Het hondje van Hélène Hendriks maakt alle mannen jaloers op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hélène Hendriks is een van de meest geliefde vrouwen van Nederland op het moment. Haar hondje maakt echter een hoop mannen jaloers in Hélène haar laatste foto. 

Presentatrice Hélène Hendriks is een van de meest geliefde vrouwen van Nederland op het moment. Alles wat ze aanraakt lijkt in goud te veranderen. Van De Oranjezomer tot Radio Veronica of haar nieuwe programma Missions Impossible. Veel mannen zouden een flink vermogen over hebben om dichter bij Hélène te kunnen zijn. Daarom zijn ze ook allemaal zo jaloers op haar trouwe viervoeter, die zich wel een hele comfortabele houding bij Hélène heeft aangemeten.

Lees ook: Hélène Hendriks presenteert nieuw programma Missions Impossible

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Verkoeling op de warme zomeravond

Het hondje van Hélène heeft zich een comfortabele houding aangemeten boven op het badpak van Hélène. En daar zullen een hoop mannen flink jaloers op zijn geworden. Half verscholen onder een laken heeft het hondje nog een beetje schaduw ook op de zonnige dag. Hélène en haar hondje zien er wel uitermate lief uit samen. Voor wie niet dacht dat Hélène nog leuker er uit kon zien, die heeft haar duidelijk nog nooit met hond gezien. Ze heeft wel haar bikinitopje afgestemd op de kleur van haar hond. Wat een fashion icon is Hélène toch eigenlijk ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène en haar hondje zijn onafscheidelijk

Hélène en haar hondje zijn tegenwoordig bij elkaar weg te houden. Het trouwe beestje mag echt overal mee naartoe. Zo mocht het knuffeldier ook eersterangs mee naar Zandvoort waar het een heuse race-legende mocht ontmoeten. Sir Jackie was helemaal verzot op het hondje van Hélène. En natuurlijk ook een klein beetje op Hélène zelf. Dat is ook niet zo gek, want wie houdt er nou niet van Hélène? De blondine valt bij iedereen in de smaak. Nou, bijna bij iedereen tenminste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks en Wilfred Genee werken voorlopig niet samen

Het lijkt er op dat het droom duo Wilfred en Hélène toch niet zo’n droom duo is als mensen dachten. Hélène heeft toegegeven niet meer op korte termijn met Wilfred samen te willen werken. Is er iets gebeurt waar mensen vanaf moeten weten? Geen zorgen, het is nog koek en ei tussen de twee. Maar op professioneel vlak merkt Hélène dat ze toch een flinke achterstand heeft op de ervaren Wilfred, die ze als een idool beschouwt. Een paar jaar geleden probeerden ze samen een show te maken, maar die flopte gigantisch. En hoewel Hélène sinds toen flink meters heeft gemaakt, vind ze zichzelf nog lang niet kaar om naast Wilfred te mogen werken als co-presentator. Verslag doen in zijn uitzendingen of als sidekick aan de slag, dat vindt Hélène prima, maar ze wilt nog eerst zelf grote sprongen maken voordat ze samen met Wilfred een programma gaat presenteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?