Kom alvast in Kerstsfeer met Lisa, Amy en Shelley van OG3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De meiden van OG3NE slaan Sinterklaas over en zijn al helemaal in de Kerstsfeer! Van hun nieuwste serie foto’s word je warm!

Je kunt je handen warmen aan een knisperend vuurtje, maar de nieuwste Kerstfoto’s van OG3NE bekijken heeft hetzelfde effect! Lisa, Amy en Shelley Vol zijn alvast helemaal in de Kerstsfeer. De drie zusjes poseerden bij de kerstboom, trokken een flesje open en gingen lekker bij de haard zitten…

Lees ook: Shelley Vol is leukste OG3NE-zusje’

OG3NE in Kerstsfeer

De meiden van OG3NE zijn hun tijd vaak ver vooruit. Lisa, Amy en Shelley waren de eersten die coronaproof concerten gaven, zijn op dit moment al bezig met de voorbereiding op hun Valentijnsconcerten, en hebben de kerstboom ook alvast opgetuigd! Zonde om niet alvast wat sfeer verhogende Kerstfoto’s te maken, toch? Inderdaad!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten