Lisa Vol van OG3NE deelt video vanuit bed op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lisa Vol van OG3NE doet het behalve op beeld ook erg goed op de radio. Daar moet de blondine dan wel pijnlijk vroeg voor opstaan…

In bed met Lisa Vol van OG3NE

Er zit een enorm verschil tussen een tv-optreden en een radio-optreden. Lisa Vol van OG3NE weet daar alles van! Voor de tv heb je de hele dag de tijd om je voor te bereiden, terwijl je voor de radio onmenselijk vroeg uit de veren moet. De blondine had een afspraak staan bij Radio 10, en ging daarom heel verstandig de avond ervoor op tijd naar bed. Maar niet voor ze een slaperige selfie op Instagram gezet had! Na het zien van onderstaand filmpje kan je bijna niet geloven dat ze ‘n paar uur later alweer fris en fruitig in de radiostudio stond!

Lees ook: Lisa Vol straalt op podium in glitterjurk


Lisa Vol van OG3NE treedt op bij Radio 10

De wekker van Lisa Vol ging al om kwart over 5 in de ochtend! Wat een zangeres in hemelsnaam zó vroeg moet doen? Dat kan alleen maar een bezoekje aan de radio zijn! Na een extreem korte nacht is het Lisa en haar zusjes Amy en Shelley Vol toch gelukt om goed voor de dag te komen. Check onderstaand fragment maar! Dat doen weinig haar na op een paar uurtjes slaap! De Gemiddelde mens wordt wakker met een keel als schuurpapier, maar Lisa Vol gebruikt die ochtend-schorheid gewoon om een extra spannend randje aan haar zangstem te geven. Zou ze wel eens kippenvel van zichzelf krijgen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.