley Zaat duikt op in opvallend pakje na stoppen Vandaag Inside

Ashley Zaat is een dame met vele kwaliteiten. De blondine heeft haar eigen entertainment bureau en dat houdt in dat Ashley in te huren is voor je feestje. Hiervoor verschijnt ze keer op keer in een ander bijzonder pakje..

Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat ligt languit op piano

De prachtige barvrouw van Vandaag Inside, Ashley Zaat, heeft weer een bijzondere foto op het internet gezet. Ze ligt er charmant bij op een piano. 
Ashley Zaat Veronica Inside barvrouw darts walk-on girl

Profiel

Geboortedatum: 1994 Sterrenbeeld: Onbekend
Afkomst: Noordwijk, Nederland
Relatie: Ja, met Julius Alkemade
Beroep: Presentatrice, danser, actrice
Instagram: De Instagram van Ashley is @ashleyzaat

Foto's

ashley zaat vakantie