Wie is… de mooiste politica?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

We mogen pas in 2021 weer naar de stembussen, maar op Mannenzaken mag je nú al je stemplicht vervullen! Je politieke voorkeur mag het raam uit, daar geven we bij deze verkiezing niet om. Waar we wél op letten? Wie nou eigenlijk de leukste politica is! Wie kies jij?

Wie is de mooiste politica van Nederland?

  • Lilian Marijnissen (34%)
  • Lisa Westerveld (25%)
  • Femke Merel van Kooten (21%)
  • Carola Schouten (20%)

Totaal aantal stemmers: 710

Laden ... Laden ...

Femke Merel van Kooten

Femke Merel van Kooten stapte over van de Partij van de Dieren, om samen met Henk Krol bij 50Plus aan de slag te gaan. Toen Henk dat zinkende schip verliet, sprong Femke mee met hem. Nu is ze het mooie gezicht van de Partij voor de Toekomst. Die gun je sowieso een zeteltje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Femke Merel van Kooten (@fmvankooten) op

Lisa Westerveld

Lisa Westerveld is geen doorsnee vrouw. Deze SP-politica voetbalt in haar vrije tijd, en luistert naar metalmuziek! Ook staat ze graag op de barricades. Ook gooide ze hoge ogen bij De Slimste Mens! Slim, sportief, ideologisch en bloedmooi!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa (@lisa_westerveld) op

Lilian Marijnissen

Onlangs kondigde Lilian Marijnissen aan dat ze doorgaat als lijsttrekker van de SP. Ze heeft beloofd het roer een klein beetje om te gooien: de ietwat starre partijstandpunten lijken in haar handen iets redelijker benaderd te worden. Deze vrouw is rijp voor de regering!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lilian Marijnissen (@marijnissenlilian) op

Carola Schouten

Als iemand weet wat regeren is, is het Carola Schouten. Deze blondine van de ChristenUnie is niet alleen Minister van landbouw, maar ook vicepremier! Je vraagt je af hoe de boeren boos kunnen blijven op deze dame!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anne Reinke (@anne.reinke) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten