Marieke Elsinga gaat kapot op bloedhete Instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga ontpopt zich als een van de meest gewilde vrouwen van Nederland. En als je eenmaal in dat rijtje staat dan wil je natuurlijk wel mooi voor de dag komen. 

Ze zeggen wel eens ‘Wie mooi wilt zijn, moet pijn leiden’ en dat blijkt ook waar voor BN’ers. Marieke Elsinga doet extreem hard haar best om haar prachtige lichaam in een absolute topconditie te houden. Daar is alleen wel veel hard werk voor nodig. En daarom traint Marieke zichzelf in het zweet om op haar best voor de dag te komen. En natuurlijk deelt ze het bewijs daarvan met haar trouwe volgers op Instagram.

Lees ook: De spannendste Instagram foto’s van Marieke Elsinga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke mag weer naar de sportschool

Presentatrice en radio host Marieke Elsinga was natuurlijk door het dolle heen toen ze weer voor het eerst sinds tijden naar de sportschool mocht. Ze had al een hele tijd uitgekeken naar deze dag, maar eindelijk was het zover. Marieke werd herenigd met haar geliefde sportschool, waar ze een beetje een haat-liefde relatie mee heeft opgebouwd. Want hoewel Marieke er natuurlijk op haar best uit wilt zien, maakt ze zichzelf helemaal kapot in de sportschool. En dus deelt ze haar geluk en haar leed met al haar Instagram volgers.

Een zware dag voor Marieke

Hoewel ze natuurlijk door het dolle heen is, kost de sportschool Marieke nog wel een hoop energie. Op bepaalde foto’s en video’s die ze deelt op haar Instagram lijkt ze er al helemaal compleet doorheen te zitten. Niet heel gek, want voor het eerst sinds maanden mag ze zichzelf weer helemaal in het zweet werken. En Marieke, de harde werkster die ze is, pakt die kans natuurlijk met beide armen en benen aan. En dus werkt ze zich door haar vermoeidheid heen.

Trapje op, Trapje af met Marieke

Marieke heeft één apparaat waar ze het meeste een hekel aan heeft, maar die wonderen doet voor haar benen en kuiten. En dat apparaat is de Stair climber. Ouderwets naar boven en beneden lopen op de trap, maar dan in een iets hoger tempo. Na deze workout zal Marieke wel even een momentje nodig hebben om bij te komen. Als motivatie blijft ze maar denken aan dat zomer lichaam wat ze straks weer kan tonen. Niet in truien en lange, stoffige jurken rondlopen, maar lekker de zon in kunnen in korte rokjes met blote beentjes. Marieke weet waar ze het voor doet en zet koste wat het kost door.

De ultieme beloning voor Marieke

Gelukkig heeft Marieke een personal coach om haar overal doorheen te loodsen. Niet dat ze dat nodig heeft met haar mentaliteit, maar het helpt natuurlijk wel. En straks is het allemaal de moeite waard. Als ze met een cocktail in haar hand op een strandstoel zit en alle mannen haar kant op kijken, dan denkt Marieke terug aan de lange en vermoeiende dagen in de sportschool met een grote glimlach op haar gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...