Romee Strijd

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Romee Strijd

Model Romee Strijd

Ze behoort tot dé modellentop van de wereld. Nederlandse schone Romee Strijd zet ons kikkerlandje wereldwijd op de kaart.

Modellencarrière

Romee Strijd behoort tot dé modellentop van de wereld. De Zoetermeerse schone werd op haar twaalfde ontdekt. Op vijftienjarige leeftijd maakte ze haar catwalkdebuut. Enkele maanden later had de blondine al shows als Louis Vutton en Christopher Kane op haar naam staan. In 2014 liep het model haar eerste Victoria’s Secret Fashion Show. Slechts één jaar later werd Romee uitgeroepen tot Angel. Hiermee volgde ze Nederlands trots Doutzen Kroes op.

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen

Het liefdesleven van Romee ziet er al jaren erg rooskleurig uit. Zo is het model al sinds 2010 samen met Laurens van Leeuwen, de oudste zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen. Laurens werkte als projectmanager in Nederland, maar is Romee achterna gegaan naar New York, waar de twee zich volledig richten op haar carrière. De twee leerden elkaar kennen dankzij Laurens’ jongere zusje en de beste vriendin van Romee, Carlijn van Leeuwen. Romee en Laurens zijn in 2018 ‘'stiekem’' getrouwd om ‘'praktische redenen’'. De twee benadrukken echter dat de échte huwelijksceremonie nog gehouden moet worden.

Mooiste vrouw van Nederland?

De FHM top 10, wie kent hem niet? De trouwe volgers van deze jaarlijkse top 10 mooiste vrouwen weet dat onze Romee altijd wel een plekje heeft in dit rijtje. Echter is het model nog nooit uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Je snapt natuurlijk wel dat hier héél wat mensen verontwaardigd over zijn. In de ogen van velen is hun Romee dan ook de knapste van ons land. Dus, wellicht tijd voor een campagne voor de top 10 van 2020? Wij doen in ieder geval mee!

New York & Amsterdam

Vanwege haar succesvolle modellencarrière verhuisden Romee en Laurens naar New York. De twee hebben een appartement in de New Yorkse wijk Chelsea. In 2018 kochten de twee óók een appartement in hartje Amsterdam. Dus, misschien zit er voor jou binnenkort een dagje Amsterdam in, in de hoop de blondine tegen te komen? Wie benieuwd is naar het appartement van Romee Strijd kan zijn hart ophalen op het YouTube kanaal van de Victoria’s Secret babe.

Nieuws

Video: Romee Strijd geeft betoverend privé showtje weg

Romee Strijd geeft een kleine privé show weg voor al haar trouwe volgers. En daarin kan je haar zien in een wel heel bijzonder pakje. 

Foto: Romee Strijd laat zich aankleden door haar fans

Het topmodel Romee Strijd heeft altijd de prachtigste outfits aan. Toch heeft ze dit keer haar fans nodig om zich te laten aankleden. Want wat is nou de beste outfit voor Romee om in te flaneren tijdens het festival Coachella?

Foto: Romee Strijd veroorzaakt file met uitdagende pose

Romee Strijd was even gevlucht naar het zonnige Los Angeles. Of deze blonde schoonheid daar op haar plek is? Deze foto zegt méér dan genoeg...

Romee Strijd toont verbazingwekkende look op nieuwe foto

Romee Strijd heeft ineens een nieuwe look, dat deelt ze via Instagram. Zo'n verandering hadden we niet van het Nederlandse model verwacht.

Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto

Romee Strijd is pas moeder geworden, maar kon snel weer aan de slag als model! Ze neemt tegenwoordig wel een aantal opvallende attributen mee naar haar werk...

ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

Topmodel Romee Strijd staat op springen! Op Instagram deelt ze een drietal zéér onthullende foto's van de laatste loodjes als zwangere vrouw...

TikTok Tuesday: de nieuwste filmpjes van Romee Strijd en Sanne Vloet

Hou je die TikTok-feed nog in de gaten? Nee? Geen probleem: wij hebben de beste 'Toks van de mooiste bekende Nederlandse vrouwen deze week even in een overzichtje gezet. Dans je mee?

Rondje Forum 23-7: Foto’s van Geraldine Kemper, Romee Strijd en meer

Check snel welke foto's er de afgelopen 24 uur op ons forum verschenen zijn! Geraldine Kemper zat zonder topje op de camping, Romee Strijd laat zien dat ze groeit, Loiza Lamers had een stranddagje en ook Nochtli liet meer van zichzelf zien! Waar wacht je nog op?
Romee Strijd

Profiel

Geboortedatum 19 juli 1995
Sterrenbeeld:  Kreeft
Kinderen: Ja, dochter Mint van Leeuwen
Relatie: Ja, met Laurens van Leeuwen
Geboorteplaats: Zoetermeer, Nederland
Beroep: Model, youtuber
Instagram: Romee zit op instagram onder de naam @romeestrijd

Foto's

Romee Strijd
Romee Strijd
Romee Strijd