OEPS: feestende Lisa Vol van OG3NE worstelt met jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Dat oud & nieuw dit jaar met minder mensen gevierd mocht worden mocht de pret in het huis van Lisa Vol niet drukken! De OG3NE-zangeres ging onbezorgd los deze jaarwisseling…

Tijdens oud & nieuw drinken we om het oude jaar te vergeten. Deze jaarwisseling vloeide de drank in veel huizen dus rijkelijk. Ook bij Lisa Vol (OG3NE) thuis werd er flink doorgezakt. De zangeres bouwde ook zonder genodigden een succesvol feestje. Zo eentje waarvan je de volgende ochtend weinig kan herinneren. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees ook: OG3NE ‘negeert’ lockdown wéér!

Jurkje van Lisa Vol kruipt (omhoog) het nieuwe jaar in

Terwijl Lisa Vol van OG3NE op ‘chaotische’ wijze het nieuwe jaar in kroop, besloot haar feestjurk hetzelfde te doen. Tijdens een sessie oudhollands ‘paardjerijden’ ging het qua garderobe eventjes mis. Oeps! Onderstaand kiekje is dus niet geschikt voor kinderen, vindt ook Lisa zelf…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.