Vrouwen Nederlandse Vrouwen Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

-

Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Thuiswerken is voor veel mensen niet mogelijk. Dat komt omdat zij bijvoorbeeld in een tv-studio zitten voor een opnamen. Dat laatste is maar goed ook: anders zouden onze Hot Topics nooit vol komen te staan met vers materiaal. Met vandaag: Jutta Leerdam, Fidan Ekiz, Lauren Verster en Olcay Gulsen.

Jutta Leerdam

Het schaatsseizoen mag dan over zijn, dat betekent niet dat Jutta Leerdam ook meteen uit beeld verdwijnt. Ook buiten het ijs-seizoen springt deze blonde Fries nog wel eens in beeld. Om bijvoorbeeld samen met liefje Koen Verweij te vertellen hoe romantisch hun relatie is en hoe chill het kan zijn om naast ijs ook enorm veel zon in je leven te hebben. Oordeel of je Jutta liever in schaatspak of bikini ziet.

Lees ook: Jutta Leerdan kan het ook solo

Fidan Ekiz

Door een extra uitzending van Op1 op zondagavond, krijgen we ineens een stukje meer Fidan Ekiz op tv. De presentatrice neemt plaats naast Jeroen Pauw om verschillende gasten te bevragen rondom de corona-crisis en laat, niet alleen qua interviewstijl, een mooi staaltje tv zien.

Lees ook: Fidan Ekiz is de ideale partner

aAfkjfp01fo1i-28648/loc183/556950063_NPO1HD2020_03_2922_57_07_122_183lo.jpg

Lauren Verser

Elke keer als Lauren Verser in beeld verschijnt, denk je: waarom zien we die zo weinig? Deze blonde presentatrice kan er namelijk een heleboel van. Voor AVRO-TROS maakt ze een programma waar ze als presentator de show steelt. En dat zegt veel over een programma waar veel rappers inzitten…

aAfkjfp01fo1i-17261/loc109/601286912_NPO3HD2020_03_3020_27_53_122_109lo.jpg

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze Hot Topics. De partner van Ruud de Wild heeft genoeg om te delen met de wereld. Dat ze daarvoor af en toe achter een Shownieuws of RTL Boulevard-desk voor moet staan om in beeld te komen, is niet alleen voor Olcay een gemiste kans.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening