Robin Holzken

Model Robin Holzken

Robin Marjolein Holzken is een Nederlandse model die voor grote merken zoals Victoria's Secret werkt. Ze is op haar 13e al begonnen met modellenwerk. Ze is hierna vertrokken naar New York om daar verder naam te maken. Naast Victoria's Secret werkt Robin Holzken ook voor merken zoals L'Oréal en Maybelline. Op Instagram heeft ze al rond de 400.000 volgers, ondanks dat ze hier niet heel actief op is.

Robin Holzken relatie met vriend Bram Krikke

Robin Holzken heeft alweer een tijdje een relatie met Bram Krikke. Nadat het in december 2021 uit ging met de ex-vriendin van Bram Krikke, Didi Shanna, heeft hij nu dus de prachtige vrouw Robin aan de haak geslagen. Hoe kennen Robin en Bram elkaar? Nadat de relatie van Bram over was had hij al eens geroepen Robin Holzken de knapste vrouw van Nederland te vinden. Hierna heeft hij haar een berichtje gestuurd op Instagram terwijl hij het knappe model totaal 'out of my league' vond. Toch klikte het enorm goed, ook toen ze af gingen spreken met elkaar.

Robin Holzken familie

Robin Holzken heeft twee zussen. Noel Holzken is haar oudere zus en Ivy Holzken haar jongere zusje. De moeder van Robin heet Marjolein Vreeke. Zij is modellen trainster. Wellicht dat Robin Holzken daarom in zo'n goede shape is. De andere zusjes werken niet als model. Veel mensen vragen zich af of Robin Holzken familie is van de bekende kickbokser Nieky Holzken, maar dat is niet het geval.

Robin Holzken scoort op YouTube met leg workout video

Robin Holzken heeft een aantal zeer hoog bekeken Youtube video's op haar eigen kanaal. Dit zijn vooral de video's van haar leg workouts. Hiermee behaalt ze zo'n 1 tot 1.3 miljoen views per video. De andere video's worden iets minder bekeken, maar vooral de leg workout video's van Robin Holzken worden enorm goed bekeken. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk.

Nieuws

Foto: Robin Holzken laat zich van afstandje bespieden in bad

Robin Holzken is een van de mooiste modellen van dit land, en ze laat zich blijkbaar zeer graag bespieden in bad. 

Foto: Bram Krikke koekeloert dwars door het shirtje van Robin Holzken heen

Natuurlijk weet iedereen dat Bram Krikke een ongelooflijk mooie vriendin heeft. Maar daar is hij zelf soms ok van verbaasd. 

Foto: Robin Holzken heeft het koud en steelt kleding van haar vriend Bram Krikke

Bram Krikke en Robin Holzken maken samen de leukste foto's. Maar nu heeft Robin besloten de kleding van Bram te stelen.

Model Robin Holzken lokt met deze foto reactie uit bij haar vriend Bram Krikke

Robin Holzken en Bram Krikke zijn gemaakt voor elkaar. Dat merk je wel aan de opmerking die Bram op zijn vriendin haar Instagram achterlaat.

De vriendin van Bram Krikke deelt foto in slechts een kort jurkje

Bram Krikke is een echte geluksvogel. Zijn vriendin Robin Holzken is een topmodel, dus mag je ervan uitgaan dat elke foto van deze dame een hit is. Ook deze, die Robin snel in haar badjas maakte, is om je vingers bij af te likken!

Foto: Bram Krikke komt wereldster Zendaya tegen in Amsterdamse snackbar

Bram Krikke is precies zo iemand die gek genoeg altijd bekend is met andere mensen en veel connecties heeft. Zo kent hij zelfs actrice Zendaya!

Wulpse Robin Holzken verleidt Bram Krikke met hete foto

De aantrekkelijke Robin Holzken heeft een aantal heerlijke foto's gemaakt, waar haar vriendje Bram Krikke helemaal van wegsmelt. 

Robin Holzken laat haar glimmende lijf zien op privé foto in achtertuin

Robin Holzken, de ontzettend knappe vriendin van Bram Krikke, zet met dit intieme plaatje je echt in vuur en vlam.
Robin Holzken

Profiel

Geboortedatum: 19 april 1997
Lengte: 179 cm
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Arnhem
Relatie: Ja, met Bram Krikke
Familie: Marjolein Vreeke (moeder), Noel Holzken en Ivy Holzken (zussen)
Beroep: Model
Instagram: De Instagram van Robin Holzken is @robinholzken

Foto's

Robin Holzken
Robin Holzken