Sensi Lowe

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Sensi Lowe

Model Sensi Lowel

Deze blonde babe heeft naast lief kijken en poseren in blote outfits zeker nog andere kwaliteiten. Die mag ze zo nu en dan óók tonen! Komt goed uit, want het is haar grote droom om presentatrice te worden van een groot tv-programma!

Hans Kraay erg blij met Sensi

Oplettende mannen hadden Sensi Lowe in 2014 al gespot bij The Price is Right, waar ze als ‘prijzenmeisje’ vooral een stille rol had. Maar Nederland maakte voor het eerst écht kennis met Sensi in de populaire voetbaltalkshow Voetbal Inside. Ze werd tijdens het WK ingezet als bikinimodel voor een promo van VI Oranje, vervolgens stond ze af en toe achter de bar, en kwam ze soms als ‘vaste gast’ cadeautjes, taarten of bloemen naar de tafel brengen als dat nodig was. Haar mooie voorkomen viel niet alleen de kijkers op: de mannen aan tafel maakten regelmatig opmerkingen over haar prominente voorgevel. Hans Kraay Jr. schrok zich werkelijk een ongeluk toen hij ineens oog in oog stond met de borsten van Sensi. “Leuk jullie te ontmoeten”, stamelde hij!

Sensi Lowe in Sneekweek

Ook na Voetbal Inside bleef Sensi Lowe aan de weg timmeren. Ze speelde een rolletje in de Nederlandse film Sneekweek. Zelfs haar bovenstukje ging héél even uit! De vergelijking met Tatjana Simic is snel gemaakt. Maar Tatjana heeft absoluut niet zo’n Instagrampagina als Sensi! Wie interesse heeft in een vaste stroom aan heerlijke foto’s moet haar absoluut gaan volgen.

Sensi droomt van eigen tv-programma

We hadden het over andere kwaliteiten, en die droom: presentatrice worden. Dat is, mede door haar uiterlijk en imago van ‘dom blondje’, nog knap lastig. Toch vond ze in PowNews een werkgever die bereid was haar met een camera én microfoon op pad te sturen. Eindelijk had Sensi haar ‘eigen’ programma te pakken: ze mocht het land in om grappige reportages te maken over festivals en andere opvallende evenementen.

Heeft Sensi Lowe een vriend?

En dan nu de vraag waar iedereen antwoord op wil: is Sensi nog vrijgezel? We moeten je helaas teleurstellen! Sensi is al sinds haar twintigste met dezelfde man samen. Deze geluksvogel heeft echter geen probleem met het feit dat z’n meisje miljoenen Nederlandse mannen regelmatig ‘t hoofd op hol brengt!

Nieuws

Foto: Sensi Lowe maakt eiland onveilig in veel te strak pakje

Sensi Lowe is momenteel aan het genieten van de warmte op Curaçao. Alleen zijn het de lokale inwoners die het warm krijgen, van Sensi natuurlijk. 

Sensi Lowe knalt van je scherm op sfeervolle glitter foto

Sensi Lowe is misschien wel de meest sprankelende presentatrice van het land. En dat is in haar glitterjurk alleen maar meer. 

Sensi Lowe lokt vogels met foto van mooie rondingen

Sensi Lowe is een beetje het tegenovergestelde van een vogelverschrikker. Alle dieren komen juist af op haar mooie rondingen. 

Sensi Lowe speelt in het water met glibberige vriend

Sensi Lowe viert dolfijn haar vakantie op Curaçao. Ze heeft er ook een aantal nieuwe vriendjes gemaakt...

Rondje Forum 20-8: Foto’s van Marieke Elsinga, Sensi Lowe en Dilan Yurdakul

Vandaag in Rondje Forum: Marieke Elsinga trekt de broek aan, de badpak beelden van Sensi Lowe zijn eindelijk daar, Jessie Jazz Vuijk showt lange benen en Dilan Yurdakuls pyjamafoto's.

Wie van deze vier dames is jouw favoriete ijsmeisje?

Al die ijsselfies zetten ons aan het denken: 'Welk ijsmeisje is de leukste?'. Ga je voor het hoorntje van Gaby, de coupe van Moljuschka, de milkshake van Sensi óf toch het aspergeijsje van Kim-Lian?

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Sensi Lowe

Goedemorgen! Vandaag staat er weer een heerlijk overzichtje voor je klaar, dat tot de nok toe gevuld is met Sociale Schoonheden!
Sensi Lowe

Profiel

Geboortedatum: 16 mei 1991
Sterrenbeeld: Stier
Woonplaats: Amsterdam
lengte: 1,65 meter
Beroep: Model, verslaggeefster
Relatie: ja
Vriend: Billy Dans
Kinderen: Geen
Instagram: Sensi Lowe gebruikt Instagram onder de naam @sensilowe

Foto's

Sensi Lowe
Sensi Lowe
Sensi Lowe