Politica Lisa Westerveld is een vrouw met ballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Met haar mooie verschijning zorgt ze er altijd voor dat de debatten in de Tweede Kamer nog interessant blijven om naar te kijken. Gelukkig hoeft ze daar niet weg nu de verkiezingen zijn geweest. Het was even spannend, maar het hoge woord is er uit: Lisa Westerveld blijft!

Politica Lisa Westerveld mag in de Tweede Kamer blijven. Gelukkig bestaat er bij de verkiezingen iets als een voorkeursstem. Je stemt niet alleen op de partij die je wilt laten regeren, maar natuurlijk ook op de persoon die je het liefste terug ziet in de kamer. En daarom mag de nummer tien op de lijst weer de kamer in, zelfs nu Groenlinks maar 8 zetels heeft. Als de stemhokjes konden draaien, waren de verkiezingen net de audities van The Voice of Holland.

Lees ook: Mariëlle Tweebeeke domineert tijdens Verkiezingen

Een vrouw met ballen

Lisa heeft zeker de voorkeur van de Nederlandse stemmer te pakken, en geef ze eens ongelijk. De politica is een vrouw met ballen. Letterlijk in haar geval, aangezien de sportieve Lisa aan voetbal doet. Lisa is daarmee een kamerlid dat heerlijk gewoon is gebleven. Tussen alle heftige debatten door even naar de club, een balletje trappen en achteraf in de kantine aan het friet en bier. Wat een topvrouw!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Westerveld (@lisa_westerveld)

Harde werkster

De afgelopen weken heeft Lisa keihard gebikkeld voor haar plekje in de kamer. Wat eens strijder. Al dat harde werk loont nu, want Lisa mag gewoon haar plek in de kamer blijven houden. De vorige verkiezingen mocht ze ook al met voorkeursstemmen de kamer in. Lisa is dus een dame die weet hoe ze haar achterban tevreden moet houden. En dat allemaal met een glimlach van oor tot oor. Deze harde werkster heeft absoluut haar plek in de kamer verdient.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Westerveld (@lisa_westerveld)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.