‘Celine Huijsmans heeft mooiste lach’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het was afgelopen zondag internationale ‘Dag van de Lach’. Een mooi moment om stil te staan bij de vrolijkste smoeltjes van Nederland. Vier vrouwen gingen de strijd aan, maar één van hen trok duidelijk aan het langste eind. De verlegen lach van presentatrice Celine Huijsmans veroverde jullie harten. Het is dus ‘officieel’: Celine Huijsmans heeft de mooiste lach!

Bij Shownieuws laat Celine Huijsmans haar breedste lach niet zo vaak zien, maar op andere plekken komt hij gelukkig regelmatig tevoorschijn. Bij Radio Veronica is het bijna dagelijks lachen, gieren en brullen, maar ook als ze aanschuift bij andere tv-programma’s of op haar eigen Instagram is haar gulle en toch ook bescheiden lach vaak aanwezig. Heerlijk om naar te kijken!

Lees ook: Wie heeft de mooiste lach? Máxima, Bo, Celine of Ilse?

Celine Huijsmans wint op Dag van de Lach

Dat Celine Huijsmans populair is op Mannenzaken.nl wisten we stiekem al een beetje. Haar lach is natuurlijk onderdeel van die populariteit. Maar dat ze met zo’n grote overmacht ‘Wie heeft de mooiste Lach?’ zou winnen, hadden we je van tevoren niet durven zeggen. Maar liefst 46% van de stemmen gingen naar Celine Huijsmans. Ligt het aan die kleine kuiltjes? Die mooie, rechte rij tanden? Of gaat het om ‘t totaalplaatje?

Celine Huijsmans mooiste lach

Máxima, Bo Maerten en Ilse DeLange

Hoewel we de royale glimlach van Koningin Máxima (19% van de stemmen), de zeldzame maar aanstekelijke grijns van Bo Maerten (18%) of de ‘smile met een accent’ van Ilse DeLange (17%) vooraf een goede kans gaven, kwamen ze alle drie niet eens in de buurt van Celine Huijsmans. Hoewel we er een wedstrijdje van hadden gemaakt, telt elke lach op de ‘Dag van de Lach’ natuurlijk. De mooiste, maar ook de net iets minder mooie.

[poll id=”23″]

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten