Milou Rietjens deelt leuke foto’s!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Milou Rietjens heeft wat met dieren. Dat kan ook niet anders, want als dat niet het geval was geweest had ze nooit Boer zoekt Vrouw overleefd. Ze deelt op Instagram allemaal leuke foto’s met haar trouwe viervoeter. Haar hond Luna is namelijk 3 jaar oud geworden. En dat is reden voor een feestje. 

Milou Rietjens kan je nog kennen van Boer zoekt Vrouw. Je kan haar ook kennen van haar leuke Instagram account. De blondine plaatst regelmatig mooie foto’s en is hartstikke op weg om de nieuwe grote influencer van Nederland te worden. En elke influencer weet, zodra er iets speciaals gebeurt, dan moet je daar zoveel mogelijk foto’s van maken. Dus toen haar hond Luna 3 jaar werd, was dat voldoende reden voor Milou om allemaal leuke foto’s online te zetten.

Lees ook: Milou van BZV in slechts een handdoekje: ‘is it too much?’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Het hondje van Milou Rietjens

Milou heeft haar lieve harige vriendin al ruim drie jaar. En in die tijd hebben ze samen heel veel leuke, mooie en grappige herinneringen opgebouwd. Die deelt ze nu allemaal op haar Instagram account. En er zijn nogal veel van die herinneringen. Milou heeft namelijk een hele hechte band met het brave beestje. Zo hebben ze regelmatig een intiem momentje, zoals je op onderstaande foto kan zien. En daar heeft Milou natuurlijk altijd heel veel zin in.

Milou Rietjens blijkt lenig op foto

Soms dan heeft hond Luna geen zin om op te staan. En waarom zou ze ook, als Milou helemaal speciaal voorover bukt om haar te aaien? Milou blijkt trouwens nog best lenig te zijn, want ze knuffelt lekker voorovergebogen met haar beestje, zonder om te vallen. Het is bijna een soort yoga met haar hond. Nog even en Milou kan een nieuwe trend starten. Ook in de leuke momentjes is Milou zich er altijd van bewust, als een echte influencer, dat er een camera aanwezig is. Dus moet ze nog even lachen naar haar trouwe fans, die dat natuurlijk hartstikke leuk vinden.

Milou in pyjama op de bank

De meeste mensen laten hun hond niet op de bank slapen, omdat ze bang zijn dat hij zich niet gedraagt of dat er heel veel haren overal komen te zitten. Milou is niet zo moeilijk en laat haar hond Luna gewoon op de bank. Dat maakt het voor haar ook een stuk makkelijker om met het beestje te knuffelen. Milou gaat er ook lekker comfortabel bij liggen in haar avondkledij. Ook probeert ze nog zo charmant mogelijk te poseren voor de camera. En de appel valt niet ver uit de boom, want ook hondje Luna lijkt zich compleet bewust van de camera.

De Instagram avonturen van Milou Rietjens

Milou heeft dus een speciale band met haar hondje en wilde al die momenten graag delen met haar fans. Maar Milou deelt veel vaker mooie momenten en leuke foto’s met haar fans. Wil je dus compleet op de hoogte blijven van wat er in het leven van Milou gebeurt? Dan doe je er goed aan haar te volgen op social media. Zo mis je geen enkele leuke foto meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.