Sensi Lowe

Model Sensi Lowe

Ze wist meteen de aandacht te trekken toen ze een keer verscheen in VI Oranje en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Sensi Lowe is een vrouw met vele pluspunten. De blondine kan presenteren, verslaggeven en misstaat natuurlijk ook niet als model. Sensi Lowe werd geboren op 16 mei 1991 in Amsterdam. Ze studeerde af als stylist, maar droomt stiekem maar van één ding: Presentatrice worden van een groot tv-programma! Sensi zet dan ook al haar troeven in om dit doel te bereiken en inmiddels kunnen we wel stellen dat dat goed werkt.

Sensi Lowe PowNed en VI

Haar eerste verschijning op televisie was bij The Price is Right, waar ze in 2014 de prijzen mocht laten zien. Dit was natuurlijk maar een klein rolletje, waardoor ze zichzelf nog niet echt kon laten zien. Dat kon wel bij Voetbal Inside. Bij de show van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee liet Sensi als barvrouw zien dat ze zich goed staande kon houden tussen de mannen. Regelmatig werd haar voorgevel besproken door de heren, maar Sensi wist altijd een goede reactie te geven. Kijkers kregen geen genoeg van de mooie blondine. Dat maakte dat ze in 2018 aan de slag ging als verslaggever voor PowNed, iets wat ze nog altijd doet. De beeldschone dame is er niet vies van haar uiterlijk af en toe in de strijd te gooien om een item net wat pittiger en interessanter te maken.

Sensi Lowe relatie en vriend

Sensi Lowe is natuurlijk gewend dat de mannen achter haar aan zitten. Is het niet om haar kannonnen, dan is het wel om de leuke persoonlijkheid van de blondine. Stiekem geniet ze ook wel een beetje van die aandacht. Lange tijd was alle interesse echter gericht aan dovemansoren. Sensi Lowe had jarenlang een relatie met rapper Billy Dans. Eind 2022 gingen de twee echter uit elkaar. Dat betekent dat Sensi weer op de markt is. Haar fans zullen er alles aan doen de blondine voor henzelf te winnen.

Sensi Lowe Instagram

De blonde Sensi Lowe weet precies wat haar sterke punten zijn. En ze weet ook hoe belangrijk het is om in deze tijd een goede Instagram pagina te hebben. Ze timmert hard aan de weg om naast haar model- en presentatie-activiteiten ook influencer te worden. Op haar profiel vind je foto’s in de kortste topjes die bijna alles prijs geven. Ook krijg je als volger alles te zien van de vakanties van Sensi, inclusief bijbehorende pakjes. De presentatrice maakt in ieder geval genoeg mee en houdt haar fans er graag van op de hoogte. Je kunt Sensi Lowe volgen op Instagram via @sensilowe.

Nieuws

Sensi Lowe laat mensen schrikken met enorme bowlingballen

Sensi Lowe trekt weer eens alle aandacht naar zich toe met deze mooie foto van haar gigantische bowlingballen. 

Sensi Lowe laat je mond openvallen met deze foto van nauwelijks bedekte troeven

De prachtige Sensi Lowe heeft op haar vakantie een nieuwe foto online gezet en daar smult iedereen van op dit moment.

Sensi Lowe laat haar volgers watertanden met foto van royale voorzijde

De zeer aantrekkelijke Sensi Lowe heeft een nieuwe foto geplaatst. En al haar volgers staan momenteel met grote ogen te watertanden.

Sensi Lowe geniet van het zonnetje met extreem laag topje in eigen achtertuin

Sensi Lowe is een echte zongenieter. Ze houdt ervan om heerlijk een paar uur in haar tuin door te brengen met een beetje zon op haar gezicht. 

Foto: Sensi Lowe kan inhoud van haar jurkje nauwelijks in bedwang houden

Sensi Lowe heeft een foto online gezet waar haar volgers nu al ontzettend van smullen. Haar jurkje lijkt wel wat aan de kleine kant.

Foto: Sensi Lowe laat je mond openvallen met foto van enorme troeven

Sensi Lowe heeft een nieuwe foto op haar Instagram geplaatst en daar kan je pas echt goed haar bijzonder grote troeven bekijken. 

Foto: Fruitliefhebber Sensi Lowe toont meloenen aan volgers

Sensi Lowe houdt ervan om met haar volgers allerlei informatie te delen over haar leuke leventje. Nu onthult ze haar twee grote meloenen. 

Foto: Sensi Lowe maakt publiek alvast warm met diepe inkijk

Sensi Lowe doet verslag van een festival, maar betovert alle bezoekers met haar diepe inkijk. Dat wil je gezien hebben.
Sensi Lowe

Profiel

Geboortedatum: 16 mei 1991 Sterrenbeeld: Stier
Woonplaats: Amsterdam
Lengte: 1,65 meter
Beroep: Model, verslaggeefster
Opleiding: Als stylist
Relatie: Nee
Vriend: Geen
Kinderen: Geen
Instagram: Sensi Lowe gebruikt Instagram onder de naam @sensilowe

Foto's

Sensi Lowe
Sensi Lowe