Jutta Leerdam viert verjaardag op heerlijke manier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Schaatskampioen Jutta Leerdam viert op toepasselijke wijze haar verjaardag! Het cadeautje heeft ze al uitgepakt…

Hiep hiep! Jutta Leerdam is jarig! De schaatsster vierde haar feestje al iets eerder, op een heel toepasselijke manier. Ze pakte namelijk een belangrijk cadeautje uit op de ijsbaan van Thialf: Jutta kwalificeerde zich voor het WK afstanden met een overmachtig optreden op de 1000 meter. Een heerlijke manier om je verjaardagsweek in te luiden dus! Ze is pas 22, maar we verwachten nu eigenlijk al niet anders van deze blonde snelheidsduivel….

Lees ook: GOAL: Check de streep van Lieke Martens!

Jutta Leerdam hangt zelf de slingers op

Wie op jonge leeftijd begint met winnen, schept verwachtingen. Dat snapt Jutta Leerdam zelf ook heel goed. In een interview met AD geeft Jutta aan dat ze nu al niet meer écht kan genieten van zilver of brons. Goud is wat telt. Zo is ze op 22-jarige leeftijd al lang geen talent meer, maar een gevestigde naam. Daar gedraagt ze zich ook naar: Jutta werkt professioneel haar interviews af, schuift aan bij talkshows en richtte in 2020 zelfs haar eigen ploeg op met vriend Koen Verweij. Da’s geen kinderspel!

Jarige Jutta (22) viert feest met selfie

De verjaardag van deze blonde kampioen mag dus gevierd worden. Dat doet Jutta op Instagram met deze spiegelselfie, en dat doen wij met een extra snel rondje langs haar mooiste visuele prestaties!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.