VIDEO: Amy van O’G3NE deelt sportfilmpje vanuit huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Amy Vol van O’G3NE is volop bezig om haar goede voornemens na te komen…

Waar de meesten van ons over het algemeen niet heel goed zijn in ‘goede voornemens’, laat Amy van O’G3NE haar volgers zien dat ze van plan is om zich aan haar goede voornemens te houden. Amy heeft zich namelijk voorgenomen om een frisse start te gaan maken in 2021. En we moeten toegeven, dat lukt haar toch aardig! Zo deelde de brunette al eerder een foto met haar Instagramvolgers waarop haar aparte, maar wel gezonde snack te zien was.

Amy Vol werkt zich in het zweet

Om haar volgers te laten zien dat ze écht van plan is om haar goede voornemen in stand te houden, deelde Amy een filmpje waarop te zien is dat ze zich flink in het zweet heeft gewerkt. Dat deed ze, geheel volgens alle coronaregels, gewoon lekker vanuit haar eigen huis. Lekker bezig hoor Amy!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.