Miljuschka Witzenhausen deelt intense close-up op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka Witzenhausen

Dat Instagramfoto’s van Miljuschka Witzenhausen soms het nieuws halen is aardig zwak uitgedrukt. De tv-kok startte de hashtag #eerlijkefoto en startte daarmee een beweging waarin alleen onbewerkte kiekjes gedeeld worden. Haar foto’s van lekker eten doen het natuurlijk ook erg goed. Wanneer ze even niet met een maatschappelijk of beroepsmatig doel op Instagram zit krijg je DIT soort foto’s!

Lees ook: WOW: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

“Alsjemenou…” zet Miljuschka bij deze intense close-up. Ze zit er duidelijk even doorheen. Haar 821.000 volgers weten niet zo goed wat ze met de foto moeten. Tess Milne wel. Die reageert enthousiast “beauty!” Da’s precies het compliment waar Miljuschka op zat te wachten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?