Miljuschka Witzenhausen deelt intense close-up op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka Witzenhausen

Dat Instagramfoto’s van Miljuschka Witzenhausen soms het nieuws halen is aardig zwak uitgedrukt. De tv-kok startte de hashtag #eerlijkefoto en startte daarmee een beweging waarin alleen onbewerkte kiekjes gedeeld worden. Haar foto’s van lekker eten doen het natuurlijk ook erg goed. Wanneer ze even niet met een maatschappelijk of beroepsmatig doel op Instagram zit krijg je DIT soort foto’s!

Lees ook: WOW: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

“Alsjemenou…” zet Miljuschka bij deze intense close-up. Ze zit er duidelijk even doorheen. Haar 821.000 volgers weten niet zo goed wat ze met de foto moeten. Tess Milne wel. Die reageert enthousiast “beauty!” Da’s precies het compliment waar Miljuschka op zat te wachten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?