Romee Strijd

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Romee Strijd

Model Romee Strijd

Al op haar 16e kreeg ze een modellencontract aangeboden. Romee Strijd is één van de mooiste vrouwen van ons land. Voor merken als Burberry en Michael Kors stond de blondine op de rode loper. Romee Strijd werd geboren op 19 juli 1995 in Zoetermeer. Waar andere jonge meiden misschien wel hoopten op een carrière als model, had Romee een ander toekomstbeeld voor zichzelf. Ze wilde namelijk graag schoonmaakster worden. Toch is het niet zo gelopen en zien we Romee nu op de grootste modeshows. Tijdens haar havo opleiding werd ze op straat gevraagd of ze model wilde worden. Hier schrok Romee van en ze bedankte vriendelijk. Thuis begon ze er toch over te denken, en enkele maanden later stopte ze zelfs even met school. Uiteindelijk maakte ze haar middelbare school toch af, maar de modellencarrière was wel waar ze zich op wilde focussen.

Romee Strijd Victoria’s Secret en huis in Pijnacker

Kort nadat ze haar opleiding afrondde, werd Romee Strijd gecast door Victoria’s Secret. Dit was het moment dat de blondine zich realiseerde dat ze van het modellenwerk kon leven. Ze geeft er veel voor op, zo is ze altijd bezig met haar uiterlijk en heeft ze lange tijd in New York gewoond voor haar werk. Hierdoor miste ze haar vrienden en familie erg. Daarom verhuisde ze in 2022 naar haar droomvilla in Pijnacker. Deze miljoenenwoning heeft alles wat het model zich kan wensen. Vanuit Nederland moet ze natuurlijk meer reizen voor haar werk, maar zo kan ze wel thuiskomen bij haar familie en vrienden.

Romee Strijd relatie, vriend en kinderen

De beeldschone Romee Strijd heeft de mannen altijd al van zich af moeten slaan. Geen van hen maakte überhaupt kans, want Romee is al sinds haar vijftiende samen met Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen. De relatie tussen Romee en Laurens komt voort uit de goede vriendschap tussen Romee en het zusje van Laurens. In 2020 bekroonde het stel hun relatie met een dochter, Mint. In 2022 kwam hier voor Mint nog een zusje bij: June.

Romee Strijd familie

Romee Strijd is de dochter van (vader) Marcel Strijd en (moeder) Saskia Bennis. Verder heeft ze ook nog een zusje, genaamd Ise Strijd.

Romee Strijd Instagram

Als je zo mooi bent als Romee Strijd, heb je veel meer goede foto’s dan er in alle modebladen passen. Gelukkig is daar in het tijdperk van sociale media een oplossing voor: Instagram! De blondine gebruikt het platform om alles over haar leven te delen. Foto’s in de sneeuw, aan het strand, of gewoon lekker in Nederland, alles komt voorbij. In de mooiste outfits laat Romee zichzelf zien. Haar ruim 8 miljoen volgers krijgen geen genoeg van de blondine. Je kunt Romee Strijd volgens op Instagram via @romeestrijd.

Nieuws

Foto: Ontzettend fitte Romee Strijd laat weinig aan de verbeelding over

Model Romee Strijd laat haar volgers zien hoe topfit ze wel niet is. De blondine deelt video's vanuit de sportschool die niks aan de verbeelding overlaten...

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in bij privé zwembad

Model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Foto: Romee Strijd laat broek zakken om te showen

Romee strijd weet heel goed hoe ze haar volgers moet laten genieten. Met deze foto maakt ze haar volgers weer helemaal gek...

Foto: Model Romee Strijd laat haar legendarische lijf zien in minuscuul zwemsetje

Romee Strijd ziet er nog altijd geweldig uit na haar twee bevallingen. De blondine laat haar bizar strakke lichaam zien terwijl ze geniet van een verfrissende duik..

Foto: Model Romee Strijd maakt volgers warm met outfit

Romee Strijd is een prachtig model dat met haar foto's vaak een hoop los maakt bij haar volgers. Deze foto is daarop geen uitzondering!

Foto: Model Romee Strijd zet haar gloednieuwe bovenstukje onder flinke druk

Romee Strijd deelt een verleidelijk kiekje op Instagram. Haar "grote vriendinnen" worden flink in het nauw gedreven door strak bovenstukje! 

Foto: Model Romee Strijd kleedt zich razendsnel om voor dit heerlijke kiekje op rode loper

Model Romee Strijd steelt de show tijdens het Filmfestival van Cannes in twee prachtige outfits. De blondine kleed zich razendsnel om met deze schitterende foto's als resultaat...

Romee Strijd verwent volgers met foto van inkijkje

Romee Strijd verwent haar volgers met een spannend inkijkje. De blondine stelt haar troeven officieel voor aan haar volgers..
Romee Strijd

Profiel

Geboortedatum 19 juli 1995
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1.81 cm
Geboorteplaats: Zoetermeer, Nederland
Relatie: Ja
Vriend: Laurens van Leeuwen
Kinderen: Ja, dochters Mint en June van Leeuwen
Beroep: Model, influencer
Opleiding: Interieuradvisering Hout- en Meubileringscollege Rotterdam
Instagram: Romee zit op Instagram onder de naam @romeestrijd

Foto's

Romee Strijd
Romee Strijd