Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Mikky Kiemeney

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Warm hè? Dat vinden je favoriete bekende vrouwen op social media ook! Daarom: laat dat sportmatje staan, ga aan het water liggen, blijf in de schaduw en smeer je rot! Dionne Slagter (OnneDi), Amy Vol en Mikky Kiemeney doen het voor. De altijd fanatieke Puck Moonen wil als enige niet luisteren…

Puck Moonen

Zware benen. We hebben er allemaal wel eens last van. Bij de meeste mensen komt dat dan door een feestje de afgelopen nacht. Bij Puck Moonen komt het door dagenlang achter elkaar op de fiets zitten. Het medicijn? Nóg meer fietsen! Iets rustiger aan dan…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney zegt wat iedereen denkt: It’s Hottttt. In plaats van zorgen voor verkoeling krikt ze de temperatuur met deze foto alleen maar op! Bedankt hè, Mikky!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Dionne Slagter (OnneDi)

Dionne Slagter, alias OnneDi, doet lekker smerig. Niet op die manier, helaas. Wél op een verstandige manier: ze smeert zich in. Klinkt als een open deur, maar je schrikt van het aantal vuurrode neuzen en schouders die je op het strand ziet. Dionne is niet alleen model, maar ook rolmodel dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Amy Vol (OG3NE)

Amy Vol van OG3NE is gek. Ze gaat met dit weer BINNEN sporten! Uit onderstaand filmpje blijkt echter wel dat Amy niet helemaal doorgedraaid is: af en toe een vette hap en een drankje mag best.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten