OEPS: feestende Lisa Vol van OG3NE worstelt met jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Dat oud & nieuw dit jaar met minder mensen gevierd mocht worden mocht de pret in het huis van Lisa Vol niet drukken! De OG3NE-zangeres ging onbezorgd los deze jaarwisseling…

Tijdens oud & nieuw drinken we om het oude jaar te vergeten. Deze jaarwisseling vloeide de drank in veel huizen dus rijkelijk. Ook bij Lisa Vol (OG3NE) thuis werd er flink doorgezakt. De zangeres bouwde ook zonder genodigden een succesvol feestje. Zo eentje waarvan je de volgende ochtend weinig kan herinneren. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees ook: OG3NE ‘negeert’ lockdown wéér!

Jurkje van Lisa Vol kruipt (omhoog) het nieuwe jaar in

Terwijl Lisa Vol van OG3NE op ‘chaotische’ wijze het nieuwe jaar in kroop, besloot haar feestjurk hetzelfde te doen. Tijdens een sessie oudhollands ‘paardjerijden’ ging het qua garderobe eventjes mis. Oeps! Onderstaand kiekje is dus niet geschikt voor kinderen, vindt ook Lisa zelf…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.