Vrouwen Nederlandse Vrouwen Wie is... de mooiste politica?

Wie is… de mooiste politica?

-

Wie is… de mooiste politica?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We mogen pas in 2021 weer naar de stembussen, maar op Mannenzaken mag je nú al je stemplicht vervullen! Je politieke voorkeur mag het raam uit, daar geven we bij deze verkiezing niet om. Waar we wél op letten? Wie nou eigenlijk de leukste politica is! Wie kies jij?

Wie is de mooiste politica van Nederland?

  • Lilian Marijnissen (34%)
  • Lisa Westerveld (25%)
  • Femke Merel van Kooten (21%)
  • Carola Schouten (20%)

Totaal aantal stemmers: 710

Laden ... Laden ...

Femke Merel van Kooten

Femke Merel van Kooten stapte over van de Partij van de Dieren, om samen met Henk Krol bij 50Plus aan de slag te gaan. Toen Henk dat zinkende schip verliet, sprong Femke mee met hem. Nu is ze het mooie gezicht van de Partij voor de Toekomst. Die gun je sowieso een zeteltje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Femke Merel van Kooten (@fmvankooten) op

Lisa Westerveld

Lisa Westerveld is geen doorsnee vrouw. Deze SP-politica voetbalt in haar vrije tijd, en luistert naar metalmuziek! Ook staat ze graag op de barricades. Ook gooide ze hoge ogen bij De Slimste Mens! Slim, sportief, ideologisch en bloedmooi!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa (@lisa_westerveld) op

Lilian Marijnissen

Onlangs kondigde Lilian Marijnissen aan dat ze doorgaat als lijsttrekker van de SP. Ze heeft beloofd het roer een klein beetje om te gooien: de ietwat starre partijstandpunten lijken in haar handen iets redelijker benaderd te worden. Deze vrouw is rijp voor de regering!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lilian Marijnissen (@marijnissenlilian) op

Carola Schouten

Als iemand weet wat regeren is, is het Carola Schouten. Deze blondine van de ChristenUnie is niet alleen Minister van landbouw, maar ook vicepremier! Je vraagt je af hoe de boeren boos kunnen blijven op deze dame!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anne Reinke (@anne.reinke) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening