Lisa Vol van OG3NE deelt video vanuit bed op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lisa Vol van OG3NE doet het behalve op beeld ook erg goed op de radio. Daar moet de blondine dan wel pijnlijk vroeg voor opstaan…

In bed met Lisa Vol van OG3NE

Er zit een enorm verschil tussen een tv-optreden en een radio-optreden. Lisa Vol van OG3NE weet daar alles van! Voor de tv heb je de hele dag de tijd om je voor te bereiden, terwijl je voor de radio onmenselijk vroeg uit de veren moet. De blondine had een afspraak staan bij Radio 10, en ging daarom heel verstandig de avond ervoor op tijd naar bed. Maar niet voor ze een slaperige selfie op Instagram gezet had! Na het zien van onderstaand filmpje kan je bijna niet geloven dat ze ’n paar uur later alweer fris en fruitig in de radiostudio stond!

Lees ook: Lisa Vol straalt op podium in glitterjurk


Lisa Vol van OG3NE treedt op bij Radio 10

De wekker van Lisa Vol ging al om kwart over 5 in de ochtend! Wat een zangeres in hemelsnaam zó vroeg moet doen? Dat kan alleen maar een bezoekje aan de radio zijn! Na een extreem korte nacht is het Lisa en haar zusjes Amy en Shelley Vol toch gelukt om goed voor de dag te komen. Check onderstaand fragment maar! Dat doen weinig haar na op een paar uurtjes slaap! De Gemiddelde mens wordt wakker met een keel als schuurpapier, maar Lisa Vol gebruikt die ochtend-schorheid gewoon om een extra spannend randje aan haar zangstem te geven. Zou ze wel eens kippenvel van zichzelf krijgen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.