‘Het gaat weer goed met Inge Schrama’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het doet nog steeds een beetje pijn dat Inge Schrama een paar jaar geleden geruisloos uit Goede Tijden, Slechte Tijden vertrokken is. De blonde actrice, die kampte met een heftige burn-out, leek van de aardbodem verdwenen. Via Goede Tijden, Zomer Tijden krijgen we nu toch nog een officiële update.

Het is tegenwoordig moeilijk om Inge Schrama te pakken te krijgen. De actrice die meer dan tien jaar de rol van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, kreeg met een flinke burn-out te maken waardoor ze haar acteerwerk in 2018 per direct neerlegde. We hebben sindsdien weinig meer van haar gehoord of gezien. Ze liet soms wat weten via Instagram, maar die pagina houdt ze tegenwoordig niet meer actief bij. Toch zijn we natuurlijk benieuwd hoe het tegenwoordig met Inge gaat.

Lees ook: Enorme roep om terugkeer Inge Schrama bij GTST

Inge Schrama-update bij Goede Tijden, Zomer Tijden

De tv-echtgenoot van Inge Schrama, Everon Jackson Hooi, zat bij Froukje de Both aan tafel om te praten over zijn soapcarrière. Het onderwerp Inge Schrama moest in zijn geval wel aangesneden worden, aangezien Everon jarenlang zeer close was met de actrice. Wat blijkt? Hij is één van de weinigen uit het acteerwereldje die nog steeds contact onderhoudt met Inge.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

‘Het gaat stuk beter met Inge’

Dat Inge Schrama ineens van de aardbodem verdwenen leek, zegde veel over haar gesteldheid: ze moest alles loslaten om weer beter te worden. Dat beviel haar zó goed, dat ze nooit meer in de spotlights is teruggekomen. Gelukkig wist Everon iedereen gerust te stellen: hij had haar vorige maand nog via WhatsApp gesproken: “Het gaat echt een stuk beter.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Inge 💟 . #ingeschrama . @ingk__

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten