Airen Mylene

Presentatrice Airen Mylene

De radio en televisiewereld was niet de plek waar Airen Mylene Tjon-A-Tsien verwachtte te belanden toen ze koos voor haar studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Maar toen ze op zeventienjarige leeftijd bij het promotieteam van Veronica terecht kwam, was ze meteen om. Hoewel ze haar studie gewoon afrondde, was haar plan al lang duidelijk: Airen werd presentatrice. Airen Mylene werd geboren op 22 augustus 1985 in Utrecht. Ze is van Surinaamse afkomst. Airen groeide op in Leusden, een dorpje bij Amersfoort. Haar ouders waren verschillend. Waar haar moeder wat losser was, zat haar vader er vaak strak op in de opvoeding. Hier is Airen wel blij mee, de combinatie heeft haar veel opgeleverd zegt ze. Toen haar ouders op haar vijftiende uit elkaar gingen, na enkele onrustige jaren waarin de problemen verbergd werden, was voor Airen Mylene duidelijk wat zij het belangrijkste vond in een relatie: openheid.

Airen Mylene Shownieuws en 538

Na haar studie ging Airen Mylene werken bij de V-Academy van Veronica, waar ze mediamakers hielp met hun opleiding. Ook in deze periode werkte ze bij Radio Veronica. Na een aantal korte functies als producer en productieassistent kwam ze in 2013 als presentatrice terecht bij Shownieuws. Dit bleek een goede match, Airen werkt er nog altijd. Bij Shownieuws is ze vrijwel dagelijks op televisie te zien. Daarnaast is ze de vaste nieuwslezeres in de middagshow van Frank Dane op radio 538. Hier valt ze op door haar losse stijl en de gezellige gesprekken die je niet meteen verwacht van een nieuwslezeres.

Airen Mylene partner en kinderen

Voor een programma als Shownieuws word je natuurlijk niet zomaar gekozen, en dat bewijst Airen Mylene ook maar weer eens. Ze is een beeldschone vrouw, die op geen enkele tv misstaat. Helaas voor de mannen, is Airen al bezet. Toen ze in 2016 meedeed aan Wie is de Mol leek dit absoluut geen succes, Airen vloog er als eerste uit. Toch heeft het programma haar iets heel unieks opgeleverd. Ze kwam daar namelijk de man van haar dromen tegen. Inmiddels is ze zelfs met hem verloofd en hebben ze al twee kinderen, waarbij een derde niet uitgesloten lijkt. Wie de gelukkige is? Oud-hockeyer Taeke Taekema. Airen en Taeke zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Airen Mylene Instagram

De echte fans van Airen Mylene hoeven we dit vast niet te vertellen, maar de presentatrice is niet alleen op televisie te zien. Ook op Instagram kun je volop genieten van de beeldschone vrouw. Allerlei foto’s kom je tegen op de pagina van Airen. Plaatjes vanuit de studio tijdens een werkdag, of heerlijke plaatjes van vakanties met haar familie, genieten is het altijd. Airen Mylene is te volgen op Instagram via @airenmylene.

Nieuws

Video: Airen Mylene vergeet haar ondergoed en schaamt zich rot

Airen Mylene heeft weer een bijzonder verhaal te vertellen op de radio. De luisteraars hangen aan haar lippen.

Foto: Airen Mylene krijgt enorm veel reacties op intieme close-up

Presentatrice Airen Mylene deelt een enorm intieme foto op haar sociale media waar haar volgers ontzettend van schrikken...

Video: Airen Mylene gooit hijgend beentjes in de lucht

Airen Mylene komt altijd zo rustig over op tv, maar nu is ze helemaal los en gooit ze hijgend de beentjes in de lucht. 

Foto: Airen Mylene gooit benen wijd in strakke sportbroek

Airen Mylene is natuurlijk een prachtige vrouw. Maar dat blijfje niet zomaar. Daar moet je hard je best voor doen. 

Foto: Airen Mylene laat prachtige benen zien in heel kort jurkje

De prachtige presentatrice, Airen Mylene, laat zich van haar beste kant zien in deze beeldschone foto. Dit is om van te genieten!

Foto: zo combineert Airen Mylene haar taken als moeder en presentatrice Shownieuws

Airen Mylene weet haar onregelmatige werkzaamheden als presentatrice van Shownieuws op wonderbaarlijke wijze te combineren met haar leven als moeder.

Profiel

Geboortedatum: 22 augustus 1985 Sterrenbeeld: Leeuw
Afkomst: Surinaams
Geboorteplaats: Utrecht
Relatie: Ja
Partner: Taeke Taekema
Kinderen: Ja, twee kinderen
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Airen is @airenmylene

Foto's