Vrouwen Nederlandse Vrouwen #TBT: Kelly van Big Brother

#TBT: Kelly van Big Brother

-

#TBT: Kelly van Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het is weer #ThrowbackThursday! Op elke donderdag blikken we terug op een vrouw die we ‘vroeger’ hebben leren kennen en nog steeds tot de verbeelding spreekt. Deze week staat deze rubriek geheel in het teken van de bekendste en meest spraakmakende Big Brother-kandidaat van Nederland: Kelly van der Veer.

Kelly van der Veer begon haar tv-carrière al op jonge leeftijd, zingend bij Kinderen Voor Kinderen. Eén verschil: Kelly heette toen nog Ferry. Op 18-jarige leeftijd won ze De Travestieshow, een juweeltje van ‘n avondprogramma, geleid door Robert ten Brink. Dit optreden gaf haar de exposure die ze nodig had om in aanmerking te komen voor Big Brother 3: The Battle.

Lees ook: Nikkie de Jager redt levens met transgender reveal party

Proefkonijn Andries

Wat Kelly’s mede-kandidaat Andries overkwam kan je vergelijken met de maanlanding. Andries ging waar geen man op tv ooit kwam. Het was een kleine, (mis)stap voor hem, maar een gigantische sprong voor reality tv.

De jongeman belandde in bed met Kelly, en kreeg pas de dag erna van Kelly zelf te horen dat hij het met een voormalig man gedaan had. Hij reageerde sportief. ‘Had ik niet verwacht’. Schitterend toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@kellyvanderveer) op

Kelly werd uiteindelijk zevende in deze legendarische Big Brother-serie. Voor veel mensen thuis was het de eerste keer dat ze kennismaakten met een t***********l persoon. Haar tv-optreden was baanbrekend, op meerdere vlakken. Nadat ze uit het realityhuis gestemd werd, bleef Kelly in beeld. Gelukkig maar.

Webcamgirl achter het raam

Na veel hilarische wekelijkse optredens bij de talkshow van Robert Jensen ging Kelly de webcamseks-industrie in. Voor de juiste prijs deed ze in haar chatroom precies waar je om vroeg. Dat de grens tussen online- en offline sekswerken een wazige is, bewees Kelly toen ze ook in real life achter het raam kroop. Hoerenlopers in Den Haag schijnen haar soms nog onder een rode lamp te kunnen zien. Ook begeleidt ze tegenwoordig jongeren die worstelen met hun gender en seksualiteit.

Nu ze bijna de veertig aantikt weet Kelly nog altijd veel tongen los te maken. Mocht er ooit nog een jubileumeditie van Big Brother plaatsvinden, weten we zeker dat Kelly wel zin heeft…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@kellyvanderveer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@kellyvanderveer) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen
Pip Pellens
Evelien de Bruijn

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening