Hélène Hendriks speelde vals tijdens jaarwisseling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hélène Hendriks nam een klein loopje met de waarheid tijdens oud & nieuw. De presentatrice zag er in werkelijkheid helemaal niet zo glamourous uit deze jaarwisseling…

De kans is groot dat jij in precies dezelfde situatie zat als Hélène Hendriks deze jaarwisseling. Geen plannen, geen glitter-outfit, geen feestmaal en al helemaal geen zin in een feestje. Omdat de harde realiteit op dit moment niemand aan goede zin helpt, besloot Hélène een klein beetje bedrog te plegen op Instagram…

Lees ook: NEE: Hélène Hendriks stopt met Champions League

Hélène Hendriks in joggingpak op de bank

Net als heel Nederland luidde Hélène Hendriks het nieuwe jaar niet in terwijl ze omringd door familie en vrienden de champagne liet knallen. Hoewel de Instagramfoto waarop ze je een gelukkig nieuwjaar wenst anders doet vermoeden, zat Hélène ‘gewoon’ in joggingpak op de bank rond middernacht! Dat tafereeltje vond ze zelf ‘te ongezellig’ voor op de foto, dus speelde ze voor ieders bestwil een beetje ‘vals’: we moeten het doen met een plaatje van een paar weken geleden. Daarop zag ze er wél heel feestelijk uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.