Roxanne Kwant

Influencer Roxanne Kwant

Jeugd en carriere Roxanne Kwant

Roxanne is een bekende online persoonlijkheid die haar carrièreambities nastreeft, geïnspireerd door haar moeder, een voormalige omroepster bij Radio Veronica. Haar reis begon met het presenteren van programma's voor RUMAG, wat leidde tot het hosten van live-evenementen en het spreken over social media, content en online marketing. Hoewel ze aanvankelijk Media en Entertainment Management studeerde, ontdekte Roxanne al snel haar voorliefde voor het staan voor de camera in plaats van erachter, en ze liet haar studie varen om haar droom als presentatrice na te jagen. Omringd door vrienden die actief waren in contentcreatie, besloot ze zelf ook haar stempel te drukken op het digitale landschap, met kenmerkende uitingen zoals haar 'Thumbs Up' en 'Twerk' die haar handelsmerk werden. Na een succesvolle periode bij RUMAG richtte ze zich op haar eigen kanalen, waar ze met haar team eigen online formats ontwikkelde en video's presenteerde voor diverse merken. Ze vergaarde ook ervaring door live-evenementen te presenteren voor grote opdrachtgevers zoals Google/YouTube en de Hogeschool Den-Haag. Naast presenteren koestert Roxanne een passie voor acteren, en haar rol in de NPO3 serie "Wacht FF" van Dylan Haegens smaakte naar meer, in de hoop zich verder te ontwikkelen als actrice in de nabije toekomst.

Roxanne Kwant familie en relatie(s)

Roxanne heeft haar entertainende kwaliteiten niet van een vreemde. Haar moeder Sophia de Boer was vroeger RTL presentatrice en Miss Holland/NetherlandsUniverse. Haar vader Erik Kwant is particulier bedrijfsrechercheur. Roxanne heeft verder nog twee broers, Kelvin (2 jaar ouder) en Vince (6 jaar jonger). Vince maakt ook content op TikTok en heeft op @binkbinger maar liefst 59,8K volgers. Qua humor lijken Roxanne en Vince als twee druppels water op elkaar. Momenteel heeft Roxanne een Italiaanse vriend (@MikeSenior op TikTok), waarover vrijwel niks bekend is. Hij is vaak te zien in haar sketches en lijkt enorm veel geld te hebben. Roxanne gaat hier op ludieke wijze mee om, waar haar volgers enorm van genieten. Eerder had Roxanne een lange relatie met DJ Stephan Leicher. Hij ging meermaals vreemd volgens Yvonne Coldeweijer en was een leugenaar pur sang.

Roxanne Kwant diabetes

Roxanne omarmt het leven met een mantra van dagelijkse vreugde en het najagen van haar passies. Op haar twaalfde kreeg ze de diagnose van type 1 diabetes, wat haar dagelijkse routine ingrijpend veranderde. Zes keer per dag prikt ze met haar insulinepen om haar bloedsuikerspiegel stabiel te houden, en ze moet voortdurend rekening houden met haar gezondheid bij alles wat ze onderneemt. Desondanks laat Roxanne zich niet beperken in het najagen van haar dromen. Ze hoopt anderen te inspireren door te laten zien dat obstakels geen belemmering hoeven te vormen voor het realiseren van hun doelen, zelfs niet in moeilijke omstandigheden.

Roxanne Kwant TikTok en Instagram

Wie geen filmpje van Roxanne Kwant heeft gezien, heeft duidelijk onder een steen geleefd. Al jaren is de blondine actief op sociale media en weet ze haar volgers aan het lachen te krijgen. Bekend staat Roxanne om haar gortdroge humor. Ze koopt de meest random producten en komt met de meest random sketches. Meer zien van Roxanne Kwant? Ga vooral naar haar Instagrampagina @roxannekwant, waar ze meer dan 250K aan volgers heeft. Via TikTok, op @roxannekwant, lijkt Roxanne toch echt het meest geld te verdienen. Met minstens 500K aan volgers en een groot aantal virale video's mag de Ermelose niet klagen.

Nieuws

Video: Influencer Roxanne Kwant vult stiekem haar broekje op

Presentatrice Roxanne Kwant deelt alle geheime van haar goed gevulde broekje met haar volgers in een zeer spannende video.

Video: Roxanne Kwant gooit haar benen wijd in ontzettend strak broekje

Roxanne Kwant heeft een heerlijk nieuwe video online staan waarin je haar wild over de vlier ziet kruipen op haar knietjes. 

Foto: Roxanne Kwant laat haar blouse op heerlijke manier openhangen

De prachtige presentatrice Roxanne Kwant heeft een heerlijk nieuw kiekje online gezet. En natuurlijk staat de blondine op die foto er verrukkelijk uit.

Foto: Roxanne Kwant laat haar puppy’s uit haar shirtje springen tijdens festival

Roxanne Kwant slaat weer toe! De bloedhete blondine verleidt moeiteloos al haar fans met dit diepuitgesneden topje... 

Foto: Roxanne Kwant laat haar lijf zien in spannende badkleding

De prachtige Roxanne Kwant laat weer een hele andere kant van zichzelf zien in deze spannende badkleding. Dat is nog eens een foto!

Foto: Roxanne Kwant daagt volgers uit in strak shirtje met dubbele D

Roxanne Kwant deelt weergaloze selfie in strak shirtje! En vriendin krijgt rijkelijk de kans om te voelen aan 't achterkantje van Roxanne!

Video: Speelse Roxanne Kwant geniet van vriendin die in troeven knijpt

De knappe presentatrice Roxanne Kwant heeft er weer een bont avondje van gemaakt. En dat begon al met deze video. 

Foto: Roxanne Kwant laat volgers dwars door haar shirtje kijken

Roxanne Kwant plaatst vaak riskante dingen op Instagram, maar deze keer ging het iets te ver. De dame plaatste een foto van zichzelf in een zwart topje. Deze scheen door, waardoor haar volgers alles konden zien.
Roxanne Kwant

Profiel

Geboortedatum: 17 maart 1998
Sterrenbeeld: vissen
Geboorteplaats: Ermelo
Woonplaats: Amsterdam
Familie: Vince Kwant (broertje), Kelvin Kwant (broer), Erik Kwant (vader) en Sophia de Boer (moeder)
Relatie: ja, met Mike Senior (op TikTok)
Kinderen: nee
Beroep: presentatrice, content creator
Instagram: @roxannekwant

Foto's