Geraldine Kemper laat nieuwe liefde zien in Rooijakkers Over De Vloer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Tijdens een intieme ‘housewarming’ bij Rooijakkers over de Vloer onthult Geraldine Kemper alweer van de markt te zijn. Wie is de gelukkige?

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de Vloer nemen we een kijkje in het nieuwe huis van Geraldine Kemper. De presentatrice heeft een vervelende tijd achter de rug met een heftige break-up. Toch ziet Art Rooijakkers haar ontzettend stralen. Zodra hij vraagt hoe dat komt gooit Geraldine het er meteen uit: ‘ik ben hartstikke verliefd’…

Lees ook: WOW: Shelley Vol van OG3NE is 25 kilo afgevallen!

Geraldine Kemper heeft nieuwe relatie

In januari kwam het nieuws naar buiten dat Geraldine Kemper en haar vriend, met wie ze al jaren een relatie had, uit elkaar waren. Een vervelende tijd voor Geraldine, die net een huis gekocht had met hem. Dat ze die maand ook nog eens de dertig aantikte zette haar nóg meer aan het denken. Zou ze ooit nog de liefde vinden? Moest ze haar eitjes maar in gaan vriezen? Gelukkig sloeg ze zich er doorheen en is ze inmiddels weer helemaal happy. Kort na haar breuk liep ze namelijk de nieuwe liefde van haar leven tegen het lijf! Ze kon het nieuwtje nauwelijks voor zich houden toen Art Rooijakkers langskwam voor RTL’s Rooijakkers over de Vloer. In onderstaande fragmenten zie je hoe Geraldine glundert.

Wie is de gelukkige man of vrouw?

In het programma, waarin Art Rooijakkers op bezoek gaat bij bekende Nederlanders, is ze verrassend openhartig. Dat zijn we van Geraldine Kemper niet gewend: de blondine liet haar vriend altijd buiten de pers. Deze keer doet ze het helemaal anders. Art krijgt niet alleen het nieuwtje als primeur, maar krijgt Geraldine ook nog eens zo ver om een foto va haar nieuwe liefde te laten zien! Een paar maanden geleden dacht men al kennisgemaakt te hebben met Geraldines nieuwe partner. Het bleek later om een goede vriendin te gaan. We kunnen alvast verklappen: het is niet deze dame!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Aangezien het bekend is dat Geraldine op zowel mannen als vrouwen valt, is iedereen natuurlijk benieuwd met wie de presentatrice is ‘thuisgekomen’! Het lijkt er in ieder geval op dat ze in deze relatie juist niet zo krampachtig vast gaat houden aan het geheimhouden van haar liefdesgeluk. Hoewel het niet bekend is waarom haar vorige relatie op de klippen liep, kunnen we ons voorstellen dat het altijd stiekem en sneaky omzeilen van de roddelpers op een gegeven moment vermoeiend wordt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.