Aletha Leidelmeijer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Aletha Leidelmeijer

Presentatrice Aletha Leidelmeijer

Aletha Leidelmeijer is een presentatrice uit Amersfoort. Ze werd daar geboren op 4 augustus 1984. Tegenwoordig woont Aletha in Utrecht. Ze studeerde journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hierna volgde ze een master aan de universiteit van Freiburg. Aletha spreekt hierdoor vloeiend Duits, maar kan ook Engels, Frans en Spaans. Al vroeg wist Aletha welke richting ze op wilde qua journalisme. Ze werd meteen na haar opleiding redacteur voor de sportafdeling van Eyeworks. Ook werd ze bij Omroep West verslaggever op het gebied van sport. Voor Aletha was het allemaal nog niet genoeg. Ze nam namelijk tegelijkertijd nog een baan als verslaggever aan bij RTV Noord-Holland, wederom als verslaggever voor sport. Nadat ze deze functies twee jaar lang combineerde, ging ze in 2008 aan de slag bij RTV Utrecht als verslaggever en presentator. Hier werkte ze acht jaar lang, alvorens ze naar Fox Sports overstapte.

Aletha Leidelmeijer Fox Sports en ESPN

Aletha is inmiddels een vast gezicht bij ESPN. Ze werkt er al sinds 2016, toen ESPN nog Fox Sports heette. Ze is hier presentatrice bij onder andere het programma De Eretribune, waarin Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden, en geanalyseerd. Ook zijn hier bekende gasten aanwezig en zelfs een live band. Daarnaast is Aletha één van de presentatrices bij de Vrouwen Eredivisie. Ook staat ze regelmatig langs het veld bij wedstrijden, voor interviews met spelers en analyses van het spel.

Aletha Leidelmeijer vriend, relatie en kind

Het is geen geheim dat Aletha Leidelmeijer een mooie verschijning is. Een veelgestelde vraag is dan ook of ze een vriend of relatie heeft. Het zal je niet verbazen: Aletha is bezet. In 2019 trouwde Aletha met haar vriend Steven Victoor. Ze trouwden in Las Vegas, een droom voor beiden. Zwanger raken ging niet gemakkelijk, Aletha heeft hier heel open interviews over gegeven. Inmiddels is het gelukkig wel gelukt: Steven en Aletha hebben samen een dochter. Nina Marie heet ze.

Nieuws

Foto: Aletha Leidelmeijer van ESPN schrikt ’s nachts van groot ding in haar nek

Aletha Leidelmeijer is een verslaggeefster bij ESPN. In de voetbalwereld maakt ze genoeg mee alsnog schrikt ze van een groot ding in haar nek. 

5 opvallende weetjes over ESPN-verslaggeefster Aletha Leidelmeijer

Altetha Leidelmeijer is de huidige presentatrice van ESPN. De brunette is één van de weinige vrouwelijke sportverslaggeefsters. Hierbij wat meer info over Aletha Leijdelmeijer want we kunnen geen genoeg van haar krijgen. 

ESPN deelt mooie foto van kijkcijferkanonnen Hélène en Fresia

De vrouwen van ESPN zijn echte toppers. Dat weet de kijker, en dat weet de zender zelf. Hoog tijd om Hélène Hendriks, Fresia Cousiño Arias en collega's eens flink te verwennen!

Helene Hendriks neemt je mee achter de schermen met ‘beste foto ooit’

Nog nooit heeft Hélène Hendriks zo'n mooie foto op Instagram gedeeld. Zelf noemt ze het dan ook de 'beste foto ooit'. 
Aletha Leidelmeijer

Profiel

Geboortedatum: 4 augustus 1984
Sterrenbeeld: Leeuw
Geboorteplaats: Amersfoort
Woonplaats: Utrecht
Relatie: Ja, met Steven Victoor
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle
Instagram: De Instagram van Aletha is @aletha84

Foto's

Aletha Leidelmeijer
Aletha Leidelmeijer
Aletha Leidelmeijer