FOTO: Marieke Elsinga gaat los in een dansclub

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er is een nieuwe foto verschenen waarop we Marieke Elsinga en een vriendinnetje zien feesten in een dansclub.

Marieke Elsinga is één van die BN’ers die gewoon lekker nuchter en normaal gebleven is. Zo is ze open over haar gewicht, is ze altijd lekker recht voor z’n raap én doet ze nog ‘normale mensen dingen’. Een van die dingen is lekker op stap gaan met haar vriendinnen naar een dansclub. Helaas is die hobby, vanwege het hele coronagebeuren natuurlijk, even van de baan. En daar baalt presentatrice Marieke Elsinga enorm van. Om zichzelf toch maar een beetje op te beuren besloot ze maar eens een #throwbackje met haar volgers te delen van betere tijden.

Marieke Elsinga feest erop los met vriendinnetje

En ja, daar zijn haar volgers maar al te blij mee. Op de foto is namelijk een feestende Marieke Elsinga te zien, die het zo te zien erg naar haar zin heeft met een van haar vriendinnen. We hebben er dan ook nóg een reden bij om te hopen dat het coronavirus zo snel mogelijk uit onze samenleving verdwijnt!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Gerelateerde berichten