Romee Strijd

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Romee Strijd

Model Romee Strijd

Al op haar 16e kreeg ze een modellencontract aangeboden. Romee Strijd is één van de mooiste vrouwen van ons land. Voor merken als Burberry en Michael Kors stond de blondine op de rode loper. Romee Strijd werd geboren op 19 juli 1995 in Zoetermeer. Waar andere jonge meiden misschien wel hoopten op een carrière als model, had Romee een ander toekomstbeeld voor zichzelf. Ze wilde namelijk graag schoonmaakster worden. Toch is het niet zo gelopen en zien we Romee nu op de grootste modeshows. Tijdens haar havo opleiding werd ze op straat gevraagd of ze model wilde worden. Hier schrok Romee van en ze bedankte vriendelijk. Thuis begon ze er toch over te denken, en enkele maanden later stopte ze zelfs even met school. Uiteindelijk maakte ze haar middelbare school toch af, maar de modellencarrière was wel waar ze zich op wilde focussen.

Romee Strijd Victoria’s Secret en huis in Pijnacker

Kort nadat ze haar opleiding afrondde, werd Romee Strijd gecast door Victoria’s Secret. Dit was het moment dat de blondine zich realiseerde dat ze van het modellenwerk kon leven. Ze geeft er veel voor op, zo is ze altijd bezig met haar uiterlijk en heeft ze lange tijd in New York gewoond voor haar werk. Hierdoor miste ze haar vrienden en familie erg. Daarom verhuisde ze in 2022 naar haar droomvilla in Pijnacker. Deze miljoenenwoning heeft alles wat het model zich kan wensen. Vanuit Nederland moet ze natuurlijk meer reizen voor haar werk, maar zo kan ze wel thuiskomen bij haar familie en vrienden.

Romee Strijd relatie, vriend en kinderen

De beeldschone Romee Strijd heeft de mannen altijd al van zich af moeten slaan. Geen van hen maakte überhaupt kans, want Romee is al sinds haar vijftiende samen met Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen. De relatie tussen Romee en Laurens komt voort uit de goede vriendschap tussen Romee en het zusje van Laurens. In 2020 bekroonde het stel hun relatie met een dochter, Mint. In 2022 kwam hier voor Mint nog een zusje bij: June.

Romee Strijd Instagram

Als je zo mooi bent als Romee Strijd, heb je veel meer goede foto’s dan er in alle modebladen passen. Gelukkig is daar in het tijdperk van sociale media een oplossing voor: Instagram! De blondine gebruikt het platform om alles over haar leven te delen. Foto’s in de sneeuw, aan het strand, of gewoon lekker in Nederland, alles komt voorbij. In de mooiste outfits laat Romee zichzelf zien. Haar ruim 8 miljoen volgers krijgen geen genoeg van de blondine. Je kunt Romee Strijd volgens op Instagram via @romeestrijd.

Nieuws

Foto: Model Romee Strijd kleedt zich razendsnel om voor dit heerlijke kiekje op rode loper

Model Romee Strijd steelt de show tijdens het Filmfestival van Cannes in twee prachtige outfits. De blondine kleed zich razendsnel om met deze schitterende foto's als resultaat...

Romee Strijd verwent volgers met foto van pikant inkijkje

Romee Strijd verwent haar volgers met een spannend inkijkje. De blondine stelt haar troeven officieel voor aan haar volgers..

Foto: Het broekje van Romee Strijd knalt nu écht bijna uit elkaar

De pakjes van de mooie Romee Strijd zitten wel vaker flink strak, maar deze keer kunnen we er echt niet omheen. Het broekje van Romee Strijd staat nu wel écht op knappen.

Foto: Korte jurkje van Romee Strijd laat rondingen perfect zien

Romee Strijd is één van de knapste vrouwen in Nederland. Met deze prachtige foto van haar rondingen bewijst ze dat maar weer eens. 

Foto: Romee Strijd past niet meer in haar mooiste ondergoed

Romee Strijd had altijd het kleinst mogelijke maatje, maar daar past ze nu écht niet meer in. Ze knapt zelfs bijna uit haar mooiste setjes!

Foto: Romee Strijd showt rondingen in flinterdun pakje

Romee Strijd staat op springen! Het beeldschone model zorgt er met haar lijf voor dat dit piepkleine gympakje bijna uit z'n voegen knapt!

Foto: Romee Strijd knapt bijna uit veel te klein jasje

Romee Strijd is hoogzwanger en hierdoor zitten al haar kleren een stuk strakker. Zo knapt Romee haar jasje bijna uit elkaar omdat hij zo op spanning staat!

Video: Romee Strijd verovert TikTok met schokkerig dansje

Het superknappe model Romee Strijd heeft sinds kort een nieuwe video op haar TikTok en Instagram staan die heel erg goed wordt bekeken. 
Romee Strijd

Profiel

Geboortedatum 19 juli 1995
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorteplaats: Zoetermeer, Nederland
Relatie: Ja
Vriend: Laurens van Leeuwen
Kinderen: Ja, dochters Mint en June van Leeuwen
Beroep: Model, influencer
Instagram: Romee zit op Instagram onder de naam @romeestrijd

Foto's

Romee Strijd
Romee Strijd
Romee Strijd