‘Te zware’ Gwen van Poorten gaat het helemaal anders doen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Gwen van Poorten is tijdens de coronaperiode aangekomen. Daar is de presentatrice helemaal niet blij mee! Daarom gaat ze het roer flink omgooien…

Omdat Gwen van Poorten bang was voor coronakilo’s, maakte ze aan het begin van de epidemie een afspraak met zichzelf: blijf flink bewegen, ga niet de hele tijd op de bank hangen. Drie keer raden wat Gwen deed? Precies! Eindeloos op de bank hangen! Hoog tijd voor een ommezwaai, vindt de presentatrice. Voor straf heeft Gwen een streng sportregime voor zichzelf bedacht…

Lees ook: Gwen van Poorten duikt op bij ‘Beste DJ ter wereld’-verkiezing

Gwen van Poorten aangekomen: voor ‘straf’ bewegen

Gwen van Poorten had veel goede voornemens voor de extra tijd die ze ‘dankzij’ corona omhanden had: “thuis sporten, wandelen, yoga enz enz.” Daar kwam helemaal niks van terecht. Sterker nog, Gwen bewoog helemaal niet meer, en bestelde soms zelfs drie keer per dag eten: “De kilo’s vlogen eraan.” Tijd om het compleet anders te doen dus! Gwen heeft bedacht dat ze vanaf nu elke dag 10.000 stappen moet zetten. Daar houdt ze zich voorlopig keurig aan, zelfs als het buiten rotweer is. Als ‘bewijs’ deelt ze haar dagelijkse work-out met haar volgers. Als je onderstaand filmpje mag geloven weet Gwen van zo’n druilerig avondje wandelen nog best een feestje te maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.