Vrouwen Nederlandse Vrouwen 'Het gaat weer goed met Inge Schrama'

‘Het gaat weer goed met Inge Schrama’

-

‘Het gaat weer goed met Inge Schrama’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het doet nog steeds een beetje pijn dat Inge Schrama een paar jaar geleden geruisloos uit Goede Tijden, Slechte Tijden vertrokken is. De blonde actrice, die kampte met een heftige burn-out, leek van de aardbodem verdwenen. Via Goede Tijden, Zomer Tijden krijgen we nu toch nog een officiële update.

Het is tegenwoordig moeilijk om Inge Schrama te pakken te krijgen. De actrice die meer dan tien jaar de rol van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, kreeg met een flinke burn-out te maken waardoor ze haar acteerwerk in 2018 per direct neerlegde. We hebben sindsdien weinig meer van haar gehoord of gezien. Ze liet soms wat weten via Instagram, maar die pagina houdt ze tegenwoordig niet meer actief bij. Toch zijn we natuurlijk benieuwd hoe het tegenwoordig met Inge gaat.

Lees ook: Enorme roep om terugkeer Inge Schrama bij GTST

Inge Schrama-update bij Goede Tijden, Zomer Tijden

De tv-echtgenoot van Inge Schrama, Everon Jackson Hooi, zat bij Froukje de Both aan tafel om te praten over zijn soapcarrière. Het onderwerp Inge Schrama moest in zijn geval wel aangesneden worden, aangezien Everon jarenlang zeer close was met de actrice. Wat blijkt? Hij is één van de weinigen uit het acteerwereldje die nog steeds contact onderhoudt met Inge.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

‘Het gaat stuk beter met Inge’

Dat Inge Schrama ineens van de aardbodem verdwenen leek, zegde veel over haar gesteldheid: ze moest alles loslaten om weer beter te worden. Dat beviel haar zó goed, dat ze nooit meer in de spotlights is teruggekomen. Gelukkig wist Everon iedereen gerust te stellen: hij had haar vorige maand nog via WhatsApp gesproken: “Het gaat echt een stuk beter.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Inge 💟 . #ingeschrama . @ingk__

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening