Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin

Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin

-

Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Zit jouw Instagramfeed vol met bagger? Zou je die vrienden die non-stop foto’s van hun pasgeboren baby of ‘super grappige’ hond delen het liefst ontvolgen? Kom voortaan gewoon bij ons langs voor de meest sociale schoonheden van de afgelopen 24 uur.

Anna Nooshin

Een heerlijke binnenkomer! Vier keer Anna Nooshin, vier keer genieten! Het Iraanse model heeft er voor de afwisseling maar eens een boekje bijgepakt. De hele tijd met je telefoon in de hand zitten is verleidelijk, maar af en toe afkicken is verstandig. Van dit offline moment liet ze dan wél weer ‘n foto maken voor de socials. Verwarrend allemaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Stephanie Klaver

We kennen Kimberley Klaver natuurlijk, maar kende je haar dansende zusje Stephanie Klaver al? Zit nog niet zo hoog in de volgers, maar is absoluut het volgen waard. Zet je schrap voor dit soort strandkiekjes en meer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephklaver (@stephklaver) op

Sensi Lowe

Sensi Lowe kwam gisteren al langs in deze rubriek. Dat betekent natuurlijk niet dat ze dan de volgende dag automatisch gediskwalificeerd is. Integendeel, als ze met dit soort socialposts blijft strooien moeten we waarschijnlijk een eigen Sensi-rubriek op gaan richten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Artikel delen:

Foto updates

Linda de Mol
Suzan Stortelder (Su...
Zimra Geurts
Emma Wortelboer
Nienke de la Rive Box

Laatste nieuws

Evi Hanssen bekomt van schrik op Blauwe Maandag

Vlaamse zangeres en presentatrice Evi Hanssen heeft de gouden tip voor blue monday. rust en meditatie helpen haar enorm ontspannen. Na een recente paniekaanval overwonnen te hebben ontpopt Evi zich nu als zen guru.

Oh jee: Zimra Geurts gehackt op Instagram

Zimra Geurts zit op dit moment thuis met een zware ziekte, maar daar stopt haar persoonlijke ellende niet. Iemand heeft namelijk haar Instagramaccount gehackt, met vervelende consequenties...

HIER heeft ‘Slimste Mens’ Emma Wortelboer nu zin in

Terwijl Emma Wortelboer de spannende finaleweek van De Slimste Mens in gaat, zijn haar gedachten toch even ergens anders...

Geef je mening

Gerelateerde berichten