Rianne Meijer

Influencer Rianne Meijer

Rianne Meijer, leeftijd 30, is al jarenlang te volgen via Instagram en deelt al meer dan 6 jaar haar vlogs op Youtube. De Nederlandse Influencer haalde in 2017 al een grote samenwerking binnen met een groot kledingmerk. In 2020 groeide de blondine tot 1 van de grootste contentcreators van het land. Dit komt voornamelijk door haar 'Instagram vs real life' foto's. Naast zelf foto's te plaatsen word ze ook vaak gefotografeerd. De prachtige blondine staat regelmatig in of op de voorkant van een bekend modeblad.

Rianne meijer relatie en getrouwd

Rianne meijer is sinds haar 23e al samen met haar vriend Roy Atiya. De twee heben elkaar leren kennen via de datingap Tinder. In 2022 Zijn de twee tortelduifjes getrouwd in Toscane. De bruiloft werd een geheel weekend gevierd in een groot kasteel. De bruiloft was overal te vinden op het internet. Voor het grote feest waren maarliefst twee weddingpanners nodig. Vele bekenden waren ook aanwezig zoals influencers Vivian Hoorn, Kaj Gorgels en Jessie Vuik.

Rianne Meijer miskraam en keizersnede

Rianne liet kort na het bekendmaken van haar zwangerschap via Instagram in weten dat zij al twee keer een miskraam heeft gehad. Hierdoor vond ze het lastig om vertrouwen te hebben in haar zwangerschap en heeft zij vaak rekening gehouden met een mogelijk derde miskraam. Uiteindelijk bleek het kindje toch gezond te zijn en is deze geboren op 11 november2023. Haar eerste kindje heet George Atiya. Rianne heeft haar eerste zoontje via een geplande Keizersnede. Zij deelt met haar volgers eerlijk hoe zwaar het herstel hiervan is en deelt hiervan veel schaamteloze foto's.

Nieuws

Video: Influencer Rianne Meijer gebruikt hand om haar troeven recht te leggen

Rianne Meijer heeft weer een ontzettend mooie video online gezet en al haar volgers smullen heerlijk mee. 

Foto: Influencer Rianne Meijer is op twee plaatsen enorm gegroeid na bevalling

Het nieuwe kindje van Rianne Meijer groeit als kool, maar ook Rianne zelf groeit op twee bepaalde plekken flink! 

Video: Influencer Rianne Meijer filmt zichzelf terwijl ze uit douche komt lopen

Influencer Rianne Meijer mag dan wel vaker intieme shots van haar leven delen, in dit onthullende filmpje laat ze wel heel veel zien! 

Foto: Rianne Meijer shockeert volgers met plotse geslachtsverandering

Rianne Meijer is een ongelooflijk knappe dame, zelfs tijdens haar zwangerschap. Toch heeft ze wat aparts op deze foto. 

Foto: Rianne Meijer bedekt zichzelf tijdens zonnebaden alleen met dun strookje stof

Rianne Meijer is een van de meest knappe vrouwen van het moment, zeker als ze zich met slechts een dun strookje stof bedekt.

Video: Rianne Meijer brengt volgers in extase met zijaanzicht in piepklein bovenstukje

De zwangerschap-updates van Rianne Meijer wil je echt niet missen! Zeker niet als ze haar buik in dit soort minuscule zwemsetjes laat zien! 

Foto: Rianne Meijer deelt badkamerselfie in slechts een handdoekje

Rianne Meijer deelt wel vaker intieme kijkjes in haar leven, maar met deze onthullende selfie maakt ze het wel héél persoonlijk.

Foto: Rianne Meijer bewondert zichzelf in de spiegel zonder topje

Rianne Meijer heeft een zeer goede outfit uitgekozen voor het hete weer. Maar voordat ze het huis verlaat moet ze die eerst even controleren. 
Rianne Meijer bio

Profiel

Geboortedatum:31 maart 1993
Sterrenbeeld: Ram
Relatie: Ja, met Roy Atiya
Kinderen: George
Beroep: Influencer, model
Instagram: De Instagram van Rianne Meijer is @Rianne.Meijer

Foto's

Rianne Meijer (2)
Rianne Meijer (3)