Zimra Geurts na mysterieuze ziekte eindelijk weer in beeld!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws! Zimra Geurts heeft eindelijk weer iets van zich laten horen. We misten deze blonde dame verschrikkelijk! Wat blijkt: Zimra vocht tegen een ernstige ziekte…

Zimra Geurts is ‘terecht’! We waren de blondine jaren kwijt nadat ze met burn-outverschijnselen uit de publiciteit verdween. Ze liet zó lang niet van zich horen, dat we de hoop op een comeback al een beetje opgegeven hadden. Deze week verscheen ze eindelijk weer in de media. Met goed, maar ook erg treurig nieuws…

Zimra Geurts had ASIA-syndroom door implantaten

Zimra Geurts trad naar buiten met haar verhaal van de afgelopen jaren. In het begin dacht ze inderdaad écht  een burn-out te hebben. Toen het steeds slechter met haar ging, en ze op een gegeven moment niet eens meer kon lopen of praten, bleek het méér dan een ‘gewone’ burn-out. Na talloze onderzoeken rolde er ein-de-lijk een verlossende, maar vreemde diagnose uit: het ASIA-syndroom. Een zeldzame ziekte die optreedt bij vrouwen met een specifiek soort implantaat.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Beterschap Zimra!

Dat Zimra Geurts de natuur een handje had laten helpen was natuurlijk bekend. Maar dat deze beslissing haar uiteindelijk bijna het leven zou kosten, daar had niemand op gerekend. Gelukkig is ze inmiddels verlost van deze ziekmakers, en gaat het steeds een stukje beter met haar gezondheid. De weg naar volledig herstel is lang en onzeker, maar wat zijn we blij dat Zimra er nog is! Beterschap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Laatste nieuws

Kim Holland wenst Oranje geluk op EK op haar eigen manier met ludieke video

In de Johan Cruijff Arena wordt het eerste EK groepsduel van Oranje tegen Oekraïne gespeeld. Heel Nederland staat achter Oranje, al helemaal Kim Holland. 

Oranjezomer presentatrice Hélène Hendriks is niet lesbisch

Hélène Hendriks is een van de meest graag geziene gezichten bij Veronica Inside en De Oranjezomer, maar heel veel over haar privéleven is niet bekend. Maar nu is er eindelijk antwoord op die ene belangrijke vraag: Hélène Hendriks valt niet op vrouwen!

Vriendin Thomas Lam reageert in Oranjezomer op gebeurtenis EK met Christian Eriksen

Het EK is weer van start, maar niet alles gaat even goed. Sterker nog, het afgelopen duel tussen Denemarken en Finland ging heel fout. De vriendin van Thomas Lam, Pommeline Mijnster, was erbij om verslag te doen.

Gerelateerde berichten