Gwen van Poorten snakt naar zomers jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is hartje zomer, maar het warme weer wil nog niet komen. Gwen van Poorten vindt dat hartstikke jammer, want ze snakt zo naar een zomers jurkje. 

Presentatrice Gwen van Poorten is helemaal klaar met het koude weer. Het is hoogzomer, maar de zon en warmte laten maar op zich wachten. En dat terwijl Gwen niet kan wachten om een lekker zomers jurkje aan te kunnen trekken. Gwen is er dus wel klaar mee. Op Instagram vraagt ze zich af of iemand haar kan vertellen wanneer ze haar zomerse jurkje eindelijk mag aantrekken. Nou Gwen, dat mag natuurlijk altijd, al helemaal als je van die leuke foto’s op Instagram blijft plaatsen. Daar wordt in ieder geval iedereens gevoelstemperatuur een stuk warmer van.

Lees ook: Gwen van Poorten deelt spannende weekend foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen goes 70’s

Gwen had zo aan That ’70s Show mee kunnen doen. Ze is helemaal weg van ouderwetse printjes, luistert graag naar oude muziek en is dol op meditatie. Ze is dus wel een beetje een moderne hippie die zich prima in die tijd had thuis gevoeld. Gwen ziet er natuurlijk fantastisch uit in haar nieuwe jurkje. Het is dus absoluut jammer dat het weer niet mee zit, want op deze manier is de enige die van Gwens jurkjes mag genieten, haar spiegel. En dat is natuurlijk slecht nieuws, want een look als deze moet natuurlijk door zoveel mogelijk mensen worden bewonderd. Het is trouwens bij lange na niet de enige outfit van Gwen met een jaren 70 randje. De prachtige presentatrice houdt wel van een beetje flower power.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Nog meer flower power

Gwen is een enorm fleurig en vrolijk meisje. En haar leuke jurkjes bewijzen dat maar al te goed. Bloemenprintjes vindt ze heerlijk om te dragen. En ze staan haar natuurlijk ook geweldig. Gwen speelt verleidelijk met de touwtjes die de jurk bij elkaar houden, terwijl ze zwoel richting de camera kijkt. Als het nu iets warmer weer was geweest dan had Gwen haar hele collectie jurkjes uit de kast kunnen trekken. Gelukkig is Gwen de moeilijkste niet en deelt ze graag hier en daar een leuke foto op haar Instagram pagina. En daar worden haar volgers natuurlijk enorm blij van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen wordt erg vrolijk van jurkjes

Niet alleen ziet Gwen er geweldig uit in haar jurkjes, ze wordt er zelf ook heel vrolijk van als ze een jurkje aan kan trekken. Het warme zomerse weer tovert al gauw een glimlach op Gwen haar gezicht. Ze weet ook altijd heel vrolijk, spontaan en leuk over te komen in haar hippe jurkjes. Het mag dus snel lekker weer gaan worden. Want bij mooi weer kan Gwen haar zomerse collectie jurkjes erbij pakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.