Sensi Lowe

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Sensi Lowe

Model Sensi Lowel

Deze blonde babe heeft naast lief kijken en poseren in blote outfits zeker nog andere kwaliteiten. Die mag ze zo nu en dan óók tonen! Komt goed uit, want het is haar grote droom om presentatrice te worden van een groot tv-programma!

Hans Kraay erg blij met Sensi

Oplettende mannen hadden Sensi Lowe in 2014 al gespot bij The Price is Right, waar ze als ‘prijzenmeisje’ vooral een stille rol had. Maar Nederland maakte voor het eerst écht kennis met Sensi in de populaire voetbaltalkshow Voetbal Inside. Ze werd tijdens het WK ingezet als bikinimodel voor een promo van VI Oranje, vervolgens stond ze af en toe achter de bar, en kwam ze soms als ‘vaste gast’ cadeautjes, taarten of bloemen naar de tafel brengen als dat nodig was. Haar mooie voorkomen viel niet alleen de kijkers op: de mannen aan tafel maakten regelmatig opmerkingen over haar prominente voorgevel. Hans Kraay Jr. schrok zich werkelijk een ongeluk toen hij ineens oog in oog stond met de borsten van Sensi. “Leuk jullie te ontmoeten”, stamelde hij!

Sensi Lowe in Sneekweek

Ook na Voetbal Inside bleef Sensi Lowe aan de weg timmeren. Ze speelde een rolletje in de Nederlandse film Sneekweek. Zelfs haar bovenstukje ging héél even uit! De vergelijking met Tatjana Simic is snel gemaakt. Maar Tatjana heeft absoluut niet zo’n Instagrampagina als Sensi! Wie interesse heeft in een vaste stroom aan heerlijke foto’s moet haar absoluut gaan volgen.

Sensi droomt van eigen tv-programma

We hadden het over andere kwaliteiten, en die droom: presentatrice worden. Dat is, mede door haar uiterlijk en imago van ‘dom blondje’, nog knap lastig. Toch vond ze in PowNews een werkgever die bereid was haar met een camera én microfoon op pad te sturen. Eindelijk had Sensi haar ‘eigen’ programma te pakken: ze mocht het land in om grappige reportages te maken over festivals en andere opvallende evenementen.

Heeft Sensi Lowe een vriend?

En dan nu de vraag waar iedereen antwoord op wil: is Sensi nog vrijgezel? We moeten je helaas teleurstellen! Sensi is al sinds haar twintigste met dezelfde man samen. Deze geluksvogel heeft echter geen probleem met het feit dat z’n meisje miljoenen Nederlandse mannen regelmatig ‘t hoofd op hol brengt!

Nieuws

Foto: Sensi Lowe laat flinke jongens zien tegen verveling

Sensi Lowe heeft het ultieme middel gevonden tegen verveling, namelijk haar eigen prachtige lichaam. En dat deelt ze graag. 

Foto: Strak pakje Sensi Lowe laat niks aan de verbeelding over

Sensi Lowe staat vooral om twee dingen bekend. Het strakke pakje wat ze aan heeft laat deze twee dingen geweldig goed zien. 

Foto: Sensi Lowe laat trots haar schitterende kerstballen zien

De charmante Sensi Lowe heeft een geweldige kerst tot nu toe. Trots moet ze natuurlijk even haar massieve kerstballen laten zien. 

Sensi Lowe toont haar troeven op lang vergeten foto

Als je je ogen dicht doet, en aan Sensi Lowe denkt, wat zie je dan? Met deze foto frist ze je geheugen weer eventjes op!

Foto: Sensi Lowe zorgt met topje voor broodnodige afleiding

De bloedmooie Sensi Lowe is misschien we de reden dat Nederland niet het WK gewonnen heeft. Hoe? Nou, kijk maar mee!

Oelala: Sensi Lowe deelt video van meest verleidelijke kerstclip ooit

De prachtige Sensi Lowe weet precies hoe ze elke man moet verleiden met deze ontzettend spannende videoclip!

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Sensi Lowe deelt foto van meest uitdagende jurkje ooit bij VI

Sensi Lowe neemt ons terug in de tijd. Met een prachtig kiekje laat ze zien hoe ze bekend is geworden.
Sensi Lowe

Profiel

Geboortedatum: 16 mei 1991
Sterrenbeeld: Stier
Woonplaats: Amsterdam
lengte: 1,65 meter
Beroep: Model, verslaggeefster
Relatie: ja
Vriend: Billy Dans
Kinderen: Geen
Instagram: Sensi Lowe gebruikt Instagram onder de naam @sensilowe

Foto's

Sensi Lowe
Sensi Lowe
Sensi Lowe