Marieke Elsinga is beeldschone keukenprinses in Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga is de absolute koningin van de radio, maar wist je dat ze daarnaast ook een echte keukenprinses is?

Presentatrice Marieke Elsinga is een veelzijdig vrouw. Niet alleen doet ze het spectaculair voor de camera, met haar stem kan ze ook uren lang blijven boeien op de radio. Daarnaast wist ze vorig jaar ook een eigen kledinglijn van de grond te krijgen. Er is niets wat deze wondervrouw niet kan. En in haar lange lijst met talenten komt er nu eentje bij. Marieke is blijkbaar een echte keukenprinses. Ze kan de leukste en lekkerste gerechtjes klaarmaken. En hoe ze dat doet, deelt ze maar al te graag met leuke foto’s op Instagram.

Lees ook: Marieke Elsinga viert zomers feestje op Instagram foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke kijkt af bij Miljuschka

De beeldschone Marieke duikt regelmatig de keuken in om lekkere gerechten te maken. Nu had ze een buurtfeest, maar ze wist nog niet wat ze daarvoor zou gaan bereiden. Gelukkig sprak ze een paar dagen daarvoor niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen en die zal Marieke vast en zeker een aantal recepten meegegeven hebben. De twee dames doen het sowieso leuk samen. Ze lijken veel chemie te hebben. Misschien maar eens tijd om wat vaker samen te gaan werken. Bijvoorbeeld een eigen programma of desnoods een YouTube reeks ‘Koken met Marieke en Miljuschka’. De twee dames zullen met hun verleidelijke looks (en hapjes) een hoop publiek trekken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke heeft een buurtfeest

Marieke kreeg deze week een uitnodiging voor een buurtborrel. En dat vond ze natuurlijk hartstikke leuk. Ze moest alleen wel zelf iets meenemen. En de doorgewinterde keukenprinses vond dat een mooie uitdaging om iets bijzonders op tafel te zetten. wel iets kleins, want om nu gelijk een hele pan eten meet te nemen, dat is wellicht ook wat overdreven. Dan ben je straks de enige die moeite heeft gedaan. Iets kleins moest het dus worden, maar wel een gerechtje waar lekker van te smullen valt, goed past bij de borrel en wat leuk was om te maken. Na even nadenken wist Marieke het; Gevulde eieren. Die had ze ook nog nooit gemaakt, dus dat was een leuke uitdaging voor haar.

Marieke is handig met een spuitbus

Na alle ingrediënten in huis te hebben gehaald, ging Marieke aan de slag. Het ging de keukenprinses allemaal vrij gemakkelijk af en voor dat ze er erg in had stond ze met een flinke spuitbus in haar handen. En daar leek Marieke totaal geen moeite mee te hebben. Wat een pro is het ook.

De hele buurt genoot van de liefde van Marieke

Binnen aanzienlijke tijd waren de eitjes van Marieke klaar om uitgedeeld te worden. En daar had ze flink wat tijd en energie in gestoken en natuurlijk een hoop liefde. Daar moet de buurt wel van genoten hebben!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?