Vrouwen Nederlandse Vrouwen Roxeanne Hazes ziet zichzelf op vieze foto's website staan

Roxeanne Hazes ziet zichzelf op vieze foto’s website staan

-

Roxeanne Hazes ziet zichzelf op vieze foto’s website staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Roxeanne Hazes (27) deed deze week een zeer opmerkelijke ontdekking: ze zag zichzelf voorbijkomen op een ‘vieze’ website.

Toen Roxeanne Hazes deze week rustig over het internet aan het scrollen was, deed ze een zeer bijzondere ontdekking. Dochter Dré zag zichzelf namelijk voorbijkomen op een website voor mensen met een bijzondere voorliefde voor voeten. Ja, echt.

Roxeanne deelt de ontdekking op Instagram

De influencer, die in Roxeanne schuilt kon het niet laten om deze ontdekking met haar trouwe fans te delen. Roxeanne schreef dan ook in haar Instagram Stoies: ”Mind is blown… Er bestaat dus een site als WikiFeet en het is precies wat je denkt.”. En ja, deze betreffende website bevat voetenfoto’s van Roxeanne Hazes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Roxeanne, wat deed je op die site?

Roxeanne’s mededeling heeft haar fans echter wel wat verward achtergelaten. Sommige slimmeriken vragen zich dan ook af hoe Roxeanne überhaupt op die site terecht is gekomen. Was het een tip, of weet Rox zelf ook wel een prachtig paar voeten te waarderen? Hoe dan ook: de fans van Roxeanne Hazes hebben er weer een nieuwe bron van Roxeanne-kiekjes bij

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening