Vrouwen Nederlandse Vrouwen Waarom nieuwslezeres Amber Brantsen onze droomvrouw is

Waarom nieuwslezeres Amber Brantsen onze droomvrouw is

-

Waarom nieuwslezeres Amber Brantsen onze droomvrouw is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De flauwvalvideo van Amber Brantsen heb je inmiddels waarschijnlijk al wel gezien. Onder het mom van #doeslief brengt Mannenzaken een ode aan een van Nederlands favoriete nieuwslezeressen, Amber Brantsen. Heeft ze tenslotte wel verdiend!

Amber Brantsen valt flauw tijdens uitzending

Degenen die de vroege editie van het NOS Journaal keken, zagen het live gebeuren: een van onze favoriete nieuwslezeressen, Amber Brantsen, voelde zich allesbehalve top en zakte even weg.

De desbetreffende video circuleerde niet veel later over het wereldwijde internet. Begrijpelijk natuurlijk, aangezien we niet elke dag een nieuwslezeres van haar stokje zien gaan, maar toch wel een beetje zielig voor Amber als je het ons vraagt. Onder het mom van #doeslief brengt Mannenzaken dan ook een mini ode aan een van Nederlands favoriete nieuwslezeressen, Amber Brantsen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

Voor Amber Brantsen staan we graag vroeg op!

Amber Brantsen zorgt er al jaren voor dat met name de mannelijke helft van Nederland lekker vroeg uit de veren is. Met haar charmante verschijning en aangename stem windt Amber de kijker dan ook met gemak om haar vinger. Is er weer een politicus die zijn afspraak niet nakomt of waait er weer eens een grote monsterstorm over? Als Amber Brantsen het ons vertelt vinden we het allemaal zo erg nog niet.

Amber Brantsen is een droomvrouw

Naast haar charmante vertoning, zelfverzekerde uitstraling en het vermogen om heel Nederland even stil te krijgen, is er nog iets wat Amber Brantsen zo bijzonder maakt. Amber houdt namelijk ook nog eens van autoracen. Ze is zelfs zo’n grote racefan, dat ze al meerdere keren te gast is geweest bij de F1-voorbeschouwing van Ziggo Sport. Daar weet de brunette zich bovendien prima staande te houden tussen haantjes als Robert Doornbosch en Tom Coronel. Wat een topwijf is het toch ook!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening