VIDEO: Amy van O’G3NE deelt sportfilmpje vanuit huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Amy Vol van O’G3NE is volop bezig om haar goede voornemens na te komen…

Waar de meesten van ons over het algemeen niet heel goed zijn in ‘goede voornemens’, laat Amy van O’G3NE haar volgers zien dat ze van plan is om zich aan haar goede voornemens te houden. Amy heeft zich namelijk voorgenomen om een frisse start te gaan maken in 2021. En we moeten toegeven, dat lukt haar toch aardig! Zo deelde de brunette al eerder een foto met haar Instagramvolgers waarop haar aparte, maar wel gezonde snack te zien was.

Amy Vol werkt zich in het zweet

Om haar volgers te laten zien dat ze écht van plan is om haar goede voornemen in stand te houden, deelde Amy een filmpje waarop te zien is dat ze zich flink in het zweet heeft gewerkt. Dat deed ze, geheel volgens alle coronaregels, gewoon lekker vanuit haar eigen huis. Lekker bezig hoor Amy!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.